Şimdi Ara

Kilo alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yas 28 boy 1.87 kilo 62

Whey hardline protein kullansam kilo almam da fayda olur mu veya bu urun yaninda yada daha farkli kombinlerde olur neler kullanmam gerekir. Simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gainer kullansan daha iyi olur hem karbonhidrat hem protein. Ama şuan çok zayıfsın düzgün bir diyet programıyla zaten çok hızlı kilo alırsın. 5 öğünlük bir diyet programı uygularsan haftada en az 1 kilo alırsın. 2 ay sonrada gainer a başlarsın. Kendi tecrübeme göre yazdım bende çok zayıftım 2 ay önce 10 kilo aldım toplam. En önemli şey düzenli yemek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_kbrs

Iyi gunler arkadaslar

Yas 28 boy 1.87 kilo 62

Whey hardline protein kullansam kilo almam da fayda olur mu veya bu urun yaninda yada daha farkli kombinlerde olur neler kullanmam gerekir. Simdiden tesekkurler

Gainer kesinlikle almanı önermiyorum. İçilmiyor gerçekten. 2 ölçek diyor koyuyorsun önünde 700ml sütlü veya sulu içecek var. İçsen zorlasan 3 saat acıkmıyorsun. Onu yiyeceğine esmer makarna pirinç, bulgur pilavı ye. Günde 2 büyük muz ye. Yulaf yiyebiliyorsan ye. Vücududun yağsızsa dirty bulking yap yağlan hatta biraz kışın yaza doğru definasyon(diyet yağ yakma) yaparsın.
  • Arkadaşlar bnm olayim yilin 7 veya 8 ayi gemideyim duzenli beslenemiyorum. Bunun için ek besin takviyeleri ile karadayken hizli kilo almak istiyorum yukari da da yazdiklarinizla kafam dahada karisti rica etsem hangi urunleri kullansam kilo alabilirim. Bu arada yorumlariniz için tesekkurler

• quote:

Arkadaşlar bnm olayim yilin 7 veya 8 ayi gemideyim duzenli beslenemiyorum. Bunun için ek besin takviyeleri ile karadayken hizli kilo almak istiyorum yukari da da yazdiklarinizla kafam dahada karisti rica etsem hangi urunleri kullansam kilo alabilirim. Bu arada yorumlariniz için tesekkurler

Düzgün beslenemiyorsan kilo alman çok zor. Günlük 2600 2700 kalorilere ulaşman gerekiyor. Gainerin sana 1 serviste vereceği 700-800. Karşılayamazsan kilo alamazsın ama karşılarım diyosan gainer + creatin al creatin hacim verir vücutta su tutar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerks

quote:

Arkadaşlar bnm olayim yilin 7 veya 8 ayi gemideyim duzenli beslenemiyorum. Bunun için ek besin takviyeleri ile karadayken hizli kilo almak istiyorum yukari da da yazdiklarinizla kafam dahada karisti rica etsem hangi urunleri kullansam kilo alabilirim. Bu arada yorumlariniz için tesekkurler

Düzgün beslenemiyorsan kilo alman çok zor. Günlük 2600 2700 kalorilere ulaşman gerekiyor. Gainerin sana 1 serviste vereceği 700-800. Karşılayamazsan kilo alamazsın ama karşılarım diyosan gainer + creatin al creatin hacim verir vücutta su tutar.

Gainer ile creatin alirsam yeterli olurmu birde onerecegin marka varmidir

• quote:

quote:

quote:

Gainer ile creatin alirsam yeterli olurmu birde onerecegin marka varmidir

Yemek yemeyeceksen gainerada boşuna para verme. Kilo almak şöyle birşey günlük gereken kalori miktarın 2000 diyelim sen 1 ay boyunca 2200 2300 alırsan kilo alırsın 1700 1600 alırsan kilo verirsin. Gainerla 2000de alsan yerinde sayacaksın. Marka önermeye gelirsek creatinin markası önemli değil creapure olsun yeter. Hardline creapure alabilirsin. Gainer olarakta muscletech mass gainer içerik olarak şeker ve yağ oranı en düşük olan gainerlardan bir tanesi. Maddi sıkıntım yok diyosan kesinlikle ve kesinlikle Musclemeds Carnivor Mass

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam bende gainer araştırıyodumda neden Musclemeds Carnivor Mass o kadar pahalı? Proteini farklı tür biliyorum ama whey proteinden ne gibi bir artısı var bildiğim kadarıyla whey yeterince hızlı emiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahlan312

Selam bende gainer araştırıyodumda neden Musclemeds Carnivor Mass o kadar pahalı? Proteini farklı tür biliyorum ama whey proteinden ne gibi bir artısı var bildiğim kadarıyla whey yeterince hızlı emiliyor.

