Şimdi Ara

Kingston RAM'lere Dikkat!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
7.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Piyasadaki Kingston RAM'lerin çoğu sıkmaca.

Alacağınız RAM kesinlikle Kingsotne etiketli plastik orjinal ambalajında olsun.
    Üzerindeki etikette "ASSY IN USA" yazmalı ve üzerindeki chip'ler (entegreler)
    Kingston marka olmalıdır.
    (Piyasada birkaç $ ucuza satılan ve ASSY IN China yazan Kingston RAM'leri almayın).

Diğer tüm RAM'ler çin malı yan sanayi fason üretilmiş RAM'lerdir ve daha sonradan
    RAM almak istediğinizde elinizdeki RAM üzerinde bulunan chip markasını taşıyan
    Kingston RAM bulamayabilirsiniz.

Bu konuda satıcıların farklı yorumlarına kesinlikle inanmayın.
    Bilginize..

Bu konuda dikkatli olun..

• Saol. Bundan sonra dikkat ederiz alıcaksak ...
  • eywallah üstad..
  • saol dostum
  • arkadasım insanlara yanlıs bilgi veriyorsun.assy in china yazanlar da orjinal kingston.fason üretilmiş olması malı sahte yapmaz.
    bmwnin tüm dünyada 24 tane fabrikası var.almanya dısında üretilenler sahte bmw mi?neye dayanarak bunları yazıyosun.
    kimsin sen?

lütfen zırvalamayalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: omermu

arkadasım insanlara yanlıs bilgi veriyorsun.assy in china yazanlar da orjinal kingston.fason üretilmiş olması malı sahte yapmaz.
    bmwnin tüm dünyada 24 tane fabrikası var.almanya dısında üretilenler sahte bmw mi?neye dayanarak bunları yazıyosun.
    kimsin sen?

lütfen zırvalamayalım

Kesdinlikle soğru blgilendirme değil..Ayrca üzerndeki chiplerde kingston olucak noktasınada koptum..Kingston chipmi üretiyorki kendi ramlerine koysun
  • kingston ram ler omur boyu kaliteli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kingston assy in usa ramler kaç dolar daha pahalı piyasada acaba ?

+100 dolar :D

bir de kazara CL3 alanlar oluyor ve TR piyasadında çabuk eriyor ve giriş fiyatı ucuz diye bol CL3 girişi var. ve tabi ki bişeye de benzemiyor..aman dikkat..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

kingston assy in usa ramler kaç dolar daha pahalı piyasada acaba ?

+100 dolar :D

bir de kazara CL3 alanlar oluyor ve TR piyasadında çabuk eriyor ve giriş fiyatı ucuz diye bol CL3 girişi var. ve tabi ki bişeye de benzemiyor..aman dikkat..

cl3 ler niye bişeye benzemiyo onu anlamadım.ben cl3leri 2.5,3,3,7 400mhz stabil bi şekilde kullanıyorum.hatta daha da iniyo.bişeye benzemiyo tabirin yanlış
  • 2-2-2-5 de 200 oluyor mu ..

ona kalırsa piyasada cl2.5 diye satılan oemler de aslında cl3 ama cl2.5 -3-3-7 ye inebiliyorlar.. hatırlatırım
  • tam sallama yani..bu kadar olur.. Bilmiyorsun bari bok atma..Fasonmuş..
  • 2,3,2,6 oluyo
    peki cl3 kingstonların kötü olan tarafı nedir.somut bi örnek verde öğrenelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

2-2-2-5 de 200 oluyor mu ..

ona kalırsa piyasada cl2.5 diye satılan oemler de aslında cl3 ama cl2.5 -3-3-7 ye inebiliyorlar.. hatırlatırım

Acharad kaç tane biliyısun 2-2-2-5 olabilen.Cl3lerde de bazen iiler çıkabiliyor ve çıkabilirde..
  • 2-2-2-5 i hakkıyla verebilen birwinbond BH5- BH6 çipli twinmos lardan başkası rahat inmiyor orası doğru

Omermu bu arada 2-3-2-6 da stabil mi bari?

o zaman maşallahı var senin kingstonların :)
  • stabil değil.arada resetleniyo ekran gidip geliyo.

