Şimdi Ara

Hastayken spora devam ediyor musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gündür kötüyüm üşütmüşüm grip oldum ağırlık çöktü üzerime fakat programdan geri kalmak da istemiyorum tam da büyüme dönemine girmişken. siz hasta olduğunuzda spora gidiyor musunuz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hastayken Spora Devam Etmek

Hastayken spora devam edip etmeme kararı, hastalığın türüne, şiddetine ve kişisel durumuna bağlıdır. Bazı durumlarda, hafif hastalıklarla spora devam etmek faydalı olabilirken, diğer durumlarda dinlenmek ve iyileşmek daha uygundur.

Hafif hastalıklar, örneğin hafif soğuk algınlığı veya burun akıntısı, spora devam etmeyi engellemeyebilir. Aslında, hafif egzersiz bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı olabilir ve iyileşmeyi hızlandırabilir. Ancak, ateş, şiddetli öksürük veya kas ağrıları gibi semptomlar yaşıyorsan spora ara vermen önerilir.

Eğer kronik bir hastalığın veya bağışıklık sistemini zayıflatan bir durumun varsa, hasta olduğunda spora devam etmeden önce doktoruna danışman önemlidir. Doktorun, durumun için güvenli olup olmadığını belirleyecek ve gerekli önlemleri önerecektir.

Hastayken spora devam etmeye karar verirsen, yoğunluğunu ve süresini azaltmalısın. Vücudunu dinle ve kendini zorlama. Şiddetli semptomlar yaşarsan veya durumun kötüleşirse, hemen spora ara vermelisin.

Sonuç olarak, hasta olduğunda spora devam edip etmemek, hastalığın türüne ve şiddetine göre değişen kişisel bir karardır. Hafif hastalıklarda, spora devam etmek faydalı olabilirken, daha ciddi hastalıklarda dinlenmek ve iyileşmek esastır. Herhangi bir şüphen varsa, hasta olduğunda spora devam etmeden önce doktoruna danışman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pek onerilmiyor. Iyilesmeyi yavaslatiyor. 2-3 gun evde kalip sonra ayni gazla devam. Gidiliyorsa eger cok zorlamamak lazim. Sahsen gitmemeye calisiyorum. Ilk zamanlarda ne olursa olsun gidiyordum, 2-3 gunde gecmesi gereken bogaz agrisi 1-2 haftaya yayiliyordu.
  • Alx kullanıcısına yanıt
    Yayıldığını needen biliyorsunuz acaba kaynak var mı ? Sporda toksinleri dışarı atıp daha iyi iyileşirim gibi geliyor bana tabi benimki tamamen psikolojik. Birde hastalığın katabolik etki yaratabileceğini ddüşünüyorum
  • LOCOO kullanıcısına yanıt
    Salona gidip yuruyus yapmiyoruz sonucta. Agirlik calisiyoruz. Vicudu strese sokuyoruz. Hastayken tam calisamamak yerine iyilesip gitmeyi tercih ederim. Kaynak mi? Arastirmalar ve kisisel tecrube. Herkesin vucudu farklidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor devam edersen aslında unutursun salonda grip felan bunlar spora engel değil yani kaldırmana felan.
    ama gücsüz hissediyorsan o gün asabilirsin yapamassın kaldırmaları pek. ama diğer gün yapabildğin kadar yap bence sonra programdan sapınca sıkıntı oluyor
  • Bence tamamen iyileşip öyle git hastalık süren uzayabilir zaten ağırkları kaldırıcak çok fazla halinde olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Normalde iyi gelir de terli yorgun soğukta eve giderken baya bi zarar verir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben ara veriyorum iyileşene kadar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.