Şimdi Ara

Kilomdan dolayı dalga geçiyorlar ( 2 Yıl Sonra Gelen Edit ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
6.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkweither

Biz kilo alamiyoruz millet veremiyor.işe bak zaten genelde söyledikleri gibi biraz.daha hareketli ol gunde 10.000.civari adim at birazda yemeği kisarsan zamanla.kilolardan kurtulacaksin

Hahahah aynen piyasa, reklamlar insanları zayıflatmaya endekslenmiş l-karninite bilmem ne onlardan medet umuyorlar zayıflamak basit kilo almak zordur zayıf insan daha çabuk kas kütlesi yapar şişman insan göbeğini eritecem diye uğraşır durur
    git sigara iç, gece 10-11den saat 5e kadar aç kal birşey yeme sonra yat bak 1 ayda 100 kilodan nasil 80 kiloya düşüyon sen sürekli mideni dusunuon galiba öyle olursa zayiflayaman kardeş ok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaYWaLkeR

Ne antika bir çocuksun arkadaş. Yok annesi getiriyomuş israf oluyormuş da ondan yiyormuş. Sanki yapılan yemek 2 saatte bozuluyor. Annen çok koyuyorsa bi zahmet kı*ını kaldır da kendin ona göre koy yemekleri. Alayı zayıflamamak için bahane başka bişey değil.

Terlemek 10 kiloya bedelmiş. Cardio yapıp kalp ritmini arttırmadığın sürece istediğin kadar vantilatörü kapat anca su kaybedersin.

Yok ekmeği yemezse de olurmuş tatlıda yemezmiş bu kiloları neyle aldın su içerek mi ? Herşeyden dengeli besleneceksin protein yönünden zengin karbonhidrat yönünden düşük. Ondan sonra kas kaybedersin oram sarktı buram sarktı, vitaminsizlikten saçların dökülür. Hızlı kilo vermeyi unut, yaşam tarzını değiştir, sağlık beslenme ve spora odaklı yaşa.

Bunları sana 65 kilo vermiş ve 1 seneden fazladır body building yapan biri olarak söylüyorum.

israftan yiyorum evet ? siz öneriyorsunuz bende okuyorum koşmaya başlayacağımı zaten yazmıştım okuyamıyorsan ayrı konu. "Terlemek 10 kiloya bedelmiş" böyle saçma birşeyde yazmadım okuma sıkıntın varsa ayrı tabikide . Tatlıyıda dediğim gibi nadir yerim cidden nadir yerim nasıl kilo aldığımı soruyorsan bilmiyorum ancak önüme gelen ekmeklerden olabilir. neden tencereye geri koymuyorsam diye soracaksan 7/24 annem mutfakta geri götürmekten utanıyorum açıkcası sevmedi diye düşünebilir vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartondanbebek -- 23 Temmuz 2014; 18:01:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryptical

quote:

Orijinalden alıntı: Darkweither

Biz kilo alamiyoruz millet veremiyor.işe bak zaten genelde söyledikleri gibi biraz.daha hareketli ol gunde 10.000.civari adim at birazda yemeği kisarsan zamanla.kilolardan kurtulacaksin

Hahahah aynen piyasa, reklamlar insanları zayıflatmaya endekslenmiş l-karninite bilmem ne onlardan medet umuyorlar zayıflamak basit kilo almak zordur zayıf insan daha çabuk kas kütlesi yapar şişman insan göbeğini eritecem diye uğraşır durur
    git sigara iç, gece 10-11den saat 5e kadar aç kal birşey yeme sonra yat bak 1 ayda 100 kilodan nasil 80 kiloya düşüyon sen sürekli mideni dusunuon galiba öyle olursa zayiflayaman kardeş ok

Dostum yazdığım mesajlara baksaydın keşke önüme gelen neyse onu yerim şikayet etmem bana 1 kase konulsa onu yer geçerim aramam daha midemi düşündüğüm yok yani düşünseydim zaten şuan bu konuyu açıp zayıflamaya karar vermek yerine gider abur cubur yerdim bir soru sorduk dayak atmaktan beter yapanlarınız var önerilerin hepsini dikkate alıyorum zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Nice Beach

Abur cuburları kes, kola içme,ekmeği az tüket

92 kilodan 75'e düştüm.

kaç ayda düştün hocam
  • Kardeş hareketli olursan zayiflarsin evde hic imkanin olmasa bile bir sınav cekebilirsin herhalde yada mekik veya aksamlari yemegi azalt bisikletin varsa kullan (iki dakka kulanip birakma)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartondanbebek

quote:

Ne antika bir çocuksun arkadaş. Yok annesi getiriyomuş israf oluyormuş da ondan yiyormuş. Sanki yapılan yemek 2 saatte bozuluyor. Annen çok koyuyorsa bi zahmet kı*ını kaldır da kendin ona göre koy yemekleri. Alayı zayıflamamak için bahane başka bişey değil.

