Şimdi Ara

Kimya ders videoları olan bir site??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EKOL hocadan başka netten şöyle güzel anlatımı olan ben dinledim yararını gördüm diyebileceginiz bir site var mı ? Varsa söylerseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler:))

• quote:

Orijinalden alıntı: ygs_lys

EKOL hocadan başka netten şöyle güzel anlatımı olan ben dinledim yararını gördüm diyebileceginiz bir site var mı ? Varsa söylerseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ygs_lys

EKOL hocadan başka netten şöyle güzel anlatımı olan ben dinledim yararını gördüm diyebileceginiz bir site var mı ? Varsa söylerseniz çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler:))
  • hepsi için gördüm de kimya için görmedim. ya da var bilmiyorum. kimyayı bizim dersane hocası gibi anlatan yoktu . ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

hepsi için gördüm de kimya için görmedim. ya da var bilmiyorum. kimyayı bizim dersane hocası gibi anlatan yoktu . ..

körfez video,ztv bunlarada bak istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyC

quote:

Orijinalden alıntı: cobra 2

hepsi için gördüm de kimya için görmedim. ya da var bilmiyorum. kimyayı bizim dersane hocası gibi anlatan yoktu . ..

körfez video,ztv bunlarada bak istersen

Teşekkürlerde körfez videoda çok yavaş anlatıyor adam uyuz oluyorum.Ztv ye bakmamıştım ona bakıyım bide inş. yararını görürüm çok saolasın.

Yinede bulduğunuz bir site olursa cevaplarınızı bekliyorum.
  • videodershane.com ve dershanet.org var ztv ve korfezvideo dışında fakat şunu söylemeliyim ki ekohloca'daki kimyacı (Özkan Güray) kadar iyi bir kimyacı ne kadar arasan da bulamazsın, onun videolarını izle kimya %95 ölçüde hallolur zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brknzbz -- 3 Şubat 2011; 0:51:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brknzbz

videodershane.com ve dershanet.org var ztv ve korfezvideo dışında fakat şunu söylemeliyim ki ekohloca'daki kimyacı (Özkan Güray) kadar iyi bir kimyacı ne kadar arasan da bulamazsın, onun videolarını izle kimya %95 ölçüde hallolur zaten.

Teşekkürler de özkan güray biraz yüzeysel kalıyor sanki o yüzden öyle demiştim ama bu kadar iyiyse birdaha dinlerim tabiki:)) Sağol..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.