Şimdi Ara

KILO ALMAK İSTEYİPTE ALAMAYANLAR (ANA KONU) - KİLO ALMAK İSTEYENLER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
7
Favori
9.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 183-64 kg 5 kg falan alsam iyi olur
  • yaz benide hocam

1.68 53 Kilo :( Çok zayıf gösteriyorum kollar bilekler bitik :S
  • CemalBahar = 176 cm - 67 kg bu nedir hacım daha fazlası zaten normalin üstü olmuyor lütfen paranoya yapmayın artık.
  • Aksam konu guncellencek arkadaslar ve bizi bilgilendiren forum uyelerine cok tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 181cm 65kilo. 6-7kilo almam lazim...

• quote:

Orijinalden alıntı: cemali44

quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

quote:

Orijinalden alıntı: cemali44

ben 175 boyundayım 78 kiloyum
    27 yaşındayım 13 yaşımdan 25 yaşıma kada taekwondo yaptım sonra 1 yıl ara verdim ve devamında fitness e başladım
    geçtiğimiz yıl 57 kiloydum şuanda gayet fit ve dolgun bir vücudum var emin olun bende sizin gibiydim sürekli problem ederdim çok çelimsiz duruyordum (enazından bana öyle geliyordu) mesleğim gereği (polisim) vatandaşın gözü ilk beni kesiyordu
    insanda ister istemez psikolojik etkileri var ama azmettim başardım
    size yardımcı olmayı çok isterim

yardımcı ol bize albayım

estağfurullah bi albaylığımız söz konusu değil elimden geldiğince çalışma programları ve beslenme önerileri verebilirim

hani bir sahne vardır komisere albayım derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutsal Libido -- 29 Mayıs 2012; 17:49:05 >

• Güncellendi
  • Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu’nun Kilo almak isteyenler için

Bir hafta boyunca, sabah kahvaltısı ile öğlen yemeği arasında bir su bardağı kaynatılmış sıcak suda baş parmak büyüklüğünde iki adet kök zencefil 6 dakika demlenip içilir.

v Tüketeceğiniz her türlü etin (koyun, dana, balık veya tavuk hangisi olursa olsun) , üzerine mutlaka bolca kekik serpip tüketin.

v Öğünlerinizde sadece normal buğday ekmeği tüketin (beyaz ekmek, kepeksiz).

v Her gün bir ay boyunca on-on beş tane Antep fıstığı tüketin.

v Meyvelerden daha çok taze beyaz üzüm ve muzu tercih edin.

v Her öğlen yemeğinde mutlaka bir tane haşlanmış patates tüketilmelidir. Patatesi tüketirken üzerine mutlaka kimyon serpilmelidir.

v Acı olmamak şartıyla salatanızda sivri veya dolmalık biber bir ay boyunca hiç eksik olmamalıdır.

v Her akşam yemeğinden iki saat sonra, bir fincan kuşburnu çayı içilmelidir.

v Hangi meyveyi yerseniz yiyin mutlaka yarım kase yoğurdun içerisine doğrandıktan sonra yenilmelidir.

v Hangi tatlı olursa olsun, mutlaka üzerine limon sıkılarak yenilmelidir. Limon sıkılmış tatlı mutlaka yemekten önce aç karına tüketilmelidir. Tatlının üzerine normal öğününüze devam edebilirsiniz.

v İş yerinizde veya evinizde, sofraya yalnız oturmayın.

v Her gün mutlaka 20 dakika yürüyüş yapınız. Zamanı önemli değil. Ancak, her gün bir ay boyunca, aynı saatlerde yürüyüş yapmaya özen gösteriniz.

Yapılmaması Gerekenler:

v Günde iki bardaktan fazla çay içilmemelidir. Kahve ancak 1 tane.

v Turşu, karabiber, acı biber ve sütten en az iki ay uzak durunuz .

v En az iki ay boyunca, bezelye, nohut, ıspanak, karnabahar ve brüksel lahanası tüketilmemelidir.

v Her türlü kaymak ve yemeklerde katı yağ kullanımından uzak durulmalıdır.

• yaz hocam 1.83 e 56 kilo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu’nun Kilo almak isteyenler için

Bir hafta boyunca, sabah kahvaltısı ile öğlen yemeği arasında bir su bardağı kaynatılmış sıcak suda baş parmak büyüklüğünde iki adet kök zencefil 6 dakika demlenip içilir.

v Tüketeceğiniz her türlü etin (koyun, dana, balık veya tavuk hangisi olursa olsun) , üzerine mutlaka bolca kekik serpip tüketin.

v Her öğlen yemeğinde mutlaka bir tane haşlanmış patates tüketilmelidir. Patatesi tüketirken üzerine mutlaka kimyon serpilmelidir.

v Acı olmamak şartıyla salatanızda sivri veya dolmalık biber bir ay boyunca hiç eksik olmamalıdır.

v Hangi meyveyi yerseniz yiyin mutlaka yarım kase yoğurdun içerisine doğrandıktan sonra yenilmelidir.

v Hangi tatlı olursa olsun, mutlaka üzerine limon sıkılarak yenilmelidir. Limon sıkılmış tatlı mutlaka yemekten önce aç karına tüketilmelidir. Tatlının üzerine normal öğününüze devam edebilirsiniz.

v Her gün mutlaka 20 dakika yürüyüş yapınız. Zamanı önemli değil. Ancak, her gün bir ay boyunca, aynı saatlerde yürüyüş yapmaya özen gösteriniz.

Yapılmaması Gerekenler:

v En az iki ay boyunca, bezelye, nohut, ıspanak, karnabahar ve brüksel lahanası tüketilmemelidir.

Sütten uzak durmakmı biraz saçma geldi bu yazılanlar nedense bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu’nun Kilo almak isteyenler için

Yapılmaması Gerekenler:

İyi gidiyordu sdonlara doğru bozdu.

• yaz hocam 1.85 boy, 62 kilo..
  • DarknessFace = 188 cm - 55 kg

Forumda İskelet var dikkat edin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • birileri kilo vermek ister birileride almak ister zayıflık vs gerçekden cokda kafanıza takmayın bence tabi aşırı zayıflıgı demiyorum
    sene 2008 boy 1,80 kilo 77 ve 80oldugumu hıc hatrlamıyorum 70 oldugumuda sureklı yuruyuş yapan ve yemegıde bol yiyen birisiydim
    sene 2012 boy 1,80 :D kilo 108 evet 108 kilo nasılmı aldım internet cafe açtım b.sayar başında online oyunlar oynadım sureklı dışardan yemek yedım yuruyuşu kestim
    sonuc 108 kilo şimdide vermeye çalışıyorum zayıflıgınızı takmayın dışarda zayıf ve şişman birisini yan yana koyun sizce şekıl bozuklugu giydigi yakışmayan sağlık yonunden sıkıntı çekebilicek kim ? halınize şukredin gerisi boş yaş ilerledikçede kilo almak kolaylaşıyor !
    yaş 30 ;)
  • Arkadaslar bende gastronomi var midemde fazla miktarda asit var gavisvon ve rennie suruplari kullaniyorum . Sabah kahvaltisi edemiyorum kusacak gibi oluyorum. Spor yapmaya ozen gosteriyorum fakat buna ragmen hala duzelmedi . Yemek yeme eziyet benim icin . Boy 1.83 kilo
    60

• takip
    burdan da bakın
    forum.donanimhaber.com/m_41415649/mpage_2/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrata -- 19 Ağustos 2012; 22:12:02 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.