Terlemek 10 kiloya bedelmiş. Cardio yapıp kalp ritmini arttırmadığın sürece istediğin kadar vantilatörü kapat anca su kaybedersin.

Yok ekmeği yemezse de olurmuş tatlıda yemezmiş bu kiloları neyle aldın su içerek mi ? Herşeyden dengeli besleneceksin protein yönünden zengin karbonhidrat yönünden düşük. Ondan sonra kas kaybedersin oram sarktı buram sarktı, vitaminsizlikten saçların dökülür. Hızlı kilo vermeyi unut, yaşam tarzını değiştir, sağlık beslenme ve spora odaklı yaşa.

Bunları sana 65 kilo vermiş ve 1 seneden fazladır body building yapan biri olarak söylüyorum.

israftan yiyorum evet sıkıntınmı var arkadaşım ?? siz öneriyorsunuz bende okuyorum koşmaya başlayacağımı zaten yazmıştım okuyamıyorsan ayrı konu. "Terlemek 10 kiloya bedelmiş" böyle saçma birşeyde yazmadım okuma sıkıntın varsa ayrı tabikide . Tatlıyıda dediğim gibi nadir yerim cidden nadir yerim nasıl kilo aldığımı soruyorsan bilmiyorum ancak önüme gelen ekmeklerden olabilir. neden tencereye geri koymadığımıda açıkladım

Kilometre yazmışsın her neyse. Yapılan yemek aynı gün bozuluyor mu tencereye geri koyunca nesi israf oluyor ? Tamamen kendi beyninde ürettiğin bahaneler bunlar, irademe sahip çıkamıyorum demiyorsun israf diyorsan. Senin geçtiğin yollardan geçtim az çok biliyorum neyin ne olduğunu. Biraz sert yazıyorum onun sebebide yumuşak yazınca işin gerçeğini anlamıyor kimse. Zayıfla mutlaka, istersen sana diyet listeside yazarım ama bu bahanelerden kurtul liseden sonra çok sıkıntı çekersin yoksa sosyal yaşantında. Bu sene hallet kiloyu salona yazıl fitness yap şekillensin vücut 1 senede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 23 Temmuz 2014; 5:38:55 >

• quote:

quote:

quote:

israftan yiyorum evet sıkıntınmı var arkadaşım ?? siz öneriyorsunuz bende okuyorum koşmaya başlayacağımı zaten yazmıştım okuyamıyorsan ayrı konu. "Terlemek 10 kiloya bedelmiş" böyle saçma birşeyde yazmadım okuma sıkıntın varsa ayrı tabikide . Tatlıyıda dediğim gibi nadir yerim cidden nadir yerim nasıl kilo aldığımı soruyorsan bilmiyorum ancak önüme gelen ekmeklerden olabilir. neden tencereye geri koymadığımıda açıkladım

Kilometre yazmışsın her neyse. Yapılan yemek aynı gün bozuluyor mu tencereye geri koyunca nesi israf oluyor ? Tamamen kendi beyninde ürettiğin bahaneler bunlar, irademe sahip çıkamıyorum demiyorsun israf diyorsan. Senin geçtiğin yollardan geçtim az çok biliyorum neyin ne olduğunu. Biraz sert yazıyorum onun sebebide yumuşak yazınca işin gerçeğini anlamıyor kimse. Zayıfla mutlaka, istersen sana diyet listeside yazarım ama bu bahanelerden kurtul liseden sonra çok sıkıntı çekersin yoksa sosyal yaşantında bu sene hallet kiloyu salona yazıl fitness yap şekillensin vücut 1 senede.

dostum saygım var sert yazanlara zaten en iyisi sert yazmak yumuşak davranılmaması lazım kafaya sokmak lazım bunları ancak şöyle birşey var bunu yazmıştım zaten bana getirilmiş yemeği geri götürdüğümde illa ki annemle karşılaşıyorum 7/24 mutfakta telefonla oyun falan oynuyor sıkıntım orada işte konuşuyorum anne lütfen az getirirmisin artık zayıflamak istiyorum diye tamam diyor azaltırız diyor azaltmıyor ama anlatabildim mi sıkıntı orda babamlada konuşmam lazım bu konuyu anlaşılan ben yemeği geri götürdüğümde ayıp olacağını düşünüyorum o kadar emek harcanmış ondan bana koyulan yemeğin az olmasını istedim zaten anlatamadım ama . sıkıntı çekeceğimden dolayı zayıflama kararı aldım diyet listesi iyi olabilir. Amacım şekilli vücut yapmak değil zayıflasam yeter evde şınav falan çekmeye başladımda 100 kilo vücudu taşıyacak el içinde biraz zaman gerekiyor işte 7 yapabiliyorum daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartondanbebek -- 23 Temmuz 2014; 5:43:18 >

