Şimdi Ara

Kimse farketmedi mi????????? ALINMAYAN ÖNLEMLER????????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün girdiğim sınıfta yaklaşık 25 kişi vardı ve önümdeki ile arkamdaki arasındaki mesafe 25 CM Bile değildi, herkes sınav kolay mı zor mu derdine düşmüş ama kimse alınmayan önlemler konusunda sesini çıkarmıyor. Sınava girerken ateş bile ölçülmedi ????????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutbay12 -- 27 Haziran 2020; 14:36:43 >

• En büyük fiyasko klimaların çalıştırılmaması bence keşke yanımda bir havlu olsaydı. Sınıf hem kalabalıktı hem de sosyal mesafe diye bir şey yoktu hani sıraların arasını süpürmek için 30 40 cm arasını açarsın ya aynen öyleydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theFaceless_

En büyük fiyasko klimaların çalıştırılmaması bence keşke yanımda bir havlu olsaydı. Sınıf hem kalabalıktı hem de sosyal mesafe diye bir şey yoktu hani sıraların arasını süpürmek için 30 40 cm arasını açarsın ya aynen öyleydi.
    Klima içerdeki havayı devridaim ediyor eğer hastalıklı 1 kişi varsa herkes hasta olurdu zaten klima olsa
  • sınavda tuvalete girdim ve sabun dahi yoktu tuvalette girdiğime pişman oldum umarım korona yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umutbay12

Klima içerdeki havayı devridaim ediyor eğer hastalıklı 1 kişi varsa herkes hasta olurdu zaten klima olsa

Alıntıları Göster
    Valla zaten mesafe yoktu virüslü biri varsa zaten bize de bulaştıracak kaçarı yok ama en azından daha rahat çözmüş olurdum pencere tarafında da değildim hiç hava gelmiyordu.
  • Umutbay12 U kullanıcısına yanıt
    Hepafiltreli klimalar mikroorganizmalari tutar ama hepafiltreli klima olan okul sayısı çok azdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde girdiniz sınava afganistanda falan mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurlukheykeli

Nerde girdiniz sınava afganistanda falan mı
    istanbul
  • Bugün de aynı.. Hatta bugün gözetmen öğretmenimiz ösym nin sitesindeki ankete girip oylayabilirsinz dedi ve örnek olarak önlemlerin az alındığını sınıf mevcudunun fazla olduğunu söyledi.. Hocalarda farkında önlem alınmadığının
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.