Şimdi Ara

Kilomdan dolayı dalga geçiyorlar ( 2 Yıl Sonra Gelen Edit ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
6.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    seni bir diyetisyene götürsünler.

forumdakilerin söylediklerine de çok kulak asma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartondanbebek

quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Ailenizin eğitim durumu nedir?

üniversite bitirmiş 2 side

O zaman annene kendi kararlarını alabileceğini göster.
    Zaten üniversite bitirmiş bir kişi bunu hoş karşılar.
    Biraz mıymıylıktan çıkta yaşama dön, her anlamda.
  • quote:

quote:

quote:

Ailenizin eğitim durumu nedir?

üniversite bitirmiş 2 side

O zaman annene kendi kararlarını alabileceğini göster.
    Zaten üniversite bitirmiş bir kişi bunu hoş karşılar.
    Biraz mıymıylıktan çıkta yaşama dön, her anlamda.

göstereceğim hocam gidecek bu yağlar 1 yıla kalmadan inş karar verdim

• Kartondanbebek K kullanıcısına yanıt
    spor salonuna yazılmayı ihmal etme.
    Sporsuz olmaz.
    Hem vucudun gelişir aynı zamanda.Orantısız saçma sapan kilo vermiş olmazsın.
    Okul falan yok nasıl olsa.Yarın git yazıl spor salonuna.Erteleme hiçbir şeyi
  • quote:

Sporsuz olmaz.

fiyatları ne kadar oluyor ortalama ?
  • quote:

quote:

Sporsuz olmaz.

hspor salonunun özelliklerine göre değişir.
    60lirayada var 200lirayada(aylık)
    Evinin yakınlarındaki salona git kafandakileri anlat.Çok lüx olmadığı sürece pahalı olmaz.
  • quote:

quote:

quote:

Sporsuz olmaz.

hspor salonunun özelliklerine göre değişir.
    60lirayada var 200lirayada(aylık)
    Evinin yakınlarındaki salona git kafandakileri anlat.Çok lüx olmadığı sürece pahalı olmaz.

tamamdır teşekkürler

• zero içebilir sadece çabuk acıktırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas

zero içebilir sadece çabuk acıktırır

koladan mı bahsediyorsunuz kola zaten içmiyorum
  • Kartondanbebek K kullanıcısına yanıt
    tamam ayı kardeş haklısın.
    şaka yapıyorum konu dışı burası
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mustang Fastback

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Sana iyilikle söylemişler kilo ver diye olmamış sonra da daha etkili olması için alay konusu yapmışlar. Yani sırf senin iyiliğin için. Kendine gel ve azimle kilo ver.

Dostum şu ana kadar kilo vermelisin bence diyen arkadaşlarım vardı zaten haklılarda hatta ancak bazı kendini bilmezler işte dalga geçiyor ne diyeyim tutacaz bu boğazı

@Murty55 yazarsan sevinirim

@Zuckuss Salatakıl , havuç , domates ( bazıları meyve bazıları sebze diyor ) , salatalık , fasulye bunlar yeterlimidir beslenmem için sebze kısmından ?

@Zgbayraktar teşekkürler deneyeceğim.

@Mustang Fastback Teşekkürler koşmada sıkıntım var hep yere yapışırım koşarsam dikkat etmem yürüsem olurmu ? ( bazen yürürken dahi düşebiliyorum )

Tabi ki kendini zorlamayacaksın tempolu yürüyüş de fazlasıyla yararlı olacaktır alıştıktan sonra biraz da kilo verince istediğin gibi koşar zıplarsın Ayrıca kimsenin sözüne de kulak asma bana da zamanında laf ettiler birisi dedi diye değil kendin için kilo ver istemiyosan da verme kimse kusursuz değil sana laf edenin de var kusuru önce kendini düzeltsin en sinir olduğum şeydir herkes kendi işine baksa olmuyor illa gelip laf edecek Beslenme konusunda da buradaki bilgilerin fayda oranı yarı yarıyadır atıyorum adam patlıcan ye der ama patlıcana alerjin vardır, olabilir. En sağlıklısı yüzyüze gidip bir uzmana danışman ve sana özel beslenme programı yazması olacaktır.

