Şimdi Ara

Kingston RAM'lere Dikkat!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
7.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam kingston ram alacaktım bu bilgi iyi oldu eyvallah dostum....
  • Valla bende senin gibi düşünürken dükkan dükkan chip sormak zorunda kalıp piyasa fiyatından 5$ fazla ödeyince tecrübeyle sabitledim bu konuyu.
    Birçok firmayla ilişkim var tabi ki. Müşterileri oluyorum.
    Arkadaşlık anlamında samimi olduklarımda var.

Ama hiç birinin reklamını yapmadım. Asıl işim olmamasına rağmen bende bilgisayar satıyorum.
    15 Yıldır da bilgisayar kullanıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

Haddini bil sınırı aşma..kimin ne bildiği ne bilmediği ortada zaten..Bu forumda beni kim olduğumu ne olduğumu kimin için veya ne için ne çalıştığım zaten bilnir..Ama yok çin malı kinngstond kingston değildir vs no namedir gibi.Tamamen asılsız mantık dışı ve halewn kingstonun ram chipi ürettiğini sanan ve olmadığı halde olduğunu iddea eden..Hatta ispat olarak sunduğumuz kaynakları anlama beceresine sahip olmayan bir yapıya sahipsin..

quote:

Ve ekliyorum, orjinal Kingston RAM bulamayan arkadaş olursa istediği şekilde temin ederim

Ve eğer bir firma adına çaılışıyosan git reklamını başka yerde yap bu forumda kandırabileceğin insanlar yok kandırmanada biz izin vermeyiz zaten..Bu forumdaki birçok insan kinston ram ile oem ramin farkını bilir..Senin yardımına hç kimsenin ihtiyacı yok..Kingston ramler hem çinde hemde koreada üretilir her iki ülkedede merkezleri mevcuttur..Hayatımda gördüğüm en komik iddealardan biri içindesiniz..

Evet açıkça söylüyorum onlar orjinal Kingston değil.
    Hatta çoğu etiket Kingston. Umarım anlatabilmişimdir.
    Topkapıda ne kadar orjinal Nike varsa onlarda o kadar orjinal Kingston.

İsteyene kargoyla yollarım, yakın olana yer söylerim gider orjinalini alır.

Yemeyin bu milleti, yeter artık.

• gerçek kingston ile gerçek olmayan kingstonun farkı ne üzerindeki chipler nede üretildiği yerdir..Hem usa hemde Korea olabilir Kingston bir ramin Usa olmaması kingston olmadığı ve veya chipinin kingston olmaması o ramin kingston olmadığı göstermez..Bu söylenenelrin gerçekle yakından uzaktan alakası yoktur..Trye Kingston Armada-İndex veAs-net tarafındsan getirlir eğer aldığınız ramden bun distr.lerin bandrolu veya etiketi yoksa işte o zman şüphe edebilirsiniz..Yok kinston chpli değilmiş yok Usa değlmiş falan bunların hepsi boştur..Zaten şu an çıkın piyasaya aradığınız karakterde kingston ram bulamazsınız Usa olacak+Kingston chipli olacak(remark tekrar söylüyrum kingston cihp üretmez)

Ayrıca sizin samsung chipli kingstınınız nedense kingston oluyor onuda anlaömadım herneyse gerçekler bunlardır..Benim bu işlerden en ufak bir kazncım olmadığı ve bu işi zevk için yaptığım ve özelliklede ram konusunda oldukça bilgili olduğum bu forumda bir çok kişi tarafından bilnir..Ve nerdeyse hergün bu forumdaki arkadaşlardan bir çok bilhassa ramlerle ilgili pm almaktayım bu da ramler konusunda bilgili olduğumu ve insanların bana güvendiğini gösteriyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

gerçek kingston ile gerçek olmayan kingstonun farkı ne üzerindeki chipler nede üretildiği yerdir..Hem usa hemde Korea olabilir Kingston bir ramin Usa olmaması kingston olmadığı ve veya chipinin kingston olmaması o ramin kingston olmadığı göstermez..Bu söylenenelrin gerçekle yakından uzaktan alakası yoktur..Trye Kingston Armada-İndex veAs-net tarafındsan getirlir eğer aldığınız ramden bun distr.lerin bandrolu veya etiketi yoksa işte o zman şüphe edebilirsiniz..Yok kinston chpli değilmiş yok Usa değlmiş falan bunların hepsi boştur..Zaten şu an çıkın piyasaya aradığınız karakterde kingston ram bulamazsınız Usa olacak+Kingston chipli olacak(remark tekrar söylüyrum kingston cihp üretmez)

