Şimdi Ara

Kilomdan dolayı dalga geçiyorlar ( 2 Yıl Sonra Gelen Edit ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
6.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GuzelAdam

Sporsuz kilo veremezsin bunu aklından çıkarma.Hele senin gibi şişkoların spor yapması hayli zor olacaktır.Çok sıkmalısın kendini çok

Yani yazarkende,olcerek yazin canim kardesim.

Belki iyi birsey demeye calistin ama soyleyis tarzin kotu.

"Senin gibi siskolarin" yazana kadar,kilolu insanlar,kilosu fazla kisiler spor yaparken daha cok zorlaniyor desen,herhalde arkadasta okurken rencide olmaz.

Ondan sonra gelip benimle dalga geciyorlar diye yediremiyor iste...

Neyse,azmederse yapar insan herseyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende kilodan muzdarip'im, Yaşım 22, boyum 185, kilo 90 küsür hızla kilo alıyorum Şeker hastalığı da var. Bu yaşıma kadar hiç spor yapmadım. Futbol basket koşu falan hiçbir spor yapmadım. Şuan merdiven çıkarken bile çok zorlanıyorum. Askerlikte geldi bakalım ne ...ok yiyecem.
  • Kardeşim merhaba bu iş irade işi yane ağzını yemek yememek için tutucaksin hic mi yemiycen tabiki hayır çorba salata meyve ye. Et den ve yağlı yiyecek ten uzak dur ...

• Annem de kiloluydu baya sonunda verdi. Her gün ip atlardı. ama arttırırdı hergun. ondan sonra ekmek vs yemedi azıcık yer kalkardı her yemekten sonra yürüyüşe giderdi yine hergun temposunu arttırırdı. ondan sonra karnına naylon poşet bağlar yürürdü. O terleme yoluyla baya kilo verdiriyor. asla et yemezdi salata sebze meyve filan. oda 90 kilo falandı 60a düştü :)
  • Sana iyilikle söylemişler kilo ver diye olmamış sonra da daha etkili olması için alay konusu yapmışlar. Yani sırf senin iyiliğin için. Kendine gel ve azimle kilo ver.

• acı çehre otu kullan. bağırsağın ne kadar çok çalışsa o kadar çok çabuk zayıflarsın. yalnız dikkat et, yediğin esnada wc ye yakın bi yerde ol. yoksa allah muhafaza
  • Hayatını bu kadar etkileyen bir şeye forum köşelerinde çözüm arama git bi doktora rahatla çözüm bul.

• Darkweither kullanıcısına yanıt
    Günde 10.000 adım atılması konusundaki söyleminize katılıyorum. Arkadaşlar kilo vermek eşittir egzersiz, egzersiz yapmayanlar kilo verebilir belki;ama biraz zor verir. Egzersiz yapar, suyu da eksik etmezseniz gayet rahat kilo verirsiniz.

Bunu nereden biliyorum diye soracak olanlara;

http://forum.donanimhaber.com/m_92635698/f_//tm.htm#93524770

Burada 26 Mayıs'tan bu yana verdiğim kiloların haftalık veya günlük bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Hepinize sağlıklı günler.
  • Ablamın düğünü olacak diye 98 kilodan 80 kiloya kadar düşmeyi başardım. Bunuda 3 ay içerisinde başarabildim.

-Mümkün olduğunca beyaz ekmek tüketme tam buğday ekmek tüketebilirsin.
    -Çay çok içiyorsan şekersiz tüket yok ben şekersiz içemiyorum diyorsan çayın yanına bal reçel gibi tatlı ürünleri tüket.
    -Tuz,Tatlı(baklava) ve Asitli içecek içme. İce Tea veya kahve tüketebilirsin.
    -Tempolu bir işte çalışmıyorsan vakit buldukça 1 saat yürüyüş yap.

İmkanın varsada fitness salonuna yazıl, Buhar odasında her gün 30 dk kalsan vücudundaki yağlarıda atarsın.
  • p90x diye bir cd varmış bende almayı planlıyorum istersen aldıktan sonra sana sonucu yazarım
  • Sekeri kes. Tuzu kes. Ekmek ve turevlerini kes. Bol bol su ic. Yagi azalt, mumkunse zeytinyagi turevleriyle beslen. Basit sekeri sadece meyvelerden alman yeterli olur canin cikolata cekerse elma-muz falan ye ( gunde 1 tane max )

Sadece bu tavsiyeye uymak seni 80 kiloya indirecektir en fazla 1 yilda. Eger spor yaparsan da 5-6 ayda saglikli bir sekilde 80 kilo civarina inersin. 3 ayda da inersin ama pek saglikli olmaz gibi.

• öncelikle canını sıkma kilo verme dönemi almaya göre biraz sıkıntılıdır. sağlam bir programla herşeyi halledebilirsin.

herşeyi unut bütün olumsuzlukları.. her gün en az 1-2 saat tempolu koşarsan yaklaşık ayda 3-5 kg verebilirsin.

git sahile tak kulaklığını aç güzel bir müzik başla koşmaya. hem deniz havasıda iyi gelir.
    bu arada yağlı yiyeceklerden, karbonhidratlardan, gazlı içeceklerden, tatlılardan, şekerden uzak dur.

3 yıldır fitness yapıyorum tavsiyelerimle çok arkadaşıma kilo alıp verdirdim. herşeyi düzene koyarsan bu iş biter.
  • Annen yemegi getirmesin ona duzgunce anlat. Dalga gectiklerini bizden once ona soylemelisin.
    Ayrica hemen oyle kosmaya terlemeye vs calisma kalp damarlarin zaten yag ile etkilenmis durumdadir yavas yavas artir dozaji. Ciddi bir sekilde yapacaksan bir diyetisyene git. Sebze agirlikli beslen. Mesela pilav tavuk mu yiyorsun, o tabagin yaninda 3-4 kat ot ye hem doyarsin hem saglikli beslenirsin. Cips alacagin paraya 1 kilo salatalik al. At buzdolabina gece ayranla ic mesela guzelce serinletir. Diyetisyen onemli ama. Bir ciddiyet. Iki asiri derecede faydasini goreceksin.

• spora yazıl kardeşim her türlü 3 ay da kilo verirsin üstüne de fit bir vücudun olmuş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamizakeMinato.

quote:

Orijinalden alıntı: Nice Beach

Abur cuburları kes, kola içme,ekmeği az tüket

92 kilodan 75'e düştüm.

kaç ayda düştün hocam

Ağustosun sonunda diyete başlamıştım. Ama bayadır aynıyım.Sanırım 2-3 ay felan diyebiliriz. Ama yavaş yavaş kilo vermek en iyisi olur. Sonradan almazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorunsuz Genç -- 23 Temmuz 2014; 13:09:47 >
  • Gazlı içecek ve abur cuburu kes
  • İnsanity workout veya P90X yap farkı mutlaka görürsün

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim çöpe gitmesin diye kilo almissin birak yahu çöpe gitmez yeme tut agzini
    Birde sabahlari erken kalk AC karnina su iç ve biraz yürü ama sabah
    Yemek sofrasina oturunca öncebir bardak su iiç ki Miden su ile biraz dolsun sonra yemek arasında da bir bardak götür on numara kilo verirsin

• düzenli spor yap, etkisini görüceksin
  • Sakin ol evlat, önce o elindeki nutellayı yavaşça yere bırak
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.