teşekkürler gideceğim sanırım
    insanlar yargılarından kurtulmalı katılıyorum bir arkadaşım kısa diye asla cüce demedim veya bir arkadaşım aşırı uzun diye zürafa vs vs demedim yakışan sözler değil bunlar insana zaten

Rica ederim bu arada söylemeyi unutmuşum bu süreçte kilo verirken birden kilo vermen durabilir böyle bir durumda sabredip çabalamaya devam etmen gerekiyor vücutların böyle sınırları vardır iyi kilo verirken birden aynı kiloda kalırsın önemli olan bu noktada vazgeçmemek. Ayrıca bu süreçte vücuda su(ödem) mu aldın yağ mı yaktın kas mı yaptın bunları bilmen için de düzenli ölçüm şart tekrardan kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Sana iyilikle söylemişler kilo ver diye olmamış sonra da daha etkili olması için alay konusu yapmışlar. Yani sırf senin iyiliğin için. Kendine gel ve azimle kilo ver.

Dostum şu ana kadar kilo vermelisin bence diyen arkadaşlarım vardı zaten haklılarda hatta ancak bazı kendini bilmezler işte dalga geçiyor ne diyeyim tutacaz bu boğazı

@Murty55 yazarsan sevinirim

@Zuckuss Salatakıl , havuç , domates ( bazıları meyve bazıları sebze diyor ) , salatalık , fasulye bunlar yeterlimidir beslenmem için sebze kısmından ?

@Zgbayraktar teşekkürler deneyeceğim.

@Mustang Fastback Teşekkürler koşmada sıkıntım var hep yere yapışırım koşarsam dikkat etmem yürüsem olurmu ? ( bazen yürürken dahi düşebiliyorum )

Tabi ki kendini zorlamayacaksın tempolu yürüyüş de fazlasıyla yararlı olacaktır alıştıktan sonra biraz da kilo verince istediğin gibi koşar zıplarsın Ayrıca kimsenin sözüne de kulak asma bana da zamanında laf ettiler birisi dedi diye değil kendin için kilo ver istemiyosan da verme kimse kusursuz değil sana laf edenin de var kusuru önce kendini düzeltsin en sinir olduğum şeydir herkes kendi işine baksa olmuyor illa gelip laf edecek Beslenme konusunda da buradaki bilgilerin fayda oranı yarı yarıyadır atıyorum adam patlıcan ye der ama patlıcana alerjin vardır, olabilir. En sağlıklısı yüzyüze gidip bir uzmana danışman ve sana özel beslenme programı yazması olacaktır.

teşekkürler gideceğim sanırım
    insanlar yargılarından kurtulmalı katılıyorum bir arkadaşım kısa diye asla cüce demedim veya bir arkadaşım aşırı uzun diye zürafa vs vs demedim yakışan sözler değil bunlar insana zaten

Rica ederim bu arada söylemeyi unutmuşum bu süreçte kilo verirken birden kilo vermen durabilir böyle bir durumda sabredip çabalamaya devam etmen gerekiyor vücutların böyle sınırları vardır iyi kilo verirken birden aynı kiloda kalırsın önemli olan bu noktada vazgeçmemek. Ayrıca bu süreçte vücuda su(ödem) mu aldın yağ mı yaktın kas mı yaptın bunları bilmen için de düzenli ölçüm şart tekrardan kolay gelsin.

peki teşekkürler

• Yarin en populerin zirvesinde yer alirsin kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Yarin en populerin zirvesinde yer alirsin kardeşim

