Şimdi Ara

Kilo vermem lazım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salamander433 -- 10 Ocak 2014; 1:51:01 >

• Konu biraz aşağıda kaldı galiba :)
  • Hayır;Spor salonuna kaydolma.

Yürümeyi seviyorsan yürü,1.5 saat yürümeyle spor salonundakinden daha fazla enerji harcarsın.

Tak kulaklıklarını yürü.Bide yediklerini kıs.

Hepsi bu kadar;Bu yöntemle 25 kilo verdim.90 kiloyum,bir gayret 15 kilo daha vermek istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Hayır;Spor salonuna kaydolma.

Yürümeyi seviyorsan yürü,1.5 saat yürümeyle spor salonundakinden daha fazla enerji harcarsın.

Hepsi bu kadar;Bu yöntemle 25 kilo verdim.90 kiloyum,bir gayret 15 kilo daha vermek istiyorum.

Gerçekten bravo. Bisiklet almayı planlıyorum, ancak o da bütçemi biraz aşıyor. 25 kiloyu ne kadar sürede verdin?
  • hayrına ap
  • quote:

Orijinalden alıntı: salamander433

quote:

Gerçekten bravo. Bisiklet almayı planlıyorum, ancak o da bütçemi biraz aşıyor. 25 kiloyu ne kadar sürede verdin?

İlk 3 ay sıkmadan,diyetsiz 100'e düştüm. Şubat-Mart-Nisan
    Mayıs-Temmuz-Ağustostada diyetle 10 kilo verebildim.

6 ayda 25 Kilo.

Koşmayın,yürüyün.135 kiloysanız koşarken eklemlerine 900 kilo yük biner.Çok zararlı.Takın kulaklığınızı,oh beee hayat ne güzel moduna ayarlayın kendinizi bu şekilde yürüyüşünüzü gerçekleştirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 16 Ağustos 2013; 9:44:27 >

• quote:

quote:

quote:

6 ayda 25 Kilo.

Koşmayın,yürüyün.135 kiloysanız koşarken eklemlerine 900 kilo yük biner.Çok zararlı.Takın kulaklığınızı,oh beee hayat ne güzel moduna ayarlayın kendinizi bu şekilde yürüyüşünüzü gerçekleştirin.

Çok gaza getirdin beni, bir yarım saate kadar çıkıyorum :) Eyvallah dostum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Almak
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • taşikardi varsa spor salonunu önermem.her nasıl olsa bi yerden sonra tempoyu artırman gerekecek çünkü.bak yukarda arkadaş yürüyerek 25 kilo vermiş.helal olsun,adam hem boğazdan kısmış hemde sabırla 6 ay yürümüş.maddi durumumda zayıf diyosun bide.salona boşu boşuna para verme.boğazdan kıs biraz ve yukardaki arkadaşın tavsiyelerine uy
  • quote:

quote:

quote:

quote:

6 ayda 25 Kilo.

Çok gaza getirdin beni, bir yarım saate kadar çıkıyorum :) Eyvallah dostum.

Akşam çık kardeş,hava serin oluyor.8 uygundur

• Bu işi gerçekten istiyorsan boğazını tutmayı bilmek zorundasın. Abur cubur yemekle kilo vermen çok zor.Şimdi çıkıp yürüyeceksin ama geldiğinde abur cubura abanırsan yaktığını fazlasıyla indirirsin mideye, demedi deme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Bu işi gerçekten istiyorsan boğazını tutmayı bilmek zorundasın. Abur cubur yemekle kilo vermen çok zor.Şimdi çıkıp yürüyeceksin ama geldiğinde abur cubura abanırsan yaktığını fazlasıyla indirirsin mideye, demedi deme.

