Şimdi Ara

Kilo almaya devam ediyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şu an salona gitmiyorum kilom normalin üstüne çıktığı için biraz yediklerime dikkat edeyim dedim ve 1.5 haftadır salona gidiyormuş gibi bi liste hazırladım kalori olarak çok yüksek olmamasına rağmen hatta eksik ama kilo almaya devam ediyorum anlamadım haftada 3 gün 6-7 km yürüyorum sonrasında sahilde calisthenics e uygun aletler var orda max 3 hareket yapıp dönüyorum (barfiks max 3 oluyor zaten dips-şınav bu ikliyi 3-4 set yapabiliyorum) 180 86 kilo vücut zayıf yağlı kalori hesabının kiloya göre değil de kas kütlesine göre yapılması gerektiğini biliyorum ama zaten çok eksik gözüküyor programda kalori hesabı yapılan uygulama yanlış mı gösteriyor neyi yanlış yapıyorum

Kilo almaya devam ediyorum ? Kilo almaya devam ediyorum ?

akşam öğle ile benzer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cbklqn -- 9 Nisan 2022; 14:52:13 >

• Dostum bence cok hizli sonuc bekliyorsun. Gozle gorulur sonuc icin en az 3 hafta hatta 1 ay bekle. Bu arada gunluk tukettigin kalori miktarini gunluk yaktigin kalori mikarindan az varsayiyorum. Eger hala sonuc yoksa kalori azaltmaya devam et, idmanlarini artir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga muz ne pekmez ne?

Şekeri minimuma hatta 0' a çek.

Baldo yerine basmati gibi glisemik indeksi düşük karbonhidrat kaynaklarına yönel.

Yağı çiğ olarak kullanıyorsundur diye tahmin ediyorum. Zeytin yağından kısıp ceviz, fındık, badem gibi kaynaklarla çeşitlendir (Çiğ, kavrulmamış).

İf diyeti araştır belirli saatten sonra kesinlikle bir şey yeme.

Yeşillik ekle, bol bol su iç vücut ödem atsın.

Tavuğu kızartma yapıyorsan da haşlamaya, fırında yapmaya başla.

Ondan sonra bir daha konuşalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo vermeye ihtiyacım var..
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.