?
  • Bende sene başında fazla kiloluydum çok spor ve çok dikkatle normal bi hale geldim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardlinelegolas

zero içebilir sadece çabuk acıktırır

Dediğin gibi sadece çabuk acıktırıyor olsaydı. Zero ve Diet kolanın normal koladan daha zararlı olduğunu bilmeni isterim. Her ikisinde de kanserojen olduğu bilimsel olarak ispatlanmış tatlandırıcı madde var. O sebeple illa kola içilecek ise normal olanı içmek daha doğru bir tercih olacaktır.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    ben yararlı demiyorum sadece kilo vermeye engel olmadığını belirtiyorum kilo vermeye çalışmakla sağlıklı beslenmeye çalışmak arasında fark var
  • Mesela çaya şeker atmayı kesebilirsin ekmeğide az ye bazen hiç de yemeyebilirsin ben bu yöntemleri uygulayarak tabi azda yiyerek 98 Kilodan 73 Kiloya düştüm senin iradene kalmış birşey kilo vermek istiyorsan vazgeçmeyeceksin.
  • bende senin gibiyim dostum
  • Aşağıda yazacaklarım her insanın okuması gereken bilgilerdir. Kilo probleminiz olsun veya olmasın bunlar her insan için geçerlidir. Benden yazması.

Kilo vermenin %90 ı yediklerinden geçer. Yalnızca kilo vermek için değil sağlıklı kalmak için sayacağım gıdalardan uzak durun.

Temel problemimiz ŞEKER.

Amerikan sağlık örgütünün yaptığı araştırmalara göre şeker kullanımındaki artış ile obezite artışı paralel. Bu da tatlı ama acı gerçek olan şekerin insan sağlığını nasıl kötü etkilediğini ortaya koyuyor. Sugar the bitter truth u izleyin youtube dan.

Dikkat şeker tükettiğiniz hazır gıdaların çoğunda var. Ekmek vb unlu mamüllerin tümü ağzınıza attığınızda şekere dönüşür. Bunu aklınızdan çıkarmayın. Pirinç de öyle yemeyin asla. Bulgur yiyin.

Cips kola çikolata vb saymama gerek yok sanırım. Bu ürünlerin içindeki şeker altın oranda konulur. Altın oran bu sektöre para kazandıran en büyük buluştur.

Üçüncüsü meyve şekeri. Ve en tehlikelisi de budur. Meyveyi günde max 1 -2 tane seçtiğiniz birşey yiyin.

4. asla ama asla şekersiz (sugar free) ürünler yemeyin içlerindeki tatlandırıcılar çok daha tehlikeli.

Toplum ve diyetisyenler de dahil birçok insan tarafından yanlış bilinen bir nokta da yağlar konusudur.

Yağların obezitede etkisi olduğu doğrudur ancak bunlar sadece yanmış, fermente, işlenmiş veya inorganik yağlar için geçerlidir.

Oysa ki gerçek naturel yağların tüketilmesinde hiçbir sakınca yoktur. Hatta zorunludur. İnsan vücudundaki hücreler yağla çalışır. Arabanın yakıtı neyse vücudun yakıtı da yağdır. Yoksa hastalanır ve vücut fonksiyonlarınızı bozarsınız. Zeytin yağı tüketin.

Asla ama asla margarin yemeyin (üzerinde ne kadar doğal yazarsa yazsın).

Eti yağıyla yiyin. Sütü yoğurdu yağıyla yiyin.

Vee en önemlisi alkali gıdalar tüketin. Bol bol yeşil sebze yiyin. Alkali gıdalar yaşlanmayı geciktirir.

Kabuklu ve çekirdekli gıdalar faydalıdır. Özellikle badem ceviz i eksik etmeyin. Bunları alırken mümkünse kavrulmamış işlem görmemiş olanlarını tercih edin. Herşeyi mevsiminde yiyin. Kışın yiyeceğiniz domatesten çok bir fayda gelmez. Deniz ürünlerini tüketin.

Son yıllarda neden Mc Donalds Burger King gibi şirketlerin ülkemiz ve bizim gibi geri kalmış ülkelere bu kadar yatırım yaptığını hiç düşündünüz mü?

Birtakım üreticiler bunları bilmenizi istemiyorlar. Ama siz artık biliyorsunuz.

Bu bilgilerle markete girince alacak birşey bulamayacaksınız. Seçici olun.

10 yılı aşkın süredir bunlara uyarak besleniyorum. En son ne zaman grip oldum hatırlamıyorum. Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 24 Temmuz 2014; 3:31:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.