Şimdi Ara

Kilo almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar şınav cekmek kilo almamiza katki saglar mi sizce? Kilo almak istiyorsan bir spor salonuna yazil diyecek belki cogunuz ama bu sene lise son sinif oldugum icin oyle bir luksum yok malesef :) ben de universiteye gitmeden soyle bi hacimleneyim istiyorum. Evde nasil kilo alabilirim sizce? İlk olarak bir diyetisyene basvurayim diyorum ama sizin de goruslerinizi alayim dedim. Forumda bu konuyla ilgili pek birsey bulamadim o yuzden ben konu acayim dedim. Bu arada boy 1.78 kilo 56

• bence şınavla hacim alamazsın ama bizim bi arkadaş var çok zayıftı evde hergün 45 şınav aralıksız 10 da barfix çekti kışın başladı yazın hacimlenmiş ve çok süper kasları vardı ama galiba genetik benim sana tavsiyem biraz sağlıksız olacak ama sürekli çikolata özellikle cips çok fazla ye bunları yap istediğin kiloya geldikten sonra şınav barfix çek.ama eğer diyetisyene gidersen o senin için en doğru proğramı verecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan turan

bence şınavla hacim alamazsın ama bizim bi arkadaş var çok zayıftı evde hergün 45 şınav aralıksız 10 da barfix çekti kışın başladı yazın hacimlenmiş ve çok süper kasları vardı ama galiba genetik benim sana tavsiyem biraz sağlıksız olacak ama sürekli çikolata özellikle cips çok fazla ye bunları yap istediğin kiloya geldikten sonra şınav barfix çek.ama eğer diyetisyene gidersen o senin için en doğru proğramı verecektir

sacmalama kardesim, eger onlari yerse mahveder vicudunu kiloyu direk yag olarak alir ve gobek yapar. Saglikli seyler ye bodycilerin diet listelerini incele ve onlari yemeni oneririm. bol bol karbonidrat ve protein
  • Evet hocam ilk önce bir salona yazıl. Arkadaşın dediği gibi çikolata cips le kilo almaya çalışma yağ yaparsın. Kas yaparak kilo almaya bak. Antreman öncesi karbonhidrat antreman sonrası protein & karbonhidrat alabilirsin
  • ben sağlıksız demiştim
  • Bende bu durumdan şikayetçiyim fakat tecrübeli kişilere sorduğumda bana spor salonuna yazıldığında zamanla kilo alacaksın demişlerdi.
  • Yatmadan önce mantı ye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo alıp, verememe
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saçma saçma ezberden yorumlara uyma kilo alamassın sadece popon büyür

http://www.vucutcu.com/forum3/viewtopic.php?t=18608 siteye bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.