Şimdi Ara

KİLO ALMAK??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
12.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR KENDİMİ ÇOK ZAYIF HİSSEDİYORUM,YEMEK YEMEK İSTİORUM AMA İŞTAHIM PEK YOK.SİZİN BİLDİĞİNİZ İŞTAH AÇICI,KİLO ALDIRICI ŞURUP VEYA İLAÇLAR VARSA SÖYLEYEBİLİR MİSİNİZ.ASLINDA METABOLİZMANIN F,DENGESİNİ BOZMAKDA İSTEMİORUM AMA HER YOLU DENEDİM ARTIK SON ÇARE BU SANIRIM..?

• bununla ilgili günde birsürü topic açılıyo bence üst konu yapılmalı artık dhlıların bi çogunun sorunu ama kendi kullandıgım ilaçları söyliyim spraktin kullandım iştah açıcı balık yagı hapı kullandım bulk kullandım hiçbiri bende işe yaramadı bide sen dene istersen
  • aynı sorunu bende yaşıyorum yaşım 18 zamanla alıcağımı düşünüyorum.Böyle ilaçtı haptı vs gibi şeylerle vücuduna zarar verme, dengeli beslen yeter yok illa ben ilaç istiyorum diyorsanhttp://www.hepsiburada.com/Department.aspx?CategoryID=354266

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Eagle -- 17 Mart 2008; 21:50:16 >
  • DOSTUM SPRAKTİN DEDİĞİN İLAÇ ALERJİK İÇİN DEĞİL Mİ.ONUN ZARARI OLMUO MU?
  • 1 ayda ortalama 3-4 kilo alırsınız (1-0,5 litre sütün içine 1 veya 2 çiğ yumurta bal ,pekmez , kuru üzüm ,ceviz veya fındık ,elma , 3 kaşık süt tozu )böle bişi buldum sizce nası bi karışım :)
  • bunları yersen sonu iyi olmaz

otomobile uçak benzini koymak gibi bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: migueldasilva

DOSTUM SPRAKTİN DEDİĞİN İLAÇ ALERJİK İÇİN DEĞİL Mİ.ONUN ZARARI OLMUO MU?

evet ama yan etkisi iştah açıcı yani yanlış anlamada mal gibi yersin tabak tabak yemek yediriyo insana daha yokmu diye saldırırsın kıtlıktan çıkmış misali fiyatı:3-4 yltl birşey istersen bi deneme amacıyla kullan begenmessen at gitsin fazla bi fiyatı yok sanırım tüm eczanelerde reçetesizde satılıyo ben kullandım iştahımı açtı ama yinede tık yok bende 1.80 boy 60 kilo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo alıp, verememe
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilader ilaç milaç yok senin ilacın yazdıklarımda...Bende zamanında çok zayıftım ama şimdi kilom normal...Peki ben nasıl normal bir kilo ya sahibim......1. şart çılgınlar gibi yemelisin bol bol ekmek arası yap ye...demin çiftli ekmeğpin arasına domatez peynir doldurdum bide yemekten salata kalmış onu doldurdum yanına suya limon şeker koyarak limonata yaptım çılgınlar gibi yedim....Bu şekilde ye bak kilo alırsın
  • metabolizması çok iyi çalışan bir vücud olduğu sürece, insan istediği kadar isterse 10 öğün yemek yesin gene kilo alamaz.
    bakınız örneği: ben normalde hareketli birisi değilim + 4 öğün ve gece dahil açıkırsam 5 öğün yerim
    ama kilo alamıyorum asla...
    oldum olası ben 70 kiloyum. yıllardır 1 kilo ne iner ne çıkar asla

ve bu çoğu kişide rastlanan bir problemdir
    aslında problem değil , aksine vücut ve organ sağlığı için metobolizmanın aşırı çalışmasından kaynaklanıyor
    zayıf insanlarda aksine kilolu insanlara göre daha sağlıklı olabiliyor her konuda
    ------

kilo almak için doğal besinler dışında ıvır zıvır kimyasal vs vs ilaçlar asla tüketmeyin!!!
    çünkü yan etki yapabilir her bünye kabul etmeyebilir + kişiden kişiye değişir ve şayet bu kilo aldırıcı ilaçları bazı bünyeler kaldıramazsa yan etki yaparak metabolizmanızı bozarsanız 3-5 kilo alacağım derken 30 kilo alırsınız Allah korusun dengeniz kayar gider olursunuz 150 kilo ve bir daha zayıflayamazsınız ne yapsanızda... içtiğiniz su bile size kilo aldırır. dikkat edin !!!!

---------------
    birde şu var önemli olan..

aşırı zayıf kişiler çok iştahlı olduğu halde bir o kadarda dünyanın yemeğini yediği halde 1 gram gene kilo alamaz ve zayıflıkdan yakınır

işte o zaman
    bir doktoro gidip mide bağırsak kontrolü yaptırmakda fayda var.