Ayrıca sizin samsung chipli kingstınınız nedense kingston oluyor onuda anlaömadım herneyse gerçekler bunlardır..Benim bu işlerden en ufak bir kazncım olmadığı ve bu işi zevk için yaptığım ve özelliklede ram konusunda oldukça bilgili olduğum bu forumda bir çok kişi tarafından bilnir..Ve nerdeyse hergün bu forumdaki arkadaşlardan bir çok bilhassa ramlerle ilgili pm almaktayım bu da ramler konusunda bilgili olduğumu ve insanların bana güvendiğini gösteriyor..

Bendeki RAM'ler orjinal demedim.
    Bugün gördüğüm RAM'lerin bazılarında Koyuncu etiketi vardı. Onu unuttun sanırım.

O zaman dur bende ekliyim, bu konu kapansın.
    Kingram chipli Kingston'lar dahil hepsi orjinaldir. Gönül rahatlığıyla satınalabilirsiniz.
    Amerikayla Çin arasında isim farkından başka fark yoktur.
    Kingston bazı RAM'lerine Kingston marka chip'ler koyarak ve Amerikada üretip dünyaya satarak sahtecilik yapmaktadır.
    Kingston'ın Çin ve Koredeki fabrikaları fason üretici değildir. Onlar bile Kingston chipler kullanır ama ya üstüne markayı yazmaz yada başka markalar yazarlar.
    Kimse Kiingston etiketini basıp Kingston diye ucuz RAM'leri piyasaya sürmez, ayıptır.

Bu konuda başka birşey yazmıyorum, kalın sağlıcakla.

• Öncelikle söylemlerimi çarpıtmakta üstüne yok..Benim söylediklerimle senin yazdıklarının ne alakası var..Kingram chipli kinston?? bu forumda kingramin ne olduğunu bilmeyen yok ayrıca kingram oem ram olarak satılmakta..

2. olarak Kingstnun resmi distr. söylediklerimdir..işte sana kaynak;
    http://www.kingston.com/europe/wheretobuy/Emea_1.asp#tr Koyuncu ana distr.den alıp satıyor olabilir ama yetkilileri söylediklerimdir..Koreadki vs fabrikası fason değildir..kingstonun kendi fabrikasıdır...

Ayırca söylemeden geçemeyeceğim yakın zamanda elimde olan kinston ramler Korea hyperx pc43002*256 (hynix d43 chipli) hyperx 256*2 pc3500 usa (Winbondch5) hyperx 512*2wnbond ch5 Korea ayrıca pc4300 olan Asnet tarfından benim özel siparişim doğrultusunda getirdilmiştie ve Koreadır demekki oda sahte..Elime geçen Kingston value ralmleri saymıtorum yajklışık en az 5 çift daha sayarım farklı chipler olmak üzere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 27 Kasım 2004, 6:51:11 >

• arkadaşım kingtonun çinde fabrikaları vardır.illa amerikada mı birleştirilmiş olması gerek.onu bırak dünya elektronik pazarının en büyük kısmı çin ve taiwan dır.
  • kingston çip üretmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: real_jackals

kingston çip üretmiyor

benim kingstone üzerindeki chipler kingstone nasıl kingstone chip üretmiyor
  • resim bulanık oldu kusura bakmayın.bu kutunun üzerinde assy in china yazıyo.ramin çipleri üzerinde kingston falanda yazmıyor.
    ve sapına kadar orjinal bir cl3 kingston modülüdür.

