|
Bildirim
Yine Burak yine kalite.
inceleme dediğin böyle olur, ister oku ister izle. En. Sevdiğim inceleme tipi ve bu konuda sayılı adamlardan birisi Burak. Seviyoruz seni Burak |
2 saat kullanım süresi tanıyor bir bluetooth kulaklıkta kullanım süresi dısında ne aranabilir ki zaten. Süre cok az geldi. Ayrıca 189 tl günümüzde f/p canavarı oldu malesef. Bir kulaklık için çok fazla bana göre
|
Merhabalar,
lütfen bir gün ofisimize gelin, WF-1000X'i de T1 Pro'yu da size dinleteyim. Kaynak olarak nasıl bir cihaz kullandınız bilmiyorum ama ben size S9+'ı kaynak olarak kullanıp bir dinleti yaptırmak isterim, dediğim gibi misafirim olun, beraber deneyelim. Kimsenin parasının heba olmasını istemem lakin performansından emin olduğum bir şeyin de karalanmasına gönlüm razı olmaz. Not: Mikrofon başarımı konusuna videoda da özellikle pek değinmedim, sebebi ise telefonun ses sıkıştırma protokolü, kullanılan hat, bölgedeki şebeke çekim kuvveti, alıcının hattı ve yine şebeke gücü, ahize kalitesi, bunlar çok ama çok değişken faktörler, haliyle minimum gereksinimlerin karşılandığı bir senaryoda test ettim ve sadece "iş görür" seviyesinde olduğunu belirttim. |
Türkiye fiyatı 189 lira ücretsiz kargo
Gearbest fiyatı 174 lira 8 lira kargo görünüyor. Türkiyeden almak daha mantıklı gibi.2 yıl kvk garantili hemde? |
Nerede daha uygun fiyata buluyorsanız oradan alın arkadaşlar.
Gearbest ise Gearbest ki büyük indirim dönemlerinde yine göz atın, daha avantajlı olabiliyor, daha uygun fiyat sunan başka bir yer varsa orası. |
Mikrofon kalitesi nasıl? Telefon görüşmelerinde karşı tarafa ses yeterli seviyede ve kaliteli gidiyor mu?
|
Ben de kulaklığı sizin incelemenizden sonra satın almaya karar verdim ve satın aldım.
Ses kalitesi meselesi oldukça değişken, bu nedenle ses kalitesi hakkında yapılan olumlu ya da olumsuz eleştirileri çok dikkate almıyorum genel olarak. Ama ben ses kalitesinden memnun kaldım, açık konuşmam gerekirse ses kalitesi beklentimin üzerindeydi. Mikrofon konusu ise bence biraz karışık ve bu konuda eleştirilmeyi hak ediyorsunuz. Değişken faktörler konusunda haklısınız ama benzer değişken faktörler ses kalitesi için de geçerliyken bütün incelemeyi ses kalitesine ayırmışsınız. Ses kalitesinde kaynak cihazın S9+ ile Astell Kern olması arasında da fark olacaktır ama haklı ya da haksız, ses kalitesini övdünüz. Ses kalitesini değerlendirirken mikrofon hususundaki değişkenleri bir "mazeret" olarak kabul etmediniz. Ses kalitesine etki eden faktörleri değerlendirme dışı bırakıp ses kalitesini incelerken bir anda mikrofon kalitesine etki eden faktörleri hatırlayıp bu faktörleri bahane gösterip mikrofon kalitesini inceleme dışı tutmak en nazik ifadeyle "tutarsızlık" olarak ifade edilebilir. İncelemenin eksik kısmını ben tamamlayayım. Mikrofonun "iş görür" seviyesinde olduğu yorumunuz kısmen doğru ama eksik bilgi içeriyor. Mikrofon "kapalı alanda" iş görür seviyede, doğru. Ama açık alanda mikrofon "işe yaramaz" seviyesinde. Açık alanda mikrofon dışarıdan o kadar çok ses alıyor ki karşıdaki benim sesimi asla alamıyor. Bu duruma incelemede değinmemek büyük hata. Bu mikrofon özelliğine sahip bir kulaklık ve sonuçta 2 temel işlevi var: Biri bir şeyler dinlemek, diğeri telefonda konuşmak. Siz incelemenin neredeyse tamamını cihazın tek bir işlevine ayırmışsınız. Cihazın diğer işlevini neredeyse hiç değerlendirmemişsiniz. Bu noktada 2 seçenek var. 1. Mikrofonun açık alan performansını değerlendirmeyi unuttunuz: Bu seçenek benim için fazlasıyla naif. Yakın arkadaşım olsanız bu iddiaya "yersen" diye cevap vermek zorunda kalırım. 2. Mikrofonun açık alan performansını bilerek değerlendirmediniz: Bu seçeceği doğru kabul edersem bundan sonra sizin yaptığınız incelemelerde değinilmeyen noktalar benim kafamda soru işareti olarak kalmayacak. Değerlendirmediğiniz noktalarda ürünün "yetersiz" performans verdiğini anlayacağım. Sonuç olarak yaptığınız inceleme "bence" ses kalitesi bakımından doğru, mikrofon bakımından eksik. Eksikliğin nedeni bir hata mı yoksa bilinçli bir tercih mi bunun cevabını ancak siz verebilirsiniz zira ben bu konuda bir yorum yapamam. Ben yukarıdaki arkadaş gibi "Param çöpe gitti" demiyorum. Düşük beklentiyle uygun fiyatlı bir kulaklık aldım, beklentilerimi kısmen karşıladı. Bu nedenle incelemeniz için size "kısmen" teşekkür ediyorum. Peki ben bu inceleme sonunda ne öğrendim? Sizin incelemelerinizi nasıl izlemem ve değerlendirmem gerektiğini gayet iyi öğrendim. İyi çalışmalar. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 14 Aralık 2018; 0:49:45 > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|