Şimdi Ara

KILO ALMAK İSTEYİPTE ALAMAYANLAR (ANA KONU) - KİLO ALMAK İSTEYENLER (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
7
Favori
9.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ayrıca bir tavsiyem var: ben 1 ay body'e gittim 57den 63'e çıktım sonra devam etmedim evde yapayım diye şimdide tekrar başlayamam evde arada yapıyorum..
    normalden fazla ne yedin içtin dersenizde süt+bal(2 çorba kaşığı)+muz(1adet)+bıldırcın yumurtası( 2 adet) sabah akşam 1er bardak
    ayrıca normal beslenmem: sabah kalvaltısı yok öğle yemeği(bazen yemem bile) ve akşam yemeği birde yatmadan önce 1 dilim ekmeğin yanında birşey
  • Böyle bir konuda nasıl mesajım olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasc

benide yazın 183 kilo 63
    ayrıca bir tavsiyem var: ben 1 ay body'e gittim 57den 63'e çıktım sonra devam etmedim evde yapayım diye şimdide tekrar başlayamam evde arada yapıyorum..
    normalden fazla ne yedin içtin dersenizde süt+bal(2 çorba kaşığı)+muz(1adet)+bıldırcın yumurtası( 2 adet) sabah akşam 1er bardak
    ayrıca normal beslenmem: sabah kalvaltısı yok öğle yemeği(bazen yemem bile) ve akşam yemeği birde yatmadan önce 1 dilim ekmeğin yanında birşey

Bende body e gitmeyi düşünüyorum hem sağlıklıdir en azından :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bymeister1

quote:

benide yazın 183 kilo 63

git git hocam yanlız şuanda yaz mevsimine girmek üzereyiz body' gidenlerin yarısından çoğu sadece kaslarıyla hava atmaya çalışıyor çoğu böyle olduğundan tıklım tıklımdır heryer :D
    bırakalı 4-5 ay oldu ancak hala düşmedi kilom muhtemelen arada çalıştığım için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bymeister1

quote:

benide yazın 183 kilo 63

git git hocam yanlız şuanda yaz mevsimine girmek üzereyiz body' gidenlerin yarısından çoğu sadece kaslarıyla hava atmaya çalışıyor çoğu böyle olduğundan tıklım tıklımdır heryer :D
    bırakalı 4-5 ay oldu ancak hala düşmedi kilom muhtemelen arada çalıştığım için

Bilemiyorum artık hocam ama haklısın yani ortam da iyi olmalı artık şans :D

• boy 1.88 kilo 55 durumum cok fena 2-3 ayda 10kilo felan almak istiyorum program gibi seyler onerirseniz sevinirim

• kilo veremeyenler toplanır birazdan
  • Öncelikle merhaba kilo almak isteyen arkadaşlar yardımcı olmak amacıyla girdim konuya. Geçen sene 1.93 boyunda 62 kilo ağırlığında birisiydim. Daha sonradan bu zayıflığa son vermek amacıyla fitness salonuna yazıldım vücudumun durumu berbattı geçen yaz haziran ayında yazıldım. Şu ana kadarda devam ediyorum. 62 kilo başladığım serüven 79 kilo ile devam ediyor. Öncelikle fitnessın baya yararını gördüm ancak antremandan cıkınca sürekli karbonhidrat aldım. Hani diyorsunuz ya yiyorum yiyorum kilo alamıyorum fitnessa başlayınca bende almaya başladım. 3 üncü aydan sonra gainer kullanmaya başladım ( ek besin ) ve o zamandan bu zaman 17 kilo aldım 1 senelik periyot içerisinde. O yüzden gidin spor salonuna yazılın çalışmalarınıza başlayın inanın faydası oluyor.
  • 170 - 50
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heaven&Hell