• YA YAPMAYIN ADAMLAR ÖMÜR BOYU GARANYTİYE BAŞLADI KELEK OLMAZ ONLARDA....
  • quote:

Orjinalden alıntı: omermu

arkadasım insanlara yanlıs bilgi veriyorsun.assy in china yazanlar da orjinal kingston.fason üretilmiş olması malı sahte yapmaz.
    bmwnin tüm dünyada 24 tane fabrikası var.almanya dısında üretilenler sahte bmw mi?neye dayanarak bunları yazıyosun.
    kimsin sen?

lütfen zırvalamayalım

o arkadaş malı kötülemiyor ki zaten. çipleri farklı olabileceğinden aynı malı aramak zorunda kalabilirsiniz diyor uyması açısından. Bulamazsanız da başınıza dert olur diyor. !!!

Lütfen adam gibi okumadan post yazmayalım

• quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

quote:

arkadasım insanlara yanlıs bilgi veriyorsun.assy in china yazanlar da orjinal kingston.fason üretilmiş olması malı sahte yapmaz.
    bmwnin tüm dünyada 24 tane fabrikası var.almanya dısında üretilenler sahte bmw mi?neye dayanarak bunları yazıyosun.
    kimsin sen?

lütfen zırvalamayalım

o arkadaş malı kötülemiyor ki zaten. çipleri farklı olabileceğinden aynı malı aramak zorunda kalabilirsiniz diyor uyması açısından. Bulamazsanız da başınıza dert olur diyor. !!!

assy in chinaların sahte olduğunu söylemiş.ben de bunun üzerine açıklama yaptım.

boş konuşmayalım.gerginlik yaratmak için bişeyler yazmaya kendini zorlama arkadaşım.

• öyle birşey yok. Dikkatli okursan sen de öyle birşey olmadığını anlayacak kapasiteye sahipsindir.
  • bende ki kapasite öyle bişe olduğunu anladı ama seninki adam gibi okumuş olduğumu çözememiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chillout -- 27 Kasım 2004, 15:27:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyorhan

quote:

kimsin sen?

lütfen zırvalamayalım

Hay ağzına sağlık be dostum.

• Kingston KINGSTON'DUR kimse bosu bosuna ömürboyu garanti vermez.Bu adamlar kore fabrikasından cıkan mallar ömürboyu değil amerika fabrişkasından cıkan mallar ömürboyu garanti demiyor
  • bakin kimseye bi söz etmiyorum ama

chipin üzerinde twinmoos lar var bide baska yazanlar var.ikisinin arasinda farklar cok ram i 11.3.3.2 de calistiramiyorum ama

Twinmos luyu 6.2.2.2 de calistiriyorum. 11.3.3.2 yapt1mm1 reset atiyo makina. belli bir sürede.

yani kurulusunu almak her zaman faydali.
  • quote:

Orjinalden alıntı: selective

bakin kimseye bi söz etmiyorum ama

chipin üzerinde twinmoos lar var bide baska yazanlar var.ikisinin arasinda farklar cok ram i 11.3.3.2 de calistiramiyorum ama

Twinmos luyu 6.2.2.2 de calistiriyorum. 11.3.3.2 yapt1mm1 reset atiyo makina. belli bir sürede.

yani kurulusunu almak her zaman faydali.

Twinmos ddr 333 modülleri MTEC 60B olan ramleri bu forumda 3-2-2-2 de ddr 440 çalıştıran bi ton arkadaş var? Bu ram kötü mü şimdi?

bu topic sahibi arkadaşta bi mecidiyeköyü gezmiş, bütün kingstonlar hakkında bilgi sahibi olmuş(kendisi öyle zannediyor). Arkadaşa winbond desem,tccd desem,remarked desem,micron desem acaba ne diyecek belli değilken burda kalkmış kingston dersi veriyor. Biz burda çok gördük bu foruma 1 yıl taklıpda 20 yıllık bilgisayarcıları cebinden çıkaran arkadaşları.. Bu konuyu açan arkadaşa katılıyorum, ama gülmekten katılıyorum..

• +1
  • valla içime krt düşürdünüz bunu okur okumaz gidip makina soktüm...

(50 pc ye almıştım kingston 50 X 10 usd =500$ deli para...)

taiwan malı...! ve kesinlikle sorunsuz super...
    tum kutularını kendim actım.. hepsi bebek gibi.. no problem

sizin o " ASSY IN USA" yazması

made in japan yazan SONY ler gibi bişi

dert etmeyin.. nasılsa ömür boyu garanti...

aldığınız firmaya güvenin yeter...!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.