Şimdi Ara

Kilomdan dolayı dalga geçiyorlar ( 2 Yıl Sonra Gelen Edit ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
6.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kartondanbebek

quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

quote:

quote:

Ne gereksiz bir insanmışsın sen ya. Neymiş annesi çok yapıyormuş yemeği. Bu kadar mı konuşmadan yoksunsunuz annenle? Söyle anne kilo alıyorum sağlığıma zararlı artık az yiyeceğim sen de az yap yemeği diye. İsraf falan hikaye bunlar az yaptırt annene. Sen çok yiyerek de israf yapıyorsun aynı şey oluyor. Hatta hem israf hem de zararlı.

dostum okuduysan zaten annemle konuyu konuştum yinede fazla getiriyor

@Persheid1903 dostum oruç ile yürürsem sıkıntı çıkarmı vücut zaten susuzluktan etkisini gösteriyor 5 litre yerine günde 2 litre içer oldum ramazandan dolayı

Fazla getiriyor diye yemen mi lazım hiç mi beynin yok?

Yediğin zaman o yemekler çöpe gideceğine senin yağlarına ekleniyor. Çöpe gitse daha faydalı. Sen ve annen ikinizin beyni fazla çalışmıyor.

Çöpe gidip ziyan mı olsun dostum ? ziyan en sevmediğim şey ve anneme hakaret etmezsen sevinirim.

Anlamıyor musun sen, çöpe gidince ziyan oluyor sen yiyince ziyan olmuyor mu? Sen yiyince daha çok ziyan oluyor zararlı oluyor aklın almıyor mu bunu? 1-2 kere çöpe dökersen annen de akıllanır az koyar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne gereksiz bir insanmışsın sen ya. Neymiş annesi çok yapıyormuş yemeği. Bu kadar mı konuşmadan yoksunsunuz annenle? Söyle anne kilo alıyorum sağlığıma zararlı artık az yiyeceğim sen de az yap yemeği diye. İsraf falan hikaye bunlar az yaptırt annene. Sen çok yiyerek de israf yapıyorsun aynı şey oluyor. Hatta hem israf hem de zararlı.

dostum okuduysan zaten annemle konuyu konuştum yinede fazla getiriyor

@Persheid1903 dostum oruç ile yürürsem sıkıntı çıkarmı vücut zaten susuzluktan etkisini gösteriyor 5 litre yerine günde 2 litre içer oldum ramazandan dolayı

Fazla getiriyor diye yemen mi lazım hiç mi beynin yok?

Yediğin zaman o yemekler çöpe gideceğine senin yağlarına ekleniyor. Çöpe gitse daha faydalı. Sen ve annen ikinizin beyni fazla çalışmıyor.

Çöpe gidip ziyan mı olsun dostum ? ziyan en sevmediğim şey ve anneme hakaret etmezsen sevinirim.

Anlamıyor musun sen, çöpe gidince ziyan oluyor sen yiyince ziyan olmuyor mu? Sen yiyince daha çok ziyan oluyor zararlı oluyor aklın almıyor mu bunu? 1-2 kere çöpe dökersen annen de akıllanır az koyar.

anlatmak istediğim akıllanmadığı zaten 4-5 kere konuştum tamam diyor ancak kısmıyor yemekten

• Ehh troll konusuymuş boşa dil döküyor millet. :) Yalan söylüyor inanmayın şuna.
  • quote:

Ehh troll konusuymuş boşa dil döküyor millet. :) Yalan söylüyor inanmayın şuna.

yalan söylüyor ?? nasıl uydurabildin böyle birşeyi yazdıklarımda hiçmi gerçeklik payı bulamadın ...
  • quote:

anlatmak istediğim akıllanmadığı zaten 4-5 kere konuştum tamam diyor ancak kısmıyor yemekten

samimiyetsiz samimiyet
  • quote:

quote:

quote:

yalan söylüyor ?? nasıl uydurabildin böyle birşeyi yazdıklarımda hiçmi gerçeklik payı bulamadın ...