çünkü kalın ve ince bağırsakda Tenya dediğimiz kurtcuklar veya solucanlar olabiliyor
    yediğiniz sebze ve meyveleri bol suyla yıkayın + et yerseniz iyice pişirim kızartın
    + abur cubur yediğimiz yiyeceklerdende + doru dürüst yıkanmayan sebze ve meyvelerdende bağırsaklarımızda Tenya üreyebilior ve solucan halini alarak belki 3- 5 metreyi bulabiliyor ama siz bunun farkında olmuyorsunuz hiç beki aylarca belki yıllarca o solucan midenizde yaşayabiliyor
    ve siz ne kadarda çok yemek yeseniz vücudunuza yaramıyor
    çünkü bağırsağınızda yaşayan bu tür bakteriler solucanlar yediklerinizin besin değerlerini sizinle paylaşıyor.
    ve yediklerinizde yaramıyor açıkcası kilo alamamanın başlıca sebebleri buda olabilir

ya mide bagırsak solucanınız var
    yada metabolizmanız çok iyi çalışıyor

kesinlikle doktora görünün derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkYNeT-06 -- 17 Mart 2008; 23:51:05 >

• quote:

1 ayda ortalama 3-4 kilo alırsınız (1-0,5 litre sütün içine 1 veya 2 çiğ yumurta bal ,pekmez , kuru üzüm ,ceviz veya fındık ,elma , 3 kaşık süt tozu )böle bişi buldum sizce nası bi karışım :)

Kardeş beni dinle 52 kilodan 78 e çıkmış (tabi sporla birlikte) birisiyim.Ne kadar yediğin değil ne yediğin önemlidir bunu hiç unutma.... misal: 1 kilo marul yemekle 1 kilo makarna yemek aynı şey değildir... Dengeli karbonhidrat ve protein almalısın ve spor la birlikte yaparsan çabuk sonuç alırsın.ilk ayda 6 kilo almıştım hocamı dinleyerek.

1.Günde 5 öğün ye...bu öğünlerden 2 tanesinde mutlaka makarna yada pirinç pilavı olacak.Sabah kahvaltısında 5 tane haşlanmış yumurtanın beyazını ye. Sarılarını at...karaciğerini yorar sivilce yapar.20 gram protein almış olacaksın.

2.Öğlen makarna ile ton balığını birlikte tüketebilirsin hem lezzetli hemde besleyici. ton balığının 100 gramında 25 gram protein var.

3.Öğün aralarında Fındık,kuru üzüm karışımı hazırlayıp atıştır.hatta başucunda olsun.Zengin karbonhidratlar içerir.

4.Kepekli ekmeği tercih et daha sağlıklı.

Sporla yapacaksan weider megamass yada gainfest 3100 kilo aldırıcıları beslenmene dahil et...ama 1 ay sadece düzgün beslen.

dediklerimi yap...azmini kaybetme imkansız değil inan...

• quote:

Orjinalden alıntı: djdigy5

quote:

1 ayda ortalama 3-4 kilo alırsınız (1-0,5 litre sütün içine 1 veya 2 çiğ yumurta bal ,pekmez , kuru üzüm ,ceviz veya fındık ,elma , 3 kaşık süt tozu )böle bişi buldum sizce nası bi karışım :)

Kardeş beni dinle 52 kilodan 78 e çıkmış (tabi sporla birlikte) birisiyim.Ne kadar yediğin değil ne yediğin önemlidir bunu hiç unutma.... misal: 1 kilo marul yemekle 1 kilo makarna yemek aynı şey değildir... Dengeli karbonhidrat ve protein almalısın ve spor la birlikte yaparsan çabuk sonuç alırsın.ilk ayda 6 kilo almıştım hocamı dinleyerek.

1.Günde 5 öğün ye...bu öğünlerden 2 tanesinde mutlaka makarna yada pirinç pilavı olacak.Sabah kahvaltısında 5 tane haşlanmış yumurtanın beyazını ye. Sarılarını at...karaciğerini yorar sivilce yapar.20 gram protein almış olacaksın.

2.Öğlen makarna ile ton balığını birlikte tüketebilirsin hem lezzetli hemde besleyici. ton balığının 100 gramında 25 gram protein var.

3.Öğün aralarında Fındık,kuru üzüm karışımı hazırlayıp atıştır.hatta başucunda olsun.Zengin karbonhidratlar içerir.

4.Kepekli ekmeği tercih et daha sağlıklı.

Sporla yapacaksan weider megamass yada gainfest 3100 kilo aldırıcıları beslenmene dahil et...ama 1 ay sadece düzgün beslen.

dediklerimi yap...azmini kaybetme imkansız değil inan...

buna imza atarım bu yazılanları yaparsan kilo alırsın gerçekten.ama bunu yapmak için zaman lazım çünkü 5 öğün yiyeceksin, mekan farketmez yenicek şeyleri hallederim bulurum diyorsan geriye disiplin kalıyor 5 öğün yemek zor sıkıcı gelebilir yemeyi başarırsan gerisi gerilir.ama sporla yani body ile yapman gerekli bunları yoksa yağlanırsın bu sefer zayıflamak için konu açarsın

• quote:

bence bu seni dahada zayıflatacak sen bunları yedikten sonra yerinde duramassın naptın hocam sen
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastson59

quote:

bence bu seni dahada zayıflatacak sen bunları yedikten sonra yerinde duramassın naptın hocam sen

• akşam yemeğini 8 bucuk 9 dan sonra ye, ve eczaneden bulk al

kolay gelsin
  • saolun dostlar tavsiyeler süper..
  • KİLO VERMEK??
  • buradaki insanlar alay ediyor herhalde adam iştahım yok diyor siz 5 öğün yiyin ,yok yumuta yiyin vs. yazmışsınız!!!!!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.