Şimdi Ara

Kilo verenler yardımcı olabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Spora başlamadan 1 ay önce tartıldığımda kilom 93 tü fakat ondan sonrada yemeye baya devam ettim sonrasında spora gittiğimde ise moralim bozulur diye de tartılmamıştım 2 haftadır diyet ve spor yapıyorum bol su içmeye çalışıyorum bugün tartıldığımda 87 kilo çıktım fakat vücuduma baktığımda değişiklik göremiyorum ödem mi attım sadece sizce vücut tipim endomorph 172cm boyum var tavsiyelerinizi bekliyorum. ( konuyu yanlış yerde açtığım için tekrardan burda açıyorum)

• Vücut yapılarına inanmıyorum endomorf ya başkası karb. kıs protein çoğalt zaten şeker hamur yoktur programında gerisi gelir moralini bozmayım fakat durum dediğin gibi ise o muhtemelen sudur
  • Spor yapıyorsan mutlaka kas kütlen artıyor buna bağlı olarak yağ oranın düşüyordur. Başta hızlı vermenin nedeni tabi ki su kaybı ama bu şekilde devam edersen değişim de göreceksin.
  • şu anda 84 kiloya düştüm 10 kiloya yakın kilo verdim evet göbek bölgem gögüs bölgem baya bi söndü ama son iki gündür kendimi aşırı yorgun ve halsiz hissediyorum diyette yapıyorum bu arada 1 ay geçkindir şeker yok tuz çok çok az oda annemden dolayı ekmek hiç yemiyorum ama inanılmaz derece şu sıralar acıkıyorum sürekli yemek yemek istiyorum anlamadım ama vücudum artık kaldıramıyor mu yemek mi istiyor anlamadım.

bu arada diyettede sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.

• Aynada fark etmekten bahsetmek için yağ oranının ciddi ciddi azalması lazım :) Bence ufak değişimleri fark etmek için Boyun çevreni(en ince yerden), göğüs çevreni(en geniş yerden), belini(en ince yerden), kalçanı(en geniş yerden) hatta istersen ön kol, pazı, bacak kalınlıklarınıda ölçüp 2 haftada bir karşılaştır. Soruna en güzel yanıtı böyle alırsın. Ne tür spor yaptığını bilmiyoruz. Ama illa kas kütlende artışlar olacak yağdadanda kaybedeceksin. Bazen kiloda azalma olmadığı halde yağda azalma olacağından ölçümlerde incelmeler olur. Ve yine aynada sürekli kendimizi gördüğümüzden fark edemeyiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.