Şimdi Ara

Kilo Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben sağlıklı bir şekilde kilo almanın yolunu arıyorum, yardımcı olabilecek varmı? Boy 1.83-1.90 arası - Kilo 54-57 arası(eve gidince kesin değerleri yazacağım) teşekkürler şimdiden.

• Benimde sorunun kiloyla, boy 178 civarı / kilo 55-60 arası takılıyoz.
    balık hapımıdır nedir ondanda kullanıyorum işe yaradığı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 31 Mart 2011; 10:17:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Benimde sorunun kiloyla, boy 178 civarı / kilo 55-60 arası takılıyoz.
    balık hapımıdır nedir ondanda kullanıyorum işe yaradığı yok
    ya ben şanslımıyım şanssızmıyım anlamadım. su içsem kilo alıyorum 105 kiloyum.

siz kilo almaya çalışıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seyfülislam

ya ben şanslımıyım şanssızmıyım anlamadım. su içsem kilo alıyorum 105 kiloyum.

siz kilo almaya çalışıyorsunuz.

Alıntıları Göster
    Hocam siz kilo vermeye çalışıyorsunuz bizde almaya çalışıyoruz sonuçta hepimiz ideal birşey yakalamaya çalışıyoruz, yani birşeyin azıda zarar çoğuda en iyisi ortası forumda sürekli kilo verme ile ilgili konular açılıyorda kimsenin almayla ilgili problemi yok sanırım, ben kilo alamıyorum bir türlü yardım lazım :)

• hamur işini eksik etme,hele çikolata ve kola,kola vucüda en iyi kilo bağlayan maddedir...
    Onun dışında ağzını boş tutma,bim'den abur cubur al :)
    Hem ucuz hem hepsi kilo sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ectilase

hamur işini eksik etme,hele çikolata ve kola,kola vucüda en iyi kilo bağlayan maddedir...
    Onun dışında ağzını boş tutma,bim'den abur cubur al :)
    Hem ucuz hem hepsi kilo sadece...
    her gün sabah kahvaltında poaca ve simit ye muhakkak, öğlen döner tarzı ağır yemekler ye, akşamlarıda ikişer menü burger king sipariş et, kalıbımı basarım 1 ayda 5-6 kilo garanti

yemeklerin üzerine dondurma ya da tatlıyı eksik etme

üniversiteye başladığım yıl 55 kiloydum, yarı yıl tatilinde eve döndüğümde 80 kiloydum öylede kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: tylor

her gün sabah kahvaltında poaca ve simit ye muhakkak, öğlen döner tarzı ağır yemekler ye, akşamlarıda ikişer menü burger king sipariş et, kalıbımı basarım 1 ayda 5-6 kilo garanti

üniversiteye başladığım yıl 55 kiloydum, yarı yıl tatilinde eve döndüğümde 80 kiloydum öylede kaldım

Usta sağlıklı dedim bunları yaptıktan 1 ay sonra kalp krizinden gitmeyelim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo alıp, verememe
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodstain

quote:

valla ben motoru bozdum seni bilemem zaten mide sorunlarıyla mücadele ediyorum şu aralar(gastrit), sen pek kulak asma bu tavsiyelere

• quote:

quote:

quote:

valla ben motoru bozdum seni bilemem zaten mide sorunlarıyla mücadele ediyorum şu aralar(gastrit), sen pek kulak asma bu tavsiyelere

Alıntıları Göster
    Ahah geçmiş olsun hocam ya böyle hani zayıflamak için işte sabah şunları şunları öğlen şunu akşam şunları yiyin 1 ayda 3 kilo veriyorsunuz falan diye diyet programları var ya, bide bunun kilo almak için olanı yokmu ?

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    millet burda kilo vermek için kıçını yırtmaya çalışyor,siz de kilo almak istiyorsunuz... o.0
    iştah açıcı şurup alın;ama biraz riskli olabilir...dikkatli olun!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Cefakar.

millet burda kilo vermek için kıçını yırtmaya çalışyor,siz de kilo almak istiyorsunuz... o.0
    iştah açıcı şurup alın;ama biraz riskli olabilir...dikkatli olun!!!!

