Şimdi Ara

KİRACIYA İHTARNAME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 Aydır kirayı vermeyen kiracıya pazartesi ihtarname çekeceğim ama bunun için bir avukat mı tutmam lazım yoksa kendim noterden çekebilir miyim ? Hazır matbu var mıdır orada yoksa kendim evde yazıp mı gitmeliyim. Birde arkadaşlar noter harcı dahil toplam ücreti hakkında bilgisi olan yardımcı olabilirse çok sevinirim.

• Bu aşamada avukat tutmanıza gerek yok, dilekçeyi kendiniz hazırlayabilirsiniz kiracınıza ücreti ödemesi için 30 günlük süre vereceksiniz, zaten basit bir dilekçe. İnternette pek çok örneğini bulmanız da mümkün kendinize göre uyarlarsınız; bir tane örnek:https://www.emlakwebtv.com/kiraciya-ihtarname-ornegi/50341

güncel harç ne kadardır bilgim yok ama herhangi bir noteri arasanız bilgi verirler diye düşünüyorum.
  • Teşekkür ederim örnek için