Bildirim
Kilo Problemim war 170 cm 93 kg
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
gelişme çağındasın düzenli spor yap yeterli olmalı bir de çok şekerli ve yağlı tüketme -
Dünya kadar yemek yiyorum ben kilo alamıyorum kardeş böyle iş mi olur. + Koca gün Pc başındayım yahut ders çalışıyorum yine alamıyorum yine alamıyorum. Kardeş sen ne yiyon bir söyle bakalım -
abi önceden pc ye bağımlıydım sımdı gnde 1 saat la sınırlandırdım we pc basındayken yemeeyi unutuodum ozamnlar 80 kg flndım bi bıraktım geçen sene pcyi kilo almaya başladım iştahım açıldı oturdummu 3 yarım ekmekten aşşağı kalkmıom ama şimdi şabah 2 dilim kızarmış ekmek kepekli bi tane yumurta 3 zeytin 2 bardak portakal suyu içiyorum we doyuyorum öğlen 2 portakal akşamda sebze yiyiorum bakalım 3 ay içinde 12 -13 kg werirsem yeni pc toplıcam
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- zoretanin 10 mg kullananlar
- miyop lens takınca yakını görememe
- diş çekimi sonrası sinüs açılması nasıl anlaşılır
- sudaki klor ne kadar zamanda uçar
- kızlık bozma
- en iyi tansiyon aleti
- tarantula logoplex insanda kullanımı
- parmakla tansiyon ölçme
- klozapin kullananların yorumları
- en iyi nebulizatör
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X