Öncelikle merhaba kilo almak isteyen arkadaşlar yardımcı olmak amacıyla girdim konuya. Geçen sene 1.93 boyunda 62 kilo ağırlığında birisiydim. Daha sonradan bu zayıflığa son vermek amacıyla fitness salonuna yazıldım vücudumun durumu berbattı geçen yaz haziran ayında yazıldım. Şu ana kadarda devam ediyorum. 62 kilo başladığım serüven 79 kilo ile devam ediyor. Öncelikle fitnessın baya yararını gördüm ancak antremandan cıkınca sürekli karbonhidrat aldım. Hani diyorsunuz ya yiyorum yiyorum kilo alamıyorum fitnessa başlayınca bende almaya başladım. 3 üncü aydan sonra gainer kullanmaya başladım ( ek besin ) ve o zamandan bu zaman 17 kilo aldım 1 senelik periyot içerisinde. O yüzden gidin spor salonuna yazılın çalışmalarınıza başlayın inanın faydası oluyor.

Karbonhidrat alımı nasıl oluyor hocam? Toz falan mı?

• quote:

Öncelikle merhaba kilo almak isteyen arkadaşlar yardımcı olmak amacıyla girdim konuya. Geçen sene 1.93 boyunda 62 kilo ağırlığında birisiydim. Daha sonradan bu zayıflığa son vermek amacıyla fitness salonuna yazıldım vücudumun durumu berbattı geçen yaz haziran ayında yazıldım. Şu ana kadarda devam ediyorum. 62 kilo başladığım serüven 79 kilo ile devam ediyor. Öncelikle fitnessın baya yararını gördüm ancak antremandan cıkınca sürekli karbonhidrat aldım. Hani diyorsunuz ya yiyorum yiyorum kilo alamıyorum fitnessa başlayınca bende almaya başladım. 3 üncü aydan sonra gainer kullanmaya başladım ( ek besin ) ve o zamandan bu zaman 17 kilo aldım 1 senelik periyot içerisinde. O yüzden gidin spor salonuna yazılın çalışmalarınıza başlayın inanın faydası oluyor.

zararlı dıyorlar tozları?

• quote:

Orijinalden alıntı: Altaïr Ibn-La'Ahad

quote:

Karbonhidrat alımı nasıl oluyor hocam? Toz falan mı?

Karbonhidrat dediğimiz besinler patates, pilav, makarna türevleri eğer gainer dan bahsediyorisen bu besinlerin toz halinde sıkıştırılmış halleri. Günde 3 öğün içiyorsunuz yada 5 öğün isteğe göre arttırılıp çoğaltabilir kilo almanıza yardımcı oluyor.

@saasc

Hiçbir zararı yok hocam, kulaktan dolma bilgiler onlar gidipte doktorlara sorabilirsiniz protein tozu ve gainer gibi ek besin takviyelerinin hiç bir zararı yoktur. Ancak steroid alımında vücudunuza zarar verirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 27 Mayıs 2012; 23:42:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Altaïr Ibn-La'Ahad

Siz yine iyisiniz lan.

Boy 1.81 kilo 52

quote:

boy 1.88 kilo 55 durumum cok fena 2-3 ayda 10kilo felan almak istiyorum program gibi seyler onerirseniz sevinirim
    Siz ölmüşünüzde ağlayanınız yok.

şaka şaka. Bende 181 boy 64-65 kilo arasıyım. Spora başladım bende. protein ve karbonhidrat takvisesine de başladım. Konu kapanmazsa gelişmeleri yazarım. 1 haftada 2 kiloya yakın aldım.

• Yaşım 18(Daha doğrusu 18e aralıkta girecem ) Boy 180 kilo 60 biraz zayıfım. Bir 5 kilo falan almam lazım alırsam süper olur.Body çalışacağım kolda kas var ama karın kasları da biraz belli ama 6 tane ayrı ayrı belli değil.Hem sanırım kilo almadan kas yapamam. O yüzden takip Okul bitsin ben de tozlardan alacağım
  • 1.85 60 kg
  • yaz
  • Yaz cerram
  • Beni de yaz 1.74 boy 55 kilo
  • Bende 1.70 / 53 kg.
  • 1.86 - 60 kilo takip edelim bizde.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.