Şimdi Ara

Kilo Almak için tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 3 Aralık 2014; 0:16:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dostum yiyebildigin kadar ekmek ye.bende 60 kiloyken günde 2-3 tam ekmek yemeye başladım.1 oldu suan 65 kiloyum

• quote:

Orijinalden alıntı: Klorf

dostum yiyebildigin kadar ekmek ye.bende 60 kiloyken günde 2-3 tam ekmek yemeye başladım.1 oldu suan 65 kiloyum

yağlarinla iyi eglenceler. ekmek kaliteli bir besin kaynagi degil gunde 2-3 ekmek onermek

• Dostum o tarz alınan kilo sağlıklı olur mu ki acaba? Aslinda benim demek istediğim aldigim kilolarin vucuda duzebli yayilmasi,yani sırf göbek olmasın ,o yüzden spor da yapayim diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 11 Mart 2014; 9:31:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

dostum yiyebildigin kadar ekmek ye.bende 60 kiloyken günde 2-3 tam ekmek yemeye başladım.1 oldu suan 65 kiloyum

yağlarinla iyi eglenceler. ekmek kaliteli bir besin kaynagi degil gunde 2-3 ekmek onermek

Pekmez felan tüketse daha faydalı ve iştah açıcı değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jesse-Pinkman

quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

Pekmez felan tüketse daha faydalı ve iştah açıcı değil mi ?

pekmez mi ye diyorsun yani ??Spor olarak bi önerin varmı? ?

• bombacimülayim kullanıcısına yanıt
    Daha önce duydum Pekmez iştah açıyormuş ve bu fazladan Kilo demek şeker oranı yüksek olduğu için sadece pekmez ilede kilo alınabiliyor tayin ile karışım yapıldıktan sonra ama yinede çok tüketmemek gerek ara öğün gibi düşün veya kahvaltıda'da iyi olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • protein tozu gainer vs felan önerir misin :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bombacimülayim -- 11 Mart 2014; 9:47:53 >
    Yeni başladıysan ilk 3-4 ay doğal beslenmeni öneririm Protein tozu felan bunlar supplement yani ek besin vücud günlük besin ihtiyacınıda karsılamayıda zorlandığında kullanıyor şuan o kadar gerekli değil düzene oturttur biraz vücudunu ondan sonra zaten kullanırsın
    hocam yağ değil ki karbonhidrad.imkan varsa tabiki proteine yüklen

• peki,sagolasin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.