• quote:

Beyler yaşım 16 1,75 cm boyum var ve 100 kiloyum
    şu kilodan kurtulmak istiyorum ne yapmalıyım yemeği kesebilirim yapmışlığım var ancak annem yemek getirince bol bol getiriyor söylüyorum az getiriyorum diyor ama fazla getiriyor babam a gelirsek evde annem yoksa hep kızartma türü şeyler yapar babama zayıflamak istediğim konusunuda açamıyorum kendi çapımda zayıflamak istiyorum ne yapmalıyım okulda vs vs yerlerde dalga geçiyorlar zayıflamak istiyorum

Annen neden sana yemek getiriyor ? Sen kendi yemeğini al ve mümkün olduğuncada az al genelde yoğurt, salata, çorba haşlanmış/yağzıs kızartılmış tavuk/kırmızı et ve son olarakta yeşil çay tüket ekmek falan yeme şeker ve unlu mamüllerdne uzak dur 5 ayda 23kg verir 77 kg olursun bence he tabi unutmadan spor salonuna yazıl body yap (korkma arnold olmazsın istesende olamazsın zaten ama ben fazla istemiyorum azcık şişsin yeter diyen tiplerden olma !)

• quote:

Orijinalden alıntı: ByMecuL

quote:

şu kilodan kurtulmak istiyorum ne yapmalıyım yemeği kesebilirim yapmışlığım var ancak annem yemek getirince bol bol getiriyor söylüyorum az getiriyorum diyor ama fazla getiriyor babam a gelirsek evde annem yoksa hep kızartma türü şeyler yapar babama zayıflamak istediğim konusunuda açamıyorum kendi çapımda zayıflamak istiyorum ne yapmalıyım okulda vs vs yerlerde dalga geçiyorlar zayıflamak istiyorum

Annen neden sana yemek getiriyor ? Sen kendi yemeğini al ve mümkün olduğuncada az al genelde yoğurt, salata, çorba haşlanmış/yağzıs kızartılmış tavuk/kırmızı et ve son olarakta yeşil çay tüket ekmek falan yeme şeker ve unlu mamüllerdne uzak dur 5 ayda 23kg verir 77 kg olursun bence he tabi unutmadan spor salonuna yazıl body yap (korkma arnold olmazsın istesende olamazsın zaten ama ben fazla istemiyorum azcık şişsin yeter diyen tiplerden olma !)

bu kiloyla yazılırsam nedense dışlanırmışım gibi geliyor ve kulaklık olduğundan duyamıyorum ondan getirilmiş oluyor

• quote:

quote:

quote:

bu kiloyla yazılırsam nedense dışlanırmışım gibi geliyor ve kulaklık olduğundan duyamıyorum ondan getirilmiş oluyor

Bu nasıl bir
    Cevaptır ya ? Kulaklık olduğundan getiriliyor sen bebek misin senin yanına yemek getiriliyor ? Çıkar o kulaklığı ve kendin yemeğini kendin yap

• Diğer mesajları okumadan yazıyorum
    bende gayet kiloluyum(dum ya da)
    85 kiloydum geçen yıl salona yazıldım 81 kiloya düştüm, zaten şu anda 79 kilo falanım,önemli olan tartıda kaç çıktığın değil,görünüşün
    16 yaşındasın bir yıl daha atarsın sonra uzaman yavaşlar(durmaz 22'ye kadar falan)
    -Bi salona yazıl(yüzme de olur)
    -Getirilenleri yeme tokum de sonra yerim de, yeme
    -Akşam 8'den sonra hiçbir şey yeme (meyve falan olur tabi)
    -Suyu arttır
    -Protein ağırlıklı ye,sık ye az ye (bunları biliyorsundur zaten)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bu nasıl bir
    Cevaptır ya ? Kulaklık olduğundan getiriliyor sen bebek misin senin yanına yemek getiriliyor ? Çıkar o kulaklığı ve kendin yemeğini kendin yap