2.5,3,3,6 de gayet iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chillout -- 26 Kasım 2004, 23:58:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenomenhaa

quote:

Orjinalden alıntı: omermu

arkadasım insanlara yanlıs bilgi veriyorsun.assy in china yazanlar da orjinal kingston.fason üretilmiş olması malı sahte yapmaz.
    kimsin sen?

lütfen zırvalamayalım

Kesdinlikle soğru blgilendirme değil..Ayrca üzerndeki chiplerde kingston olucak noktasınada koptum..Kingston chipmi üretiyorki kendi ramlerine koysun

Dostlar,
    Benimde biyerime bişey batmıyo burda kimseye bişey öğretiyim diye.
    Hiç sorunumda değil ne yaparsa yapsın millet.
    Diyebilirim, değil mi?

1 - Ben 2 ay önce gittim Kingston RAM aldım ki 9$ daha fazla para ödedim.
    Bugün (26.11.2004) gittim Kingston RAM alayım diye bir baktım chipler markasız, üzerinde acayip bir logo var.
    Dedim ki, bendeki Kingston RAM Samsung chipli bunlar neden farklı..
    Bana, sorun çıkarsa iade alırız dediler, aldım.
    Sonra içim rahat etmedi iade ettim.
    Ve piyasaya baktım. (Mecidiyeköy'de)

2 - Aynen dediğim gibi birçok chipli Kingston RAM var.
    Üzerine Kingston etiketi yapıştırım elinizdeki noname (markasız) RAM'ları Kingstone diye satabilirsiniz ki
    çok sağlam esnaf arkadaşlardan yapıldığını öğrendim.

3 - Mecidiyeköye gidin bir bakın bakalım Kingsoton RAM'larda kaç çeşit chip var
    VE KINGSTON CHIP URETIYORMU URETMIYORMU.. İşkembeden atmayın.

4 - Neden fazla para ödeyip markalı RAM alıyoruz?
    Daha sonra aynı setlere ve chiplere sahip RAM alarak uyumsuzluk sorunu yaşamamak için değil mi?

5 - Hiçbir firmayla, ithalatçıyla ilişkim yok. Kimseyi biryerlere yönlendirmiyorum.

6 - Tabi ki BMW'nin çok fabrikası var.
    Peki, farklı fabrikalarda üretilen BMW'lerde farklı motormu kullanılıyor?

7 - Ben daha önce arkadaşımdan siparişle Kingston aldım ve Samsung chipliydi.
    Bugün Mecidiyeköyde 10 tane mağaza gezdim hepsinde başka başka chipli Kingston'lar gördüm.
    Sonunda bir yerde buldum onada piyasadan 5$ fazla ödemek zorunda kalarak mecburen aldım.
    Ama iyi yerlerde ORJINAL KINGSTON RAM'lerde Kingston chip gördüm.
    Diğerleri Çin malıyken, Kingston chipliler Amerikan malıydı.

8 - Oturduğunuz yerden keyfinize göre yazıp milleti şaşırtmayın.

9 - MSN adresim globaltan@hotmail.com bilgi isteyen buyursun gelsin.

10 - Bu yazımın bu kadar dokunduğu arkadaşların elinde bol miktarda
    yan sanayi Kingston olan satıcılar olduğunu tahmin ediyorum.

ÖZETLE : KINGSTON RAM'LERDE KINGSTON CHIP OLMASI LAZIM.
    VE PİYASADA KINGSTON CHIPLI KINGSTON RAM'LER VAR.
    YENİ RAM ALACAK ARKADAŞLAR İSTERLERSE NERELERDEN ORJINAL KINGSTON BULABİLECEKLERİNİ
    SÖYLERİM. MSN'DEN YADA MAIL İLE BANA ULAŞABİLİRSİNİZ.

• İşkemden atan sizsiniz arkadaşım madem bilmiyorsunuz sorun öğrenin..Kingston ram chipleri üreticsi değidir..Kingston chiplere gelince ise kingston belli dönemler chip üreticlerinde genellikle ki Winbond belli sayıda chip satın almış ve bunlara kendi logosuna bastırmıştır..Bu işleme remark denilemktedir ve yine bu kinnston chiplerde ise winnbond ambelmelri açıkça görülebilmektdir..Farklı chipteki Kingstonlara gelince ise bu gayet normaledir bu sadece kinngstona has bir özellik değildir bütün üretcler çeşitli cihplerle üretilerki bunlar hem ramibn hızını timingini hemde fiatını etkileyen faktörlerdir..Örneğin şu an tccd(samsung) oldukça pahalı chiplerdendir..

İnsanları yanlış yönlenidirmeyi bırakıp bilmedinz konular hakkında yorum yapmayınız lütfen..
  • Söylemlerine ispat teşkil etmesi açısından..

sizce bu kingstonmu yoksa winbond mu?tabiki winbond 2 yuvarlak ben winbondum diye adete bağırıyor

Kaynak:http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=118

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 27 Kasım 2004, 5:48:50 >

• Dostum,

Yarın çıkar gidersin Mecidiyeköye, bakarsın mağazalara, görürsün Kingston chip varmı yokmu.
    Ben sektörün içindeyim, neyin ne olduğunu iyi biliyorum. Bu konuda bana öğretebileceğiniz bişey yok.
    Ben insanları bilgilendirmeye çalışıyorum.

Sen muhtemelen bir firmadansın ve malını savunuyor durumdasın.

Gene tekrarlıyorum.
    Orjinal Kingston RAM'lerin üzerinde Amerikan (USA) malı olduğu yazıyor ve üzerlerindeki
    chipler Kingston marka. Diğerlerinin hepsi değişik marka chipli ve Çin, Malezya vs. ülkelerin malı.
    Üzerine Kingston etiketi vurularak satılıyor.
    Bundan daha açık bir açıklama yok.

Şu durumda bilmediği bir konuda açıklama ve yorum yapan sen oluyorsun.
    Sen tercihlerinde özgürsün tabi ki. Noname chipli Kingston RAM'de alabilirsin.

Ben bu konuda senin kadar bilgisi(!) olmayan arkadaşlara bir uyarı yapmak istedim sadece.

Ve ekliyorum, orjinal Kingston RAM bulamayan arkadaş olursa istediği şekilde temin ederim.

Tabi dikkat etmek lazım böyle insanların olduğu bir ülkede, insana Lada motorlu BMW'de satmaya
    kalkanlar olabilir.

• Haddini bil sınırı aşma..kimin ne bildiği ne bilmediği ortada zaten..Bu forumda beni kim olduğumu ne olduğumu kimin için veya ne için ne çalıştığım zaten bilnir..Ama yok çin malı kinngstond kingston değildir vs no namedir gibi.Tamamen asılsız mantık dışı ve halewn kingstonun ram chipi ürettiğini sanan ve olmadığı halde olduğunu iddea eden..Hatta ispat olarak sunduğumuz kaynakları anlama beceresine sahip olmayan bir yapıya sahipsin..

quote:

Ve ekliyorum, orjinal Kingston RAM bulamayan arkadaş olursa istediği şekilde temin ederim

Ve eğer bir firma adına çaılışıyosan git reklamını başka yerde yap bu forumda kandırabileceğin insanlar yok kandırmanada biz izin vermeyiz zaten..Bu forumdaki birçok insan kinston ram ile oem ramin farkını bilir..Senin yardımına hç kimsenin ihtiyacı yok..Kingston ramler hem çinde hemde koreada üretilir her iki ülkedede merkezleri mevcuttur..Hayatımda gördüğüm en komik iddealardan biri içindesiniz..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.