Şimdi Ara

KILO ALMAK İSTEYİPTE ALAMAYANLAR (ANA KONU) - KİLO ALMAK İSTEYENLER (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
7
Favori
9.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizi linç ederler biliyorsunuz değil mi?
  • 18 yaş / 1.81 boy / 64 kilo.
    Aydan aya güncellerim.
  • gainer de kullanıyorum 4 aydır salona da gidiyorum hayvani derecede makarna pilav yumurta süt ne bulsam yiyorum gün içinde , ama 4 ayda 500 gram alamadım. Ne yapacağım sağlık sorunu var mıdır ?
  • 25 yaşınıza falan geldiğinizde zaten metabolizmanız yavaşlamaya başlayacak, istemeseniz de kilo alacaksınız. Bence hiç kasmayın boşuna, çünkü isteyip de kilo veremeyenler var bir de onları düşünün.

Hatta size çok basit örnekler vereyim

Kenan İmirzalıoğlu genç toy hali

KILO ALMAK İSTEYİPTE ALAMAYANLAR (ANA KONU) - KİLO ALMAK İSTEYENLER

Ezeldeki Hali

Yüzündeki yuvarlaşmaya bakın.

• yaz babam 1.76 67 kiloyum aşırı zayıfım kütle hacim kazanmam gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

25 yaşınıza falan geldiğinizde zaten metabolizmanız yavaşlamaya başlayacak, istemeseniz de kilo alacaksınız. Bence hiç kasmayın boşuna, çünkü isteyip de kilo veremeyenler var bir de onları düşünün.

Hatta size çok basit örnekler vereyim

Kenan İmirzalıoğlu genç toy hali

Ezeldeki Hali

Yüzündeki yuvarlaşmaya bakın.

Dostum haklisin ama forumda gercekten kilo olarak zayif uyeler cok fazla. Ben simdi 100 kilo civarina yaklasmak istemiyorum tabi. Amacim boy ile kilom orantili olsun zayif gostermiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 kilo almam lazım kas olarak çok şey mi istiyorum beyler
  • 1.83 - 64 kg Spor salonuna vakit ve nakit ayıramam malesef. Yazın evde çalışayım diyorum, vücudumu şekle sokmak ve kilomu 73-74'e çıkarmak için evde ne yapabilirim? Bir de nasıl beslenmem gerektiğini yazabilirseniz çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hybrid Theory* -- 28 Mayıs 2012; 17:27:47 >
  • 1.85, 55 :/
  • Benide yazın beyler. 183 boy 68 kilo. 70 71dim hedefim 75di. Bi anda verdim 2 3 kilo 68 e indim..
  • Adamlara bak ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 182-68 takip bi 7kilo iyidir
  • 1.80 70 3 kilo aldım son zamanlarda :)
    gün içinde çok fazla yemek tüketin yatmadan öncede bol karbohidratlı proteinli şeyler alıp yatın
  • Yılbaşından beri 10 kilo aldım size tavsiyem düzensiz beslenin.
  • konu güncellenmiştir. konuyu sık sık güncelleyeceğim.
  • Yaz benide 182-55

Beyler ilaç falan kullanmayın adam akıllı bi diyetisyene gidin ilaçların etkisi geç olsada çıkar.Ben 1 ayda 4 kilo almıştım.
  • 1.80 63 kilo. Beni de yaz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Yaz benide 182-55

Beyler ilaç falan kullanmayın adam akıllı bi diyetisyene gidin ilaçların etkisi geç olsada çıkar.Ben 1 ayda 4 kilo almıştım.

kan testi yaptırdınız mı? özel hastanede mi diyetisyene gittiniz?
  • 1.84 boya 62 kilo. Zayifim ama eskiden yuzucu oldugum icin celimsiz gostermiyorum allahtan ancak bi 10 kilo kadar almak istiyorum. Pek dengeli beslendigim soylenemez her mutfaga ugrayisimda 2 parca biseyler atistiriyorum durum boyle oluncada ana ogunlerde tika basa yiyemiyorum. Takipteyim yararli oneriler cok iyi gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akeneton34

quote:

Orijinalden alıntı: Feint-TR

Yaz benide 182-55

kan testi yaptırdınız mı? özel hastanede mi diyetisyene gittiniz?

Özel hastanede gittim kan testi yaptırdım bütün değerler normaldi.Sonra diyetisyenin hazırladığı programı uyguladım 20 gün kadar ondan sonra bırakmama rağmen ilk kontrolde 4 kilo almıştım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.