Şimdi Ara

Kilo Alamıyorum. Aşırı Zayıflık (Ciddi) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
6
Favori
7.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AwerlawK

Yanlış hocam. Bizim kilo almamız için spor şart.

Sizin kilo almanız için bolca yemeniz şart bence Sporla sadece yediklerini sindirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernandao

Ulan 10 gundur kondisyon bisikletinde bi sicakta tepiniyorum,geceleri acliktan uyuyamiyorum 1 kilo verebildim adam diyoki kilo alamiyorum. Deliriyorum.boylelerinin metabolizmasina

aynen bende kafayı yicemm su içsem yarıyor harbiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ubisoft Entertainment

quote:

Orijinalden alıntı: richierich59

quote:

Orijinalden alıntı: Ubisoft Entertainment

Kilo alıp napcaksiniz sonra şişko şişik diye dalga geçerler.Benimle gectikleri gibi

Yıl olmuş 2016 hala kilonuz ile dalga geçen arkadaşlarınız varsa onunla irtibatınızı kesin. Üstelerlerse onları da kalıbınızla halt edin olsun bitsin.

Ben zaten onlarla hic konuşmuyorum.Mesela atölye dersinde sandalyelere oturuyoruz ben kalktim bi yere gitmem lazımdı gecicem ama önümde sandalyeye oturmuş çocuk var ileri itti geceyim diye ama hala küçük yer var bana göre tabi zor geçtim arkamdan kizlara veya erkeklere xxx arka tarafın büyük oldumu gecemedin dimi tabi dedi.Bise demedim ve kavga da etmem ben hic kavga etmedim çünkü karsimdakine aciyorum ona yumruk attım mi çekeceği acıyı düşünüyorum ve aciyorum.

Hocam onların söylediği laflar sizin nasıl canınızı yakıyorsa ve onların bunları size söylerken canı yanmıyorsa sizin de yumruk atınca canınız yanmasın. Bakalım bir daha öyle bir laf söyleyebilecekler mi ? Mezun olacağın sene boyunca selamsız sabahsız okula gidip gelirsin ? Seninle takılmak isteyen zaten takılır. Bu kadar da korkak olma okkalı yumruğu geçirince kendine gelir. Niye böyle birşey dedim ben der zaten Gerekirse disipline gidersin kilomla dalga geçti der aradan sıyrılırsın fazla sorun etme. Sence aşağılanmak mı ? Yoksa üstte olmak mı ? Sen seç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 12 Ağustos 2016; 14:26:13 >

• Zamanında baya denedim. Tabii işe yarıyor ama bir süre sonra yemek yeme zevki diye bir şey kalmıyor. Ve spor ile desteklenmediği sürece çok fazla verim alamıyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gainer arastir ve kullanmaya basla.o kadar diyorum.sporla birlikte alirsan faydasini gormeme imkanin yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal_Kastamonu

Bak kardeşim bu programı düzenli olarak uygularsan iki ayda en az 7-8 kilo garanti ediyorum sana.

Sabah kalkınca

1 bardak meyve suyu

Yarım saat sonra kahvaltı

3 tam 2 yumurta sarısı
    2 tost
    15 zeytin
    1 bardak süt
    Reçel-bal-nutella

2 saat sonra

Probis
    Çikoltalı süt

1.5 saat sonra öğle yemeği

250 gr tavuk
    1 tabak pilav/makarna
    yoğurt

2 saat sonra

1 tane 160 grlık ton balıklı sandwich
    Meyve

1.5 saat sonra akşam yemeği

250 gr tavuk
    evde pişen yemek
    yoğurt
    1 tabak makarna/pilav

2 saat sonra

200 gr cici bebe
    2 bardak süt

yatmadan önce

100 gr lor
    2 adet muz

bunun yanında sporda yaparsan çok iyi olur

İyi hoş da ayda 1.500 tl yiyeceğe harcayacak paramız yoksa?

• Dostum bende 170 boy, 51 kg

2 gün önce kan tahlillerime baktım demir eksikliği vs olabilir zayıflıktan kansızlıktan vs normal onlar. Doktor ilaç vermediyse sorun yok. Seni diyetistene yollaması gerekirdi o doktorun. Diyetisyenden program hazırlar. Ben başladım bugünden itibaren programa
  • 175 boy 60 kiloyum ve bileklerim falan çok ince yazın bile kısa kol ile dolaşamıyorum benim de psikoloji alt üst. Hormon testinde de sorun çıkmadı ne yapacağım bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bence ideal bu ölçülerdir:

Boy 185cm
    Kilo 77
  • Bende alamıyorum hiç kasma metopolizma yakıyorsa boşa uğraşırsın, benim metopolizma yakıyor bir çok formül denedim ama yarım kilo alamadım.
  • Vay arkadaş. 26 yaşındayım 170cm boyum 95 kiloyum. Bırak kilo alma ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard2A6

Gece yatmadan önce makarna,patates,pilav kısaca karbonhidrat al öyle yat

Ayrıca şekerli içecekler ile yağlı yiyecekler yeyip yatması gerekir.
  • zayıf olanların vucutları yağ tutmaz ancak ağırlık kaldırarak kas yapabilirsiniz.

