Şimdi Ara

King Kong Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bir bölümde KONG vs. T-REX KAPIŞMASI WAR orda cenesini açmam lazım mousenin tuslarını kırcam yakında. ellerım agrıyo tuslara basmaktan bunun kolay bı yolu warmı ben yanlıs bısımı yapıyorum

• başka yolu yok seri bas mouse
    bir yoluda hile yapmak olabilir tabii
  • Ok saol.Dememk yanlıs bısı yok tamamen benım becerıksızlıgım miş.
    Ya hile yapmayıda hiç sevmem ama en sonunda parmaklarımı sevdiğim için onu denicem herhalde.
  • Önce yaratığın sağlığını azaltman lazım bunun için de kafa atman lazım bunu da eğilme tuşu ardından mouse un sol tuşu ile yapacaksın
  • ya hani bu t-rex le kapışıyoruz hani aşağıya düşüyoruz kong t-rex ve ann bunu öldürdükten soonra ann i yarasalar karşıya kaçırıyorlar ve öldürüyorlar ordaki kapıyı açamıyorum öndeki kayayı tüm bölümlerlerde kaldırıp atabiliyodum ama burada ne kadar zorladıysam atmıyo arkasında başka bir kaya daha var lütfen yardım edin 3 gündür buna uğraşıyorum
  • up up
  • oranın gecilmiş halde save dosyası için tıkla dostum
    http://rapidshare.de/files/11750768/KingKong.rar.html
  • arkadaslar bu oyunu oynamak ıcın cd-rom un fısınımı-nımı cekmek lazım acaba ???
  • maalesef öyle dostum
  • bunda maymunu mu yönlendiriyoruz yoksa adamları mı?????
  • budamı starforce ile korunuyor yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (((TeAcHeR))) -- 25 Ocak 2006 0:58:55 >
  • quote:

bunda maymunu mu yönlendiriyoruz yoksa adamları mı?????

İkisini de

quote:

budamı starforce ile korunuyor yoksa

Maalesef ama ben kabloları sökmeden çalıştırdım
  • ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berxarp -- 25 Ocak 2006 12:16:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: berksarp

ya hani bu t-rex le kapışıyoruz hani aşağıya düşüyoruz kong t-rex ve ann bunu öldürdükten soonra ann i yarasalar karşıya kaçırıyorlar ve öldürüyorlar ordaki kapıyı açamıyorum öndeki kayayı tüm bölümlerlerde kaldırıp atabiliyodum ama burada ne kadar zorladıysam atmıyo arkasında başka bir kaya daha var lütfen yardım edin 3 gündür buna uğraşıyorum

arkadaşlar buna bir cevap verseniz. nasıl yapacaz. o kayayı kaldıramıyorum bir türlü. ya onun bir hatası yada yanındaki ağaç yüzünden kalkmıyor. yoksa başka bişey yok engel olacak.
  • +++++++++
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.