Şimdi Ara

Kilo almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamın aleyküm boyum 1.92 çok zayıf olduğum için dün spora yazıldım hoca ölçülerimi aldı 57 kiloyum pazu 28 çıktı siz düşünün gerisini ağırlık kaldıramıyorum çok ağır geliyor zorlanıyorum spora devam edersem kilo alırmıyım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• kesin alırsın ben de 181 boyunca 52,5 kg idim değil ağırlık kaldırmayı kollarımı kendimi bile kaldıramıyordum kafaya koydum kimseden utanmadan çöp gibi kollar be bacaklarla spora başladım ve şu an 84 civarı kilom görenler tanımakda zorlk çekiyor azimli ol gece yatmadan spordan sonra karışım yap yemek ye biraz disiplin ve bütçe ile sabır lazım kendine yatırım yap kilo alma taktikelri çok fazla sen bir başla ben sana ne yemelisin ne içmelisin ne yapmalıısn hepsiin anlatırım sporda kalori yakıyorsun kasları yıpratıyorsun ve acıkıyorsun sonra yemeye ve güzel karışımlara odaklanırsan çok kilo alırsın dert etme

• Beş ay önce 1,81 boyunda 57 kiloydum. Beş Ay yediğime içtiğime dikkat ettim. Şuan 1,81boy, 71 kiloyum. Spor yaparak kilo aldığım için ise göbek filan yok. Fit bir vücudum var. Yemene içmene dikkat ve sporunu yap. Utanma, sıkılma.. Çay demliğini kaldırırken elim titriyordu. Şimdi evde canım sıkılınca 10 barfiks, 30 şınav yapıp rahatlıyorum.  

Ronie Coleman anasının karnından Mr.Olimpia şampiyonu doğmadı. Çalıştı başardı... 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.