Şimdi Ara

Kilomdan dolayı dalga geçiyorlar ( 2 Yıl Sonra Gelen Edit ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
6.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: arda4

O dalga geçenleri, aşağılayanları vs Allah bildiği gibi yapsın!

Arkadaşım öncellikle Allah şifasız dert vermesin. Elbette sorunu en iyi yaşayan anlar ancak seninkisi hiç çözümsüz bir sorun değil.

Öncelikle bu konuda kararlı olduğunu kendine, ailene ve doktoruna iyicene belirtmen gerek. Sen kendin inanıp insanları zorlamazsan (ailen de dahil) sana kimse yardımcı olmaz. Ne yazık ki toplumumuzda böyle saçmalıklar var: "Yemeseydin" "Az ye" "Bana mı sordun şişmanlarken" "Ver işte, niye kilo vermiyorsun"...

Her şey en başta doğru dürüst beslenmekten geçiyor. Eğer vucudunda başka bir rahatsızlık yoksa çok büyük ihtimalle yanlış beslenme sonucu kilo aldın. Bunu doktorunla görüşerek halledeceksin. Günde "100gram falanca balıktan ye" dese uyacaksın. "Olur mu olmaz mı" demeyip azmedeceksin, sabredeceksin.

Yürüyüş yapmanı tavsiye ederim. Günde 50-60dk hafif tempo yürüyüş yaparsan hem vucudun rahatlar hem psikolojin. Güneş battıktan sonra veya güneş açmadan yürürsen senin için daha rahat olur.

Sporsuz kilo verilmez diye bir şey yok, verilir. Ancak senin elin ayağın tutuyor, spor yapabilirsin. Yaparsan da çok iyi olur. Evde tembel tembel yatmaktan çok daha iyidir.

yazdıklarınızın hepsi doğru teşekkürler

• kalın kapşonluyla gezsem nasıl olur dışarıdayken ?
  • Bir insanın fiziksel özelliği ile dalga geçmek kadar aşağılık bir şey yok....
  • quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Bir insanın fiziksel özelliği ile dalga geçmek kadar aşağılık bir şey yok....

• ayı tabi dalga geçerler 100 kilo nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

ayı tabi dalga geçerler 100 kilo nedir

bizde sizin gibilere insan diyoruz bizdede hata var tabi.
  • Yemiş yemiş s*cmamıs kardeşimiz, hoşgeldin klubümüze
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartondanbebek

Anlaşılmayan 1-2 konu olmuş tekrardan yazıyorum. ( her önerinizi dikkate aldığımı bilmenizi isterim önemli konu benim için çünkü )

yaşım 16 1,75 cm boyum var ve 100 kiloyum

Gittiğim yerlerde kilomdan dolayı sıkıntı çekiyorum ve bu sıkıntılar yüzünden zayıflama kararı almış bulunmaktayım. Ailemde yemek saatleri belli olmuyor ve kulaklık takılı olduğundan dolayı annem odama gelip yemeği koyuyor bana kalsa ben alayım annemi yormayayım. Annem 7/24 mutfaktadır yemeği geri götürsem üzülebilir yaptığım yemeği sevmemiş diye vaktinde konuştumda anlatamıyorum az getirirmisin olayını. bana getirilen yemekler ziyan olmasın diye yiyorum ondan dolayı. Annem olmadığı vakitlerde çoğunlukla kendim yemek yaparım tost vs vs ara sıra babam yemek hazır olduğunu söyler gider yemeği istediğim kadar alırım babam konusundan rahatım ondan dolayı. Abur cubur , ekmek , kola kes demişsiniz Kolayı zaten içmiyorum. Abur cubur olduğu zaman yerim sadece alındığındada bol alınır ama orası sıkıntı oluyor irademe sahip çıkamıyorum bazen alıyorum bol bol yiyorum. yemeğimde ekmek olsada olmasada problem olmuyor gelen yemeği yiyorum yani 1 kase çorba getirilse onu yerim fazlasını almam. 1 tabak çorba getirilirse onu yerim fazlasını almam. Ancak anneme anlatamadım az getir olayını kızmaya gönlüm el vermez zaten biricik annem o benim koşu demişsiniz yapmaya başlayacağım ramazandan sonra . Tatlıyı kes diyen olmuş tatlı evde olsa dahi yemem çok çok nadir yerim . Body gibi yerlere gidersemde kilomdan sıkıntı çekerim diye düşünüyorum gitmeye korkuyorum ondan dolayı sanırım koşarak idare edeceğim evdede şınav çekerim her gün çekiyorum 2. gündeyim 7 yapabildim hayırlısıyla üst rakamlara çıkacağım kilo fazla olunca kolda sıkıntı çekiyor malesef.
    Araştırırken terleme ile zayıflama buldum havalarda sıcak denesem ne kadar sağlıklı olur ?

