Şimdi Ara

Kingston Ram Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımda 1 GB DDR 2 800MHZ iki tane Kingston Ram var. Yanına bir tane 2 GB DDR 2 800MHZ Kingston Ram aldım. Bilgisayarımda Windows 7 Ultimate x86 Yüklüydü. Yeni aldığım Ram'i takınca bilgisayar mavi ekrana düşmeye başladı. Acaba dedim 32-Bit işletim sisteminden mi kaynaklıyor dedim. Windows 7 Ultimate x64 Yükledim sorun hala devam ediyor. BIOS Update'ini yaptım anakartın. Bilgisayardaki tüm parçaların günceleştirmelerini yaptım sorun hala devam etmekte. Ram'lerden 1 GB'lıkları söktüğüm zaman yeni aldığım 2 GB'la bilgisayar sorunsuz çalışıyor veya 2 GB'lığı söküp 1 GB'lıklarla çalıştığı zamanda herhangi problem yok. 2 + 1 GB yaptığım zamanda mavi ekrana düşüyor bilgisayar.

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaCanEsen -- 2 Nisan 2011; 15:27:15 >

• anakartınızın tam modelı nedır 4gb desteklemıyordur belkı?
  • Farkli boyuttaki ramleri, dual yapamazsin (yani 1 ve 3 ,2 ve 4 olmaz). bunun disinda farkli boyuttaki ve hizdaki ramler beraber pek iyi gecinemezler, tavsiyem, ramlerin ankarttaki yerlerinin degistirmek,yine olmazsa sanssizlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgepapaz -- 2 Nisan 2011; 16:08:41 >
  • Evet Farklı boyuttaki rram ile farklı mhz deki ramlar iyi geçinemezler Hatta bazı durumlarda Ramların markası bile farklı olsa etkiliyor aynı marka farklı seri bile ( Başıma geldi anakartın ram seçmesi )
  • anakartın tam modeli ne tek modül 2 gb desteklemiyordur. 4 slot varsa her slot 1gb yani
  • Anakartım ;

http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-p35c-ds3r_21

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustafaCanEsen -- 2 Nisan 2011; 23:15:49 >
  • Yeni aldığım ram tek başına sorunsuz çalışıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    4 Slot 3600MHz Ram Sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ram'i götürüp iade ettim Corsair 'in ram'ini aldım. Bilgisayar sorunsuz çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.