Kesinlikle.2 tane Magnum yersen 1.5 saat yürümen boşa gider.
  • Çok sıkı bir diyet ve sıkı bir idmanla 3 ayda 30 kilo verdim 100 den 70 e düştüm
    Edit : DIYET ŞART

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Techonup -- 16 Ağustos 2013; 11:10:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor salonuna birlikte yazılıcak arkadaşın varsa yazılabilirsin ama yoksa yalnız gidiceksen hiç başlama bence.Ben diyetsiz felan 18 kilo vermiştim folklör ekibinde gerçi benim gelişme dönemimdi
  • Şimdi bu iş tamamen irade de bitiyor başka bişey değil. Ben 2-3 sene öncesine kadar obezdim, yürüyen dubaydım öyle söyliyim. 65 kilo verdim. Şuan 1.90 boy 92-93 kilo civarındayım 86-87'ye düşmeye çalışıyorum body building ile beraber. Hergün aynı şeyleri yiyorum ne tatlı ne içecek ne beyaz ekmek hiçbirşey yok. Zaten içeceği bıraktım sade soda en güzeli en sağlıklısı. İrade çok önemli dediğim gibi yeri geldi gözümün önünde pasta, baklava yendi tadına bile bakmadım.

Şeker alımını tamamen keseceksin, şeker içeren birşey yemeyeceksin. Çok mu canın çekti 4-5 tane ceviz ye, kan şekerinin düşmesinden dolayı canın çeker ve cevizde bunu dengeler. Yada git 1 tatlı kaşığı bal at ağzına.
    Beyaz ekmek ve türevleri kesinlikle yok. Yağsız olarak bulgur pilavı, pirinç pilavı yiyebilirsin. Makarnayı sırf haşlanmış yiyebilirsin faydalıdır. Aynı zamanda tuz da kullanma pek.

Yeşilçay iç mutlaka günde 2 bardak, metabolizmayı hızlandırır hemde güçlü bir antioksidandır. Asla yemeklerden ve spordan sonra uyuma, akşam yemeğinden sonra kesinlikle birşey yeme ertesi sabaha kadar.

Protein ağırlıklı beslen sabahları 50-60 gram peynir ye mutlaka light olursa daha iyi olur.(yörsan tavsiyemdir, tadı da güzel) Yumurta ye mutlaka. 2 yumurta ye birini tam diğerini beyazıyla ye. Sabahları yulaf ve süt de tüketebilirsin ufak bir su bardağı kadar. Beslenmen çok önemli unutma yoksa kastan yakabilirsin.

Öğlenleri ise mutlaka ızgara veya haşlama tavuk, kırmızı et, balık yanında salata ve yoğurtla yiyebilirsin duruma göre. Ama bunu sakın ihmal etme 100-150 gram kadar ye sorun olmaz.

Akşam yemeğinde de kuru baklagil tavsiye ederim, hem liflidir, tok tutar hemde bitkisel protein içerir. Vitamin ve mineral açısından da zengindir. Hızlı kilo vermek istersen ara öğün yapmanı tavsiye etmem ama sabah erken kalkıyosundur o yüzden ara öğün yapabilirsin. Ortaboy meyve bu sıcaklarda en güzeli olur senin için. Ayrıyetten vitamin taviyesi almanı öneririm diyet yaparken 3-4 tane vitamin eksikliğim oldu ve saçımda dökülme oldu bu sebepten. Solgar VM 75 öneririm. Akşam yemeğini en geç 7-8 gibi ye daha sonrada su hariç birşey girmesin ağzına.

Spor olarak o kiloda senin yapacağın en güzel şey tempolu yürüyüş, spor salonuna gitmesende olur. Ben verdiğim kilonun 50sini spora gitmeden tek başıma yaptığım tempolu yürüyüş ve leslie sansone'ın 3 mile walk at home videosuyla verdim.(dailymotion'da var çok işe yarar tavsiye ederim)

Bunları yaparak kilo verdim ben ama iradene sahip olmazsan yapamazsın, güçlü bir irade gerekiyor çünkü. Ayrıca şunu söyleyeyim sürekli diyete odaklama kendini. Ben uzun aralar vererek yaptım. İlk önce kendine 1.5 ay hedef koy. Kilon fazla olduğu için 1.5 ayda 15 kilo vereceksin benim verdiğim gibi, yukarıda yazdıklarıma uyarsan. 1.5 aydan sonra ara verebilirsin 1 ay kadar ama eski yemeye devam etmeden, dikkat ederek.

Kolay gelsin.

• http://www.youtube.com/watch?v=-kFIwK71AFw 3 ayda 77 den 64 e düşürdü beni boy 182
  • Ee ne oldu durumun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl gidiyor cidden ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.