Şimdi Ara

Kingston RAM'lere Dikkat!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
7.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla hocam kingston çinde de yeni fabrika açtı daha geçenlerde okudum yani senin dediğin gibi sahte falan değil ucuz olabilir zaten okuduğum haberde de adamlar ram maliyetlerini düşürmek için öoraya fabrika açmışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedah

üretim artıkça firmalar kaliteden tavizmi veriyorlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: federaL

Yazilanlari okudum ve ortaya birkac soru sormak istiyorum.

Bundan birkac sene once Kingston ramler kendi katagorisindeki ramlerden 20-30 $ daha pahaliydilar, ve sorunsuz ram olarak bilinirlerdi ama ne olduysa kingstonun ihtiyaclari karsilayamamasindan dolayi olduki aldigimiz ramlerin (Kingston) uzerlerindeki chipler degisti ve sorunlar artti fiyatlari nerdeyse oem ram fiyatlariyla basbasa gitmeye basladi peki neden acaba ??

Ayrica piyasada su an satilan Kingston ddr2 533 mhz ve ustu ramlerde neden degisik chipler yok dersiniz; piyasaya yeni ciktigindan dolayi kingston diger ureticilere arkadasin degisik tabir ettigi fason ureticilere guvenimi yok acaba bu ramleri piyasaya sadece kendisi suruyor (chiplerin hepsi kingston) bakin bundan 4-5 ay sonra ddr-2 lerinde degisik chiplerle gelecegini gorecegiz. Pazar payini eline gecirince yetistiremeyecek ve bunu (fason) olarak degisik ureticilere kendi adina yaptiracaktir.

Ve ayrica sunuda belirtmek istiyorum uzerinde kingston yaziyor diye kingston demek degildir. Nihayetinde kingston bugun ve gecmisteki iyi ram ureticilerinden birisidir ve sahtesi yapilamaz diye birsey soylenemez aksini tartismayalim. bunlara ek olarak hangi mantik usa da yapilan ramlerle cinde uretilen kingston ramlerin ayni performansi verecegini soyluyor anlamis degilim.

Konuyu dagitmak istemiyorum fakat bu fason islerin sadece ramler uzerinde olmadigini belirtmek isterim bilen ve isi takip eden bunlari rahatlikla gorebilir hatta kullanicilarda bunun farkina rahatlikla varacaklardir, birkac ornek verecek olursak mesela kendi donanimimdan ornek vereyim kullandigim monutor philips 107 brillance (ilk cikanlari ve trinitron olan modeli) forumdan bir arkadastan 2. el almistim 2-3 senedir kullaniyorum tas gibi monutor gercekten renkleriyle kendini herturlu belli ediyor su an bu monutorler halen satilmaktalar gecenlerde arkadasa aynisindan aldim 107p brillance yazmasina karsin trinitron degil ve renkler kesinlikle alakasiz (trinitron model oldugunu monutordeki yatay 3 cizgiden anliyoruz) simdikilerde o cizgi yok. diger bir ornek ise seneler once aldigim creative 4400 sound set woofer in arkasinda made in usa yaziyor simdiki uretimlerde ise made in china yaziyor ikisinide dinleyin aradaki ses farkini rahatlikla anlarsiniz aslinda bu bir satis politikasidir bunu soyle aciklayalim ben bu ses sistemini 120 $ gibi bir fiyata almistim su anda 50 $ gibi bir fiyata satiliyor creative bunu kendisi kaliteli malzeme kullanarak uretse ve 120 $ dese kimse almayacak rakipleri cok mecburen malzemesinden caliyor isciliginiden caliyor yada fason olarak baska ulkelere uretimini veriyor kendi patenti altinda tabiki ureten ulkede urune madein china yaziyor ve orjinalligi gidiyor olay bu bunun gibi binlerce ornek var bircogumuzun ictigi Marlboro sigarasini bile ornek verebiliriz bu sigara americadanmi geliyor ? tabiki hayir peki kalitesi aynimi ? tabiki degil ama sigara Marlboro degilmi simdi kim diyebilirki nerede uretiliyorsa uretilsin kalitesi esittir ayni marka bosverin ayni markayi made in ***** yazisi onemlidir. ram kingston ise chipde kingston olmalidir. kimse kimseyi kandirmasin kisaca soyleyecegim bu demek isterdim ama baya uzun olmus farkinda degilim.

Aynen oyle.

• Yüksek mhz li ram herzaman iyidir
  • vıyyy
    6 yıl sonra ... ... ...
    Zaman nede Çabuk geçiyor...
    Bir Çoğumuzun çocuğu bile Olmuştur Belkide

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.