Şimdi Ara

Kilo vermek, göbek eritmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Boya göre ortalama kilomdan 4-5 kilo fazlam var, altkarın inanılmaz yağlı, göbek kocaman. Şınav,mekik,squat,plank,lunge karışımı takılıyorum evde kendi kendime. Bu şekilde bu yağlar gidermi yoksa youtubede hatunların kilo verme videolarını mı uygulayam daha hızlı kilo vermek için. Birde bunları yaparken yeterli protein alamazsam ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hatunları dinle, ama beslenme konusu hariç.

• Yaptığın egzersizler karın eritmez. Kalori açığı bırakıp yavaş yaval kilo ver. Beslenme olarak protein yüksek brslenirsen kas kaybın az olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • srcnsfc S kullanıcısına yanıt
    Karın eriten egzersiz yok zaten. Ben kilo verip yağ yakmak istiyorum. Bu oluncada göbek eriyor zaten. Nabızın yükselmesi, büyük kas grubu çalıştırma falan kilo vermeye faydalı deniyor. İlla kardiyo hareketleri lazım mı?

• Yaptığım her egzersiz sonuçta kalori harcıyor. Kilo vermene yardımcı olur ama normal egzersizler de 100 harcıyorsun kardiyofa 300 400 olur daha hızlı vermeni sağlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • srcnsfc S kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teşekkürler.

• Ben 3 ay focus T25 yapmıştım. Hiit tarzı olduğundan daha fazla kalori yaktırıyor. Tabi beslenmeyi de iyi düzenlemek lazım.

Bu tarz evde çalışılabilecek birçok programı biliyorum. Bana göre en motive edici olan Focus T25 olmuştu.

Normalde kolay kilo alan zor veren bir yapım olduğunu düşünüyorum. Ancak bu antrenman ile kaslar biraz eriyor tabi. Çokta proteine önem vermedim.

Bu aralar tekrar salıp yağlandım tekrar başladım. Bir ara evde ağırlıklarla çalışmaya başlamıştım. O zaman kaslarımın daha geliştiğini fark ettim.

Yani bu tarz home fitness programlar iyidir güzeldir ama tabi ağırlık gibi olmuyor bana göre. Ama ağırlık olmasa bile yapılabilecek çok hareket mevcut. Bahane üretmekten iyidir.

Barfiksin falan varsa çok iyi olur bu arada. Direnç lastikleri çok pahalandı keza ağırlıklar da öyle :(

Hatta şöyle bir konu açmıştım.
    https://forum.donanimhaber.com/evde-saglikli-spor-programlari-home-fitness--125079409

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koşarak göbek eritmek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Egzersiz ile kilo vermekten ziyade beslenmeye ağırlık verip egzersizi destek için yapmalısınız. Caloric deficit kilo vermedeki tek şarttır. Ne yazık ki yaptığımız egzersiz ile aman aman kaloriler yakılamamakta. Günde 6-7 saat bisiklet süren biri olarak beslenmenin çok daha ön planda olduğuna şahidim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.