( Yapacağınız yorumlarda hakaret etmezseniz sevinirim . sert konuşun biri sert konuşmayınca aklım başıma gelmez benim böyle şeyler minik meseleler gibi olmaması lazım sert konuşun kızın bana hatta sonuna kadar haklısınız )

İnanmayan arkadaş varmış dahada çıkabilir burayada yazayım. önem verdiğim bir konu sizi kandırmak için sebebim yok özel mesajlara veya buradaki mesajların hepsini tek tek alıntılayıp teşekkür ediyorum zaten kandırma gibi amacım olsa attığım mesajlardan belli olurdu zaten diye düşünüyorum

Dostum tipim nasıl konusu açmıştım oraya şu resmi koymuştum.

Kilomdan dolayı dalga geçiyorlar ( 2 Yıl Sonra Gelen Edit )

102 kilodan 86'ya düştüm. Birkaç arkadaş pmden yaptıklarımı anlatmamı istemişlerdi aynısını kopyalayıp yazıyorum buraya.

Yağı tuzu ve şekeri kestim. Öğünleri sıklaştırıp yediğimi azalttım. Bol bol su tükettim. Ve yemeklerden önce 1 meyve. Ve hafta 5 gün spor yaptım. Bu spor 30-40 dakika kadar koşu ve ardından şınav, barfiks, germe hareketleri , plank falan içeriyordu. Bünyem kilo vermeye elverişli olduğu için hiç yalan söylemiyorum 8-9 günde 2.5-3 kilo civarı kaybettiğim oldu.

Spora Rehber olarak bir abimle çıkıyordum. Aklımda kalanları yazayım.

Her gün 3'er set halinde 3 hareket yapıyorduk. birgün şınav mekik barfiks gibi. Her gün şınavın değişik çeşitlerini uyguluyorduk. Beraber çıktığımız abi bana hareketleri p90x'den baktığını söylemişti. Ordan bakabilirsin.

Detaylı bilgi istersen pm atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vladimir Lenin -- 23 Temmuz 2014; 21:20:13 >

• abur cubur kola kes. çaya şeker atma. koşu yap.

bunlara yaparak 4-5 ayda 85'ten 65'e düştüm. Sarkma vs. olmadı gayet fitim
  • Kartondanbebek K kullanıcısına yanıt
    insanımki insan diyeceksin tabii.
    ben mesela ayılara ayı diyorum
  • Hocam spora ABAN,nefsine hakim ol,ve öğün atlama sık ama az ye

95.4-58.8 7 ayda bunu yapabildim.VE YAĞ YAKICI KULLAN
  • bizi kızı çok sev sonra ayrılın 1.5 ayda 20 kilo verirsin. Denedim şahitlerim var
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

insanımki insan diyeceksin tabii.
    ben mesela ayılara ayı diyorum

kendini insan olarak görüyorsun sadece asıl ayı olan sensin ben değilim veya bir başkası değil.
  • detay verirseniz sevinirim özelden
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Sana harika bir spor programı hazırlardım da hazırlasam da olur hazırlamasam da

Meslek nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulağımda kulaklk oluyor , annem yemeği önüme koyuyor ne demek yahu?
    16yaşına gelmişsin şu kurduğun cümledeki kişi olmayı nasıl kaldırabiliyorsun?
    Azcık kendine saygın olsun be.
    Kulağında kulaklık 7x24 pc de oturup sonra 100kiloyum dalga geçiyorlar diyorsun.
    Dönde bi yazdıklarını oku.
    Evde beslenen kedi köpek bile gelir, kabında, yerinde yer yemeğini.
    Sadece suç sende değil, ailede de suç var.
    Ne demek yahu önüme koyup gidiyor.Bu nasıl aile yapısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

kulağımda kulaklk oluyor , annem yemeği önüme koyuyor ne demek yahu?
    16yaşına gelmişsin şu kurduğun cümledeki kişi olmayı nasıl kaldırabiliyorsun?
    Azcık kendine saygın olsun be.
    Kulağında kulaklık 7x24 pc de oturup sonra 100kiloyum dalga geçiyorlar diyorsun.
    Dönde bi yazdıklarını oku.
    Evde beslenen kedi köpek bile gelir, kabında, yerinde yer yemeğini.
    Sadece suç sende değil, ailede de suç var.
    Ne demek yahu önüme koyup gidiyor.Bu nasıl aile yapısı

Anlayamamışsınız sanırım annemle konuyu konuştum anne getirme odama yemeği kendim alayım yorma kendini dedim ancak saatler belli dahi olmuyor anneme bunu kaç kere dediysemde odana geleceğim süre içerisinde getireyim dedi.

• Kartondanbebek K kullanıcısına yanıt
    Ailenizin eğitim durumu nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

Sana harika bir spor programı hazırlardım da hazırlasam da olur hazırlamasam da

Meslek nedir ?

oozgur16 adlı arkadaşın yorumunu bulamadım ne ilginç oozgur16 mümkünse özelden atarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

Ailenizin eğitim durumu nedir?

üniversite bitirmiş 2 side
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.