kurt var o zaman bağırsaklarında...tenya yada solucan...kabak çekirdeği ye her sabah aç karnına
quote:
Orjinalden alıntı: thekeys
kurt var o zaman bağırsaklarında...tenya yada solucan...kabak çekirdeği ye her sabah aç karnına
iyyy hayır yokkkk
o zaman senin işin bnden daha zor bnm bi arkadaşım vardı valla okula dışardan yemek söylerdik bazen kızın yemedii şey kalmazdıama garibim en zayıfımız oydu bn doğal yollardan kilo almak istiorum bana bişeler önerin iştahımın açılması için
quote:
Orjinalden alıntı: zeyneeeeep
quote:
Orjinalden alıntı: norah_jones
bünyem zayıf değil aslında benim iştahsızlık sorunum var bunun için alamıyorum bunun için yardım istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: cornrose
Kilo almak çok zor.Heleki bünyen zayıfsa. Saglıkla ilgili bir problemin yoksa eğer kilo almak çokta önemli değil
ben de tam tersi yiyorum yiyorum kilo alamıyorum ben napim arkadaşlar
ya yiyorum aslında ama bi kaç kere aldıktan sonra hemen iştah gidiyoo
quote:
Orjinalden alıntı: I_love_DH
istediğin sevdiğin yemekleri ye pasta ye tatlı ye ne biliyim ye işte
benim sana tavsiyem.. boll boll et ve süt ürünleri tüket... Suda bi gercek.. Gece yatmadan muhakkak tıka basa yemen sonra yatman gerekiyor... arkadasım denedi ve ise yaradıgı icin diyorum yinede sen bi doktordan tavsiyeni alsan daha ii olur..
bende denicem tabiki doktorun da onayını alınca.. bende zayıf birisiyim yedigim yaramıyor..
Böyle taktikmi olur Kalpten götürmekmi istiyorsunuz birbirinizi
quote:
Orjinalden alıntı: kuzentarum82
benim sana tavsiyem.. boll boll et ve süt ürünleri tüket... Suda bi gercek.. Gece yatmadan muhakkak tıka basa yemen sonra yatman gerekiyor... arkadasım denedi ve ise yaradıgı icin diyorum yinede sen bi doktordan tavsiyeni alsan daha ii olur..
caktırma şşş
bol bol tıkın
Çaktırmam merak etme
GECE YEMEK YİYİP YATMAK ÇOK TEHLİKELİ KALBİ ZORLAR BİRİ SİZE BUNU UYGULA DEDİYSE O KİŞİDEN ŞÜPHELENİN
quote:
öldürecek valla .gece gece,yatarken bişi yenmez
Sorma walla birde bana çaktırma diyor
quote:
Orjinalden alıntı: tequero_
quote:
öldürecek valla .gece gece,yatarken bişi yenmez
quote:
Orjinalden alıntı: cornrose
Ye ve yat taktiğimi
quote:
Orjinalden alıntı: I_love_DH
istediğin sevdiğin yemekleri ye pasta ye tatlı ye ne biliyim ye işte