• 2 bacak 60 kilo, vucudun ust bolumu 20 kilo yani. Komple basenlere gitmis yediklerin :(

Edit: Zayif kardeslerim, spora gidip protein agirlikli beslenirseniz zayifliginizi muthis bir avantaja cevirebilirsiniz. Yag oraniniz zaten dusuk oldugundan azicik bile kas yaptiginizda belirecek, bu da sizi motive edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 12 Ağustos 2016; 17:42:16 >
  • Allaha şükür çok hızlı kilo alıyorum çok hızlı kilo veriyorum. 2014 yılında bir sınav maratonunda her gün ortalama 3 litre kola ceviz fındık fıstık patates kızartması ketçap mayonez Shaker soslar falan derken 6 ayda 20 kilo almayı başardım. Sınavın peşinden askere gittim. Ekmek ve tatlı yemedim günlük rutin eğitimler falan filan 21 günde 7 kilo verdim. Askerlik sonrası eski kiloma döndüm. Vucudumda herhangi bir sarkık ve çatlak bulunmamaktadır.
  • napıcaz biz
  • yaklaşık 1 sene filan önce 55 kiloydum kan vermek için kızılaya gittim. Direk tartıya çıkartıp kiloma bakmışlardı, bu kiloyla kan veremezsin dediler :D Yaklaşık 10-11 aydır spora gidiyorum şuan 71-72 filanım boyum 178 yağ oranım %8-10. Kilo almak istiyorsan işin sırrı DÜZENLİ beslenme ve spor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moonrow

189cm 29cm 80 kiloyum yanıma gelirseniz tek lokmada yutarım sizi. 40 kilo ne lan benim bir bacağım 30 kilo.

Govde de 20 kg olsa beyne bisey kalmiyor hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bıraderım sımdı nabıosun bılıyomusun 33 lıraya guzel bı proteın dozu alıorsun karıstırıosun muz fln ıste gıdıosun salona tam 11 kere şınaw cekıosun bak bura cok onemlı.Ondan sonra gıdıosun tmm mı 7 kere dambıl kaldırıosun 3.5kg olcak ondan sonra duwarları kırabılırsın tek yumrukla kardesım,cok ıyı form tutarsn benım dedıklerımı yab
    kilo al kardesım 😉 kas var ama kalıb yok anlıyorsun çok biliyorum cunku 64 kiloyum her gün 7 şınav 2 kiloda dambıl kaldırıyorum 😉 bro
    BaK krdşm kas flan hp qeÇicı şylrdir. sen nabıcaksın bliormusun 10 tlye alcksn syah tişort 40 tlye alcksn siyh pantolon biliorsunki syh şyler zayf gosterıor bak bura çok onemLı 5 tlye bAk çk önmli mAt wax alcksn srceksin saçına snra kız tavlıyablrsn
    krdesim ii güzel hos da keske pıroteyn dozu kullanmasak cünki pıroteib öldürebilior bakiniz en profesyobeller bile spor gelistirme yaparkeb ölebilior ama ben abur cubur yiorum hayattayim ltfen burundeyin dozu kullanmayalim cünkü sinekler dozlu insanlari isiriormus bide allAh in verdigi vücudu degistirmek haram biliosun
    moruk kardeısm sımdı uzamak ıcın ılk olarak gıdıosun carfura tmm mı gıdıosun orda reyonlarda war fıtnıs saglık fln yazıo ıste ordan alısoun maks pover dıe bıse var onu alıosun.Mıxıra koyuosun kocum 3 saat mıxırda karıstırdıktan sonra cıleklerı dogruyup ıcıne atıosun.Ertesı gun bı bakmısın proteın tozu senı uzatmıs.

• Kas yaparak kilo alırsında senin yağ oranın sağlıklı değerlerin altında.Yağ sadece fazla iken sıkıntılı değil az ikende sıkıntılı doktora git önce kan ve vucüt değerlerini normal seviyelere çekmeye bak sonra spora gidersin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.