En önemlisi şeker içermiyor bir serviste 125 gram karbonhidrat alıyorsun ve sağlıklı olarak alıyorsun bu karbonhidratı. Bir servisinde 30 gram şeker bulunan gainerlar var tamamen çöpler. Ayrıca carnivor izole et proteini olduğu için wheyden 5 6 adım önde. Mükemmel bir ürün gerçekten fakat fiyatı biraz tuzlu
  • quote:

quote:

Selam bende gainer araştırıyodumda neden Musclemeds Carnivor Mass o kadar pahalı? Proteini farklı tür biliyorum ama whey proteinden ne gibi bir artısı var bildiğim kadarıyla whey yeterince hızlı emiliyor.

En önemlisi şeker içermiyor bir serviste 125 gram karbonhidrat alıyorsun ve sağlıklı olarak alıyorsun bu karbonhidratı. Bir servisinde 30 gram şeker bulunan gainerlar var tamamen çöpler. Ayrıca carnivor izole et proteini olduğu için wheyden 5 6 adım önde. Mükemmel bir ürün gerçekten fakat fiyatı biraz tuzlu

Kardeşim dinledim seni carnivor mass aldim birde creatin aldim bugun spora da basladim baslangic kilom 65.3 gelismeleri haberdar ederim. Yardimci oldugun için ayriyetten tesekkurler

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim dinledim seni carnivor mass aldim birde creatin aldim bugun spora da basladim baslangic kilom 65.3 gelismeleri haberdar ederim. Yardimci oldugun için ayriyetten tesekkurler

En güzelini yapmışsın. Carnivorun yanına güzel bi beslenmeye King Kong olursun Gelişmelerini bekliyorum dostum herşey dilediğin gibi gider inşallah, Hayvan gibi çalış insan gibi yaşa

• ahmet_kbrs kullanıcısına yanıt
    Merhaba ürün hakkında görüşleriniz nasıl? İstediğiniz sonuçları almanızda faydası oldu mu?

• Hasanken H kullanıcısına yanıt
    Urun guzel su an 71 kiloya kadar ciktim. Totalde 2 kutu kullandim fakat göbek te yaglanma oldu. Bana kalirsa 1 kutu al kullan sonuca göre degerlendirmeni kendin yaparsın

• ahmet_kbrs kullanıcısına yanıt
    Yağlanma yapmasi çok normal cunku kalorileri karb agirlikli aliyorsunuz gaineri bırakıp yiyeceklere gecmelisiniz . Tavsiyem kalorilerin çoğunu proteinden ve sağlıklı yağlardan almanız. Günlük 1000 kaloriyi zaten kuruyemişler den alabilirsiniz fındık ceviz yerfıstıgi kuru meyveler gibi
    5-6 yumurta (2-3 sarı) 400-500 gram tavuk 1 bardak süt 1 ölçek whey eder 1000 kalori kalan 1000 kaloriyi de k.hidrattan çok rahat alabiliyorsunuz zaten ben 7 ayda 6 kilo aldım bu şekilde neredeyse yağlanmadan

• Kilo aldiriyor diye aldik aldirmasina sevinince birdaha aldim birde bilincsiz bir kullanmim da sergileyince sonuç kacinilmaz oldu simdi ise hiçbir sekilde ne protein tozu olsun nede baska birsey kullaniyorum kullandigim tek sey bal polen ari sutu karisimi su an ve yetiyor duzenli ve saglikli beslenme ile birlikte

• quote:

Kilo aldiriyor diye aldik aldirmasina sevinince birdaha aldim birde bilincsiz bir kullanmim da sergileyince sonuç kacinilmaz oldu simdi ise hiçbir sekilde ne protein tozu olsun nede baska birsey kullaniyorum kullandigim tek sey bal polen ari sutu karisimi su an ve yetiyor duzenli ve saglikli beslenme ile birlikte

sonuc kacınılmaz oldu derken ne yani fazla kilo mu oldu? yağlı göbek mi yaptı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.