quote:Orijinalden alıntı: ChelseaSmile Kendi fake in olduğunu belli ettin panpa o benim has kankamdır onun konusunu uplatmak görevim sor kendisine
quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ChelseaSmile Kendi fake in olduğunu belli ettin panpa o benim has kankamdır onun konusunu uplatmak görevim sor kendisine sorsak ne değişecek. Yine sen cevp vereceksn
quote:Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_ quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ChelseaSmile Kendi fake in olduğunu belli ettin panpa o benim has kankamdır onun konusunu uplatmak görevim sor kendisine sorsak ne değişecek. Yine sen cevp vereceksn bu forumda beni tanıyan çoktur pokemon bölümünde kinataki crash gibi üyelere sor onlar fakemn olamaz demi
quote:Orijinalden alıntı: ChelseaSmile Kendi fake in olduğunu belli ettin panpa sensin lan fake bu arada up ne oluyo ben forumlarda henüz yeniyim o yüzden bilmiorum kanka bu arada sharingan burdan o çoccuğa gidermi
quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_ quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ChelseaSmile Kendi fake in olduğunu belli ettin panpa o benim has kankamdır onun konusunu uplatmak görevim sor kendisine sorsak ne değişecek. Yine sen cevp vereceksn bu forumda beni tanıyan çoktur pokemon bölümünde kinataki crash gibi üyelere sor onlar fakemn olamaz demi O zaman seni seçtim pikaçuuu
quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_ quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ChelseaSmile Kendi fake in olduğunu belli ettin panpa o benim has kankamdır onun konusunu uplatmak görevim sor kendisine sorsak ne değişecek. Yine sen cevp vereceksn bu forumda beni tanıyan çoktur pokemon bölümünde kinataki crash gibi üyelere sor onlar fakemn olamaz demi O zaman seni seçtim pikaçuuu heatranın bi ateş pokemonu olduğunu biliyosun dimi
quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_ quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ChelseaSmile Kendi fake in olduğunu belli ettin panpa o benim has kankamdır onun konusunu uplatmak görevim sor kendisine sorsak ne değişecek. Yine sen cevp vereceksn bu forumda beni tanıyan çoktur pokemon bölümünde kinataki crash gibi üyelere sor onlar fakemn olamaz demi O zaman seni seçtim pikaçuuu heatranın bi ateş pokemonu olduğunu biliyosun dimi Evet biliyorum
quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_ quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ChelseaSmile Kendi fake in olduğunu belli ettin panpa o benim has kankamdır onun konusunu uplatmak görevim sor kendisine sorsak ne değişecek. Yine sen cevp vereceksn bu forumda beni tanıyan çoktur pokemon bölümünde kinataki crash gibi üyelere sor onlar fakemn olamaz demi O zaman seni seçtim pikaçuuu heatranın bi ateş pokemonu olduğunu biliyosun dimi Evet biliyorum o zaman seni seçtim heatraaaan
quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_ quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ChelseaSmile Kendi fake in olduğunu belli ettin panpa o benim has kankamdır onun konusunu uplatmak görevim sor kendisine sorsak ne değişecek. Yine sen cevp vereceksn bu forumda beni tanıyan çoktur pokemon bölümünde kinataki crash gibi üyelere sor onlar fakemn olamaz demi O zaman seni seçtim pikaçuuu heatranın bi ateş pokemonu olduğunu biliyosun dimi Evet biliyorum Yalnız nickin o olması şuan pokemon tutkunu olduğumu mu düşündüryo sana?Denk geldi yazdım diyebileceğim aklına geliyor mu?
quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_ quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ChelseaSmile Kendi fake in olduğunu belli ettin panpa o benim has kankamdır onun konusunu uplatmak görevim sor kendisine sorsak ne değişecek. Yine sen cevp vereceksn bu forumda beni tanıyan çoktur pokemon bölümünde kinataki crash gibi üyelere sor onlar fakemn olamaz demi O zaman seni seçtim pikaçuuu heatranın bi ateş pokemonu olduğunu biliyosun dimi Evet biliyorum Yalnız nickin o olması şuan pokemon tutkunu olduğumu mu düşündüryo sana?Denk geldi yazdım diyebileceğim aklına geliyor mu? aha kızdı lava plum yapmadan kaçalım hemeeen
quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_ quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ChelseaSmile Kendi fake in olduğunu belli ettin panpa o benim has kankamdır onun konusunu uplatmak görevim sor kendisine sorsak ne değişecek. Yine sen cevp vereceksn bu forumda beni tanıyan çoktur pokemon bölümünde kinataki crash gibi üyelere sor onlar fakemn olamaz demi O zaman seni seçtim pikaçuuu heatranın bi ateş pokemonu olduğunu biliyosun dimi Evet biliyorum Yalnız nickin o olması şuan pokemon tutkunu olduğumu mu düşündüryo sana?Denk geldi yazdım diyebileceğim aklına geliyor mu? aha kızdı lava plum yapmadan kaçalım hemeeen Tamam çok kasma..
quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_ quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ChelseaSmile Kendi fake in olduğunu belli ettin panpa o benim has kankamdır onun konusunu uplatmak görevim sor kendisine sorsak ne değişecek. Yine sen cevp vereceksn bu forumda beni tanıyan çoktur pokemon bölümünde kinataki crash gibi üyelere sor onlar fakemn olamaz demi O zaman seni seçtim pikaçuuu heatranın bi ateş pokemonu olduğunu biliyosun dimi Evet biliyorum Yalnız nickin o olması şuan pokemon tutkunu olduğumu mu düşündüryo sana?Denk geldi yazdım diyebileceğim aklına geliyor mu? aha kızdı lava plum yapmadan kaçalım hemeeen Tamam çok kasma.. lvl kaçtı abi
quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_ quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ChelseaSmile Kendi fake in olduğunu belli ettin panpa o benim has kankamdır onun konusunu uplatmak görevim sor kendisine sorsak ne değişecek. Yine sen cevp vereceksn bu forumda beni tanıyan çoktur pokemon bölümünde kinataki crash gibi üyelere sor onlar fakemn olamaz demi O zaman seni seçtim pikaçuuu heatranın bi ateş pokemonu olduğunu biliyosun dimi Evet biliyorum Yalnız nickin o olması şuan pokemon tutkunu olduğumu mu düşündüryo sana?Denk geldi yazdım diyebileceğim aklına geliyor mu? aha kızdı lava plum yapmadan kaçalım hemeeen Tamam çok kasma.. lvl kaçtı abi İlkokul çıktı dağılın
quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: heatran quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ImNoTReaL_ quote:Orijinalden alıntı: umutum9 quote:Orijinalden alıntı: ChelseaSmile Kendi fake in olduğunu belli ettin panpa o benim has kankamdır onun konusunu uplatmak görevim sor kendisine sorsak ne değişecek. Yine sen cevp vereceksn bu forumda beni tanıyan çoktur pokemon bölümünde kinataki crash gibi üyelere sor onlar fakemn olamaz demi O zaman seni seçtim pikaçuuu heatranın bi ateş pokemonu olduğunu biliyosun dimi Evet biliyorum Yalnız nickin o olması şuan pokemon tutkunu olduğumu mu düşündüryo sana?Denk geldi yazdım diyebileceğim aklına geliyor mu? aha kızdı lava plum yapmadan kaçalım hemeeen Tamam çok kasma.. lvl kaçtı abi İlkokul çıktı dağılın tamam heatran abi nası istersen yeterki yakma beni