Dostum bana yemek getirilirken benim haberim oluyor falan mı sanıyorsun ? yemek saatlerimiz belli olmuyor bizim anlatabilmişimdir umarım bir anda odamda beliren annem oluyor saatler belli olmadan bugün 2 de yemek yedim diyelim yarın 5 te yerim belli olmaz yani kendi yemeğini yap diyorsun yapıyorum zaten ara sıra dostum ailem evde olmadığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartondanbebek -- 23 Temmuz 2014; 6:02:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TüFtüF*

Diğer mesajları okumadan yazıyorum
    bende gayet kiloluyum(dum ya da)
    85 kiloydum geçen yıl salona yazıldım 81 kiloya düştüm, zaten şu anda 79 kilo falanım,önemli olan tartıda kaç çıktığın değil,görünüşün
    16 yaşındasın bir yıl daha atarsın sonra uzaman yavaşlar(durmaz 22'ye kadar falan)
    -Bi salona yazıl(yüzme de olur)
    -Getirilenleri yeme tokum de sonra yerim de, yeme
    -Akşam 8'den sonra hiçbir şey yeme (meyve falan olur tabi)
    -Suyu arttır
    -Protein ağırlıklı ye,sık ye az ye (bunları biliyorsundur zaten)

dostum 5 litre su günde yeterlimi
    birde herhangi bir salona yazıldığımda kilomdan sıkıntı çekerim alay konusu olurum diye bir korku var onu ne yapacağım ?
  • Ordan bana bi 15 kilo versene
  • quote:

quote:

92 kilodan 75'e düştüm.

kolayı hiç sevmiyorum. ekmek konusuna gelirsek yesemde yemesemde fark etmez olsada olur olmasada olur kafasındayım ben. abur cubur ise alınmasada olur alınsada olur fark etmiyor oda ancak ailem alıyor alınca onlarda çöpe gitmesin diye yiyorum . Başıma ne geliyorsa şu ailemden geliyor veya israf etmeme düşüncemden

Öyle saçma şey olur mu la 200 kilo olunca israf etmemekle mi övüneceksin sen yemezsen annenler bir alır iki alır sonra onlarda almazlar

• anneni ikna et ve bir doktora gidin. doktora ne kadar kararlı olduğunu söyledikten sonra gerisi kolay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armada16

quote:

quote:

92 kilodan 75'e düştüm.

kolayı hiç sevmiyorum. ekmek konusuna gelirsek yesemde yemesemde fark etmez olsada olur olmasada olur kafasındayım ben. abur cubur ise alınmasada olur alınsada olur fark etmiyor oda ancak ailem alıyor alınca onlarda çöpe gitmesin diye yiyorum . Başıma ne geliyorsa şu ailemden geliyor veya israf etmeme düşüncemden

Öyle saçma şey olur mu la 200 kilo olunca israf etmemekle mi övüneceksin sen yemezsen annenler bir alır iki alır sonra onlarda almazlar

işte annemle bu sefer sağlam konuşmayı planlıyorum bu konuyu

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker07

anneni ikna et ve bir doktora gidin. doktora ne kadar kararlı olduğunu söyledikten sonra gerisi kolay.

Dostum gerekirse günde 1 öğün yiyeyim yinede zayıflayacağım inadım inat
    birşey sormak istiyorum ben koşsam zayıflayana kadar zayıfladıktan sonra koşmayı bıraksam kilo alırmıyım yemeğe dikkat etsem ?
  • Sen bildiğin yemeği yemek için kafanda bahane üretiyorsun yok annem üzülür yok ona kıyamam yok yanlış anlar sporu geç önce boğazını tut annene kilo vermeyi çalışıyorum de anlar o seni yemekleri yemek için kendi kendine bahane üretme. Ve o bilgisayarın başından kalk sürekli bilgisayar başında kulaklıkla oyun oynuyorsun ki öyle olmuşsun annenin yemeği alıp önüne koyması nedir arkadaş 16 yaşında ben neydim sen nasılsın al bir bisiklet sür hem eğlenceli hem yorucu
  • Kartondanbebek K kullanıcısına yanıt
    günde 1 öğün yemek yersen sağlıksız beslenirsin , gelişme çağındasın.adam akıllı bir beslenme programıyla beslen hem sağlıklı ol hem de fiziken iyi görün.

yaşına göre boyun da iyi , yüzme + basket yaparsın , ya da yüzme + fitness , hatta sadece biri de olur. ( yüzme tavsiye ederim ). spora zayıfladıktan sonra da devam etmeni önerirm , önce bir zayıfa zaten sporun zevkini alırsan kolay kolay bırakamazsın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.