Alıntıları Göster
    http://www.bontavi-kilo.com/?utm_source=mynet.com&utm_medium=banner&utm_campaign=advertorial

bunu kullanan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

http://www.bontavi-kilo.com/?utm_source=mynet.com&utm_medium=banner&utm_campaign=advertorial

bunu kullanan varmı

Alıntıları Göster
    ben gainmax adlı bi ürün kullandim.2 ayda 8 kilo aldım.

• quote:

bunu kullanan varmı

Alıntıları Göster
    Tayland'ta bu sorununa cozum icin uretilan avrupa ve amerikaya satilan princ'ten yapilan bir urun var .... Isteyen olursa ona kargo olarak gonderebilirim. Ben dayima ve yegenime gonderiyorum ve cok iyi sonuc verdi.

Dayim guatir hastaligi nedeni ile bir kac ayda 50+ kiloya dusmustu acayip bir sekilde zayifligi vardi. Ona bu urunu yolladim suan kilosu duzenl olarak artmakta . Bu urun tamamen bitkisel. Belki bir cogunuz biliyor pirinc iceri bakimindan protein zengiligi ile baklarin en basinda geliyor.

Bu ay yengem icinde gonderdim onun durumu farkli kilo degil. Bu urunun bir dger tedavisi ise kan sekerini duzenlemesi ve yuksek tansiyonu dusurmesi. Onda da seker hastaligi var.

Neyse ilgilenen olursa pim'den benle baglanti kursun.

• quote:

bunu kullanan varmı

Alıntıları Göster
    Hocam o yüzden sağlıklı birşey arıyorum ya, öyle ilaç şurup murup değil normal yemeklerle normal birşekilde kilo almanın yolunu arıyorum ben.

• quote:

Hocam o yüzden sağlıklı birşey arıyorum ya, öyle ilaç şurup murup değil normal yemeklerle normal birşekilde kilo almanın yolunu arıyorum ben.

Alıntıları Göster
    Benim soyledigim ilac surup falan degl tamamen bitkisel. Goruntu itibari ile unu andiriyor ama icine sut veya sicak su katiyorsun. Buna benzer bir kac urun daha vardi piyasada ama onlar kilo verdirmek icin. Benim soyledigim bu urun kilo alimi icin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Benim soyledigim ilac surup falan degl tamamen bitkisel. Goruntu itibari ile unu andiriyor ama icine sut veya sicak su katiyorsun. Buna benzer bir kac urun daha vardi piyasada ama onlar kilo verdirmek icin. Benim soyledigim bu urun kilo alimi icin ...

Alıntıları Göster
    ergenlik dönemi bitmeden tam olarak kilo alamazsınız bu nedenle fazla acele etmeyin sonra pişman olmayın kilo almak iyidir ama bunu spor yaparak pekiştirmek daha mantıklı yağ torbası yerine biraz kas olsa daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: gelmisbulundum

ergenlik dönemi bitmeden tam olarak kilo alamazsınız bu nedenle fazla acele etmeyin sonra pişman olmayın kilo almak iyidir ama bunu spor yaparak pekiştirmek daha mantıklı yağ torbası yerine biraz kas olsa daha iyi olur

Alıntıları Göster
    Zaten spor için kilo almaya çalışıyorum.
  • quote:

Zaten spor için kilo almaya çalışıyorum.

Alıntıları Göster
     Kilo Almak

Bu kilolar spor için çok iyi olur. bunun 10kg var bende kol kaslarımı geliştirmek için kulnıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: yakaza01

Kilo Almak

Bu kilolar spor için çok iyi olur. bunun 10kg var bende kol kaslarımı geliştirmek için kulnıyorum

Alıntıları Göster
    Valla spor için harici bir madde kullanmayı pek düşünmüyorum(halter ve ağırlık gibi) çünkü bunlar kasları şişiriyor ve çalışma bırakıldığında kalıcı olmuyor. Daha doğal yollarla yapmayı tercih ederim, daha yavaş fakat daha iyi oluyor. Amma çok doğal doğal konuştum bugünde

• quote:

Orijinalden alıntı: yakaza01

Kilo Almak

ben konuyu yanlış anlamaşım. Siz kiloyu vucuduzda yag olarak almak istiyorsunuz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.