usb takıp format atmaya çalışınca ordaki menudede gözüküyor windows bu diske kurulamaz yazıyor biostan gerekli ayarların yapıldıgından emin olun gibisinden bişey yazıyor biosta gözükmüyor ssd saglıgı %100 yedek disk olarak sorunsuz kullanıyorum nerede hata var sizce gpt mbr filan demeyin biosta hertürlü gözükmesi lazım sizce donanımsal bir sorunmudur shift+f10 diskpart clean convert vs yapsamda fayda etmiyor ilk kez böyle bir diskle karşılaştım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 21 Kasım 2021; 20:7:33 > |
kingstone 120gb ssd saglık %100 windowsta sorunsuz ama biosta gözükmüyor
-
-
şoray kankam, nasılsın? telefon doğrulaması yapamadığım için konudışı forumlarına yazamıyorum. özel mesaj da atamıyorum. bu hesabı da silerler zaten...
benim hakkımdaki konunu yeni gördüm, bizde ahde vefa vardır hocam; bu yüzden teşekkür etmek istedim...
konu: https://forum.donanimhaber.com/israiloglu-reis-aramizda--149787758
-
iyidir hocam senden naber israilde havalar nasil
-
iyiyim hocam. İsrail'de çok iyi. burada yaşamak çok güzel bir eylem.
-
sakal uzatiomusunuz hocam orda sakal kesmek yasak galiba
israilde kovidden etkilenmedi hic helal olsun cennet gibi yerdesiniz
-
mesaj için teşekkürler hocam.
ben 14 yaşından beri sakallıyım hocam fakat bunun israil ile bir alakası yok, ki zaten ateistim hocam ben. yahudileri seviyorum ve onların dinine saygı duyuyorum vedahi semitistim hocam.
-
İş var mı hocam tr den nasıl transfer olabiliriz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
troll hocam ne israil'i :/
-
MmT23youtubeDUYGULARIM Yanımda olamasan da, Sesini duyamasam da, Sen benden gitmiş olsan da, Seviyorum hala seviyorum...!! Özlüyorum seni, Bitiremedim bendeki seni seni. Seninle hayatı yaşamak isterken, Yalancı hayata katlandım derken, Sonumu bir mezar taşı beklerken, Neden acep, neden acı, neden ihanet.? Duygularım darmadağın anlayamazsın, Bendeki kalp sende olsa taşıyamazsın. Seninle hayatı yaşamak isterken, Yalancı hayata katlandım derken, Sonumu bir mezar taşı beklerken, Neden acı, neden ihanet..? Duygularım darmadağın anlayamazsın, Bendeki kalp sende olsa taşıyamazsın. Bendeki kalp sende olsa taşıyamazsın. Seninle hayatı yaşamak isterken, Yalancı hayata katlandım derken, Sonumu bir mezar taşı beklerken, Neden acep, neden acı, neden ihanet..? Duygularım darmadağın anlayamazsın, Bendeki kalp sende olsa taşıyamazsın...!!https://www.youtube.com/watch?v=aNeA_oZ8Yro
-
kaç bu ülkeden, kaç.
ben kaçacağım çünkü.
-
@Dapeux öm atamıyorum, evet kullanıyorum discord.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X