Oy gerçekten mi kuzum benim kıyamam dombilim :) Hadi git başkalarıyla eğlen dostum. Eğer gerçekse de daha beter olursun bu gidişle.

Allah seni ıslah etsin kardeşim
    Böyle düşünenlerin olması üzülmeme sebep oluyor neyine inanmayacaksınız arkadaş yardım istiyoruz şurada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartondanbebek -- 23 Temmuz 2014; 18:40:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ztalan

Sana iyilikle söylemişler kilo ver diye olmamış sonra da daha etkili olması için alay konusu yapmışlar. Yani sırf senin iyiliğin için. Kendine gel ve azimle kilo ver.

Dostum şu ana kadar kilo vermelisin bence diyen arkadaşlarım vardı zaten haklılarda hatta ancak bazı kendini bilmezler işte dalga geçiyor ne diyeyim tutacaz bu boğazı

@Murty55 yazarsan sevinirim

@Zuckuss Salatakıl , havuç , domates ( bazıları meyve bazıları sebze diyor ) , salatalık , fasulye bunlar yeterlimidir beslenmem için sebze kısmından ?

@Zgbayraktar teşekkürler deneyeceğim.

@Mustang Fastback Teşekkürler koşmada sıkıntım var hep yere yapışırım koşarsam dikkat etmem yürüsem olurmu ? ( bazen yürürken dahi düşebiliyorum )

Meyve de şeker, ama hani tabiki şekerli şeyler de yemen lazim yoksa halsiz olursun. Fasulye en lifli besindir. yersen barsak sagligin kendine gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zuckuss

quote:

quote:

Sana iyilikle söylemişler kilo ver diye olmamış sonra da daha etkili olması için alay konusu yapmışlar. Yani sırf senin iyiliğin için. Kendine gel ve azimle kilo ver.

Dostum şu ana kadar kilo vermelisin bence diyen arkadaşlarım vardı zaten haklılarda hatta ancak bazı kendini bilmezler işte dalga geçiyor ne diyeyim tutacaz bu boğazı

@Zuckuss Salatakıl , havuç , domates ( bazıları meyve bazıları sebze diyor ) , salatalık , fasulye bunlar yeterlimidir beslenmem için sebze kısmından ?

@Mustang Fastback Teşekkürler koşmada sıkıntım var hep yere yapışırım koşarsam dikkat etmem yürüsem olurmu ? ( bazen yürürken dahi düşebiliyorum )

Meyve de şeker, ama hani tabiki şekerli şeyler de yemen lazim yoksa halsiz olursun. Fasulye en lifli besindir. yersen barsak sagligin kendine gelir.

tekrar mesaj yazdığınızdan dolayı teşekkür ederim tüm mesajları dikkate alıyorum dediklerinize uygulayacağım meyve kes diyen olmuş ye diyen olmuş hangisi mantıklıdır birde yiyeceksem günde kaç meyve tüketmeliyim ?

• NO SS NO GÜVEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

NO SS NO GÜVEN

çıplak göbeğimimi atayım yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnt-2

quote:

samimiyetsiz samimiyet

o nasıl oluyor yahu
  • quote:

quote:

quote:

Oy gerçekten mi kuzum benim kıyamam dombilim :) Hadi git başkalarıyla eğlen dostum. Eğer gerçekse de daha beter olursun bu gidişle.

sütyen tak nedir ya yürürken bile düşebiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex Mahone

quote:

quote:

quote:

sütyen tak nedir ya yürürken bile düşebiliyorum

gerçekler bunlar ne yapayım dostum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Soru Bankası

hep bi bahane bulmuşsun kendine. yok ondan dolayı, bundan dolayı, şundan dolayı...

ziyan olmasın diye yiyorum, annem çok koyuyo üzülmesin diye yiyorum, ekmek önüme geldiği için yiyorum (aklına o ekmeği alıp ekmek sepetine geri götürmek gelmiyo nasıl kendini şartladıysan sen), abur cubur almıyorum ama aldıkları için yine kendimi tutamıyorum yiyorum demiyosun da ziyan olcak diye yiyorum diyosun. sen kendini ziyan ederek, tabi bunu kendini engelleyemeyerek yapıyorsun, başka şeylerin ziyan olmasına engel oluyorsun. sonra bi bakmışsın 100 kilo tosun gibi olmuşsun.

senin arkadaşın da dediği gibi kafa yapını, olaylara bakış açını değiştirmen lazım. hele ki birşey yapamadığın birşeyi başarmak istiyorsan hatalarını kabul etmekle başlaman lazım işe.

bence bu kafayla o kiloları hayatta veremezsin.

edit: mesajlara verdiğin cevaplara baktım da, bunları boşuna yazmışım. sen bu kafayla bi 30 kilo daha alırsın israf olmasın diye

teşekkürler dostum mesajı editledim editlerken yazmış olmam gerek aburcubur ve yemek işini ailemle konuştum

dostum sana yolunda bol şans. inşallah azmini kaybetmezsin. ben biraz şanslı sayılırım herhalde. her yaz -şu sıralar üni stajları dolayısıyla pek gidemiyorum gerçi- yazlığa giderim sabahtan akşama kadar denizde olurdum. yüzme, voleybol, basketbol, futbol derken hiç kilo almadım. hatta arkadaşlarıma bakıyorum da hiçbirimiz kilolu değiliz.
    boyum 1.84 kilo da 80. şöyle 85 olsam çok iyi olacak.

inşallah istediğin kiloya gelirsin.

• quote:

quote:

quote:

hep bi bahane bulmuşsun kendine. yok ondan dolayı, bundan dolayı, şundan dolayı...

ziyan olmasın diye yiyorum, annem çok koyuyo üzülmesin diye yiyorum, ekmek önüme geldiği için yiyorum (aklına o ekmeği alıp ekmek sepetine geri götürmek gelmiyo nasıl kendini şartladıysan sen), abur cubur almıyorum ama aldıkları için yine kendimi tutamıyorum yiyorum demiyosun da ziyan olcak diye yiyorum diyosun. sen kendini ziyan ederek, tabi bunu kendini engelleyemeyerek yapıyorsun, başka şeylerin ziyan olmasına engel oluyorsun. sonra bi bakmışsın 100 kilo tosun gibi olmuşsun.

senin arkadaşın da dediği gibi kafa yapını, olaylara bakış açını değiştirmen lazım. hele ki birşey yapamadığın birşeyi başarmak istiyorsan hatalarını kabul etmekle başlaman lazım işe.

bence bu kafayla o kiloları hayatta veremezsin.

edit: mesajlara verdiğin cevaplara baktım da, bunları boşuna yazmışım. sen bu kafayla bi 30 kilo daha alırsın israf olmasın diye

teşekkürler dostum mesajı editledim editlerken yazmış olmam gerek aburcubur ve yemek işini ailemle konuştum

dostum sana yolunda bol şans. inşallah azmini kaybetmezsin. ben biraz şanslı sayılırım herhalde. her yaz -şu sıralar üni stajları dolayısıyla pek gidemiyorum gerçi- yazlığa giderim sabahtan akşama kadar denizde olurdum. yüzme, voleybol, basketbol, futbol derken hiç kilo almadım. hatta arkadaşlarıma bakıyorum da hiçbirimiz kilolu değiliz.
    boyum 1.84 kilo da 80. şöyle 85 olsam çok iyi olacak.

inşallah istediğin kiloya gelirsin.

çok teşekkürler dostum çok yardım ettiniz mesajınızı gördükten sonra mutlu oldum dedikleriniz baya iyi geldi
    Yüzmeye başlayabilirim aslında

• quote:

quote:

Tabi ki kendini zorlamayacaksın tempolu yürüyüş de fazlasıyla yararlı olacaktır alıştıktan sonra biraz da kilo verince istediğin gibi koşar zıplarsın Ayrıca kimsenin sözüne de kulak asma bana da zamanında laf ettiler birisi dedi diye değil kendin için kilo ver istemiyosan da verme kimse kusursuz değil sana laf edenin de var kusuru önce kendini düzeltsin en sinir olduğum şeydir herkes kendi işine baksa olmuyor illa gelip laf edecek Beslenme konusunda da buradaki bilgilerin fayda oranı yarı yarıyadır atıyorum adam patlıcan ye der ama patlıcana alerjin vardır, olabilir. En sağlıklısı yüzyüze gidip bir uzmana danışman ve sana özel beslenme programı yazması olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustang Fastback

quote:

quote:

Tabi ki kendini zorlamayacaksın tempolu yürüyüş de fazlasıyla yararlı olacaktır alıştıktan sonra biraz da kilo verince istediğin gibi koşar zıplarsın Ayrıca kimsenin sözüne de kulak asma bana da zamanında laf ettiler birisi dedi diye değil kendin için kilo ver istemiyosan da verme kimse kusursuz değil sana laf edenin de var kusuru önce kendini düzeltsin en sinir olduğum şeydir herkes kendi işine baksa olmuyor illa gelip laf edecek Beslenme konusunda da buradaki bilgilerin fayda oranı yarı yarıyadır atıyorum adam patlıcan ye der ama patlıcana alerjin vardır, olabilir. En sağlıklısı yüzyüze gidip bir uzmana danışman ve sana özel beslenme programı yazması olacaktır.

teşekkürler gideceğim sanırım
    insanlar yargılarından kurtulmalı katılıyorum bir arkadaşım kısa diye asla cüce demedim veya bir arkadaşım aşırı uzun diye zürafa vs vs demedim yakışan sözler değil bunlar insana zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: musbab1907

Sakin ol evlat, önce o elindeki nutellayı yavaşça yere bırak

heheheh eve nutella alınmıyor ama ne yapıcaz onu
  • Yaşin çok genç ilerde sıkıntı çekmemek için diyetisyen eşliğinde kilo vermelisin kardeşim.burada da dalga geçmeye çalışmış ufak beyinli ler onlara bende orta parmak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O dalga geçenleri, aşağılayanları vs Allah bildiği gibi yapsın!

Arkadaşım öncellikle Allah şifasız dert vermesin. Elbette sorunu en iyi yaşayan anlar ancak seninkisi hiç çözümsüz bir sorun değil.

Öncelikle bu konuda kararlı olduğunu kendine, ailene ve doktoruna iyicene belirtmen gerek. Sen kendin inanıp insanları zorlamazsan (ailen de dahil) sana kimse yardımcı olmaz. Ne yazık ki toplumumuzda böyle saçmalıklar var: "Yemeseydin" "Az ye" "Bana mı sordun şişmanlarken" "Ver işte, niye kilo vermiyorsun"...

Her şey en başta doğru dürüst beslenmekten geçiyor. Eğer vucudunda başka bir rahatsızlık yoksa çok büyük ihtimalle yanlış beslenme sonucu kilo aldın. Bunu doktorunla görüşerek halledeceksin. Günde "100gram falanca balıktan ye" dese uyacaksın. "Olur mu olmaz mı" demeyip azmedeceksin, sabredeceksin.

Yürüyüş yapmanı tavsiye ederim. Günde 50-60dk hafif tempo yürüyüş yaparsan hem vucudun rahatlar hem psikolojin. Güneş battıktan sonra veya güneş açmadan yürürsen senin için daha rahat olur.

Sporsuz kilo verilmez diye bir şey yok, verilir. Ancak senin elin ayağın tutuyor, spor yapabilirsin. Yaparsan da çok iyi olur. Evde tembel tembel yatmaktan çok daha iyidir.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.