6 ay sonucunda tahliye davamız sonuçlandı kirasını ödemeyen kiracı evden çıkmadığı için yarın yani perşembe günü eşyaları zorla çıkartılacak.
Fakat bize yeni bilgi verildi kiracı eşyalarını kapıda bırakamıyormuşuz yediemin veya depo tutmak gerekiyor muş.Zaten sadece gelme parası olarak 270 TL alıyorlar hamal masrafları + eklenecek ne kadar olduğu belli bile değil.
Büyük ihtimal ile kiracının doğru düzgün eşyası da yok aynı binanın bodrum katına yasal olarak eşyaları yığabiliyormuyuz ?.
Para almayı geçtik artık evi boşaltsın çıksın gitsin o durumdayız.
yediemin maliyeti konusunda bilgisi olan var mı en son verilen verilere göre hesapladığımızda 2000 TL bir eşyası varsa 6 aylık yediemin ücreti 300-400 TL tutuyor gibi.
bilgisi olanlar bilgilendirirse memnun oluruz
Allah kimseyi böyle insanlar ile karşılaştırmasın
Ben de diyorum öğrenciye niye ev vermiyolar bunlar yüzündenmiş yurtlarda sürünüşümüz meğersem
quote:
Orijinalden alıntı: Carpocalypso
Ben de diyorum öğrenciye niye ev vermiyolar bunlar yüzündenmiş yurtlarda sürünüşümüz meğersem
Öğrenciye genelde evi pis bıraktıkları için bakmadıkları için verilmiyor gerçekten de öyle.
Ödemesini en güzel öğrenciler yapıyor ama eve 1 tane bile çivi çakmıyorlar genelde duvarlar leş gibi oluyor.
Ek olarak kiracıyı ramazan başında iş yerine gidip bağırıp çağırıp çıkarabildik şirket sahibi yardımcı oldu sağ olsun.
Yasal yollardan tahliye etmek istiyorsan çok paran olması gerekiyormuş ders oldu : (
Kiracıyı evden çıkarmak, ekstra maliyet getirdiği gibi,süreç de bir hayli uzun ve sitresli.bu bakımdan siz siz olun asla kiraya evinizi aylık olarak vermeyin,sadece eşyalı olarak günlük verin. Arada boş günler olsada,yine aylıktaki kazançtan çok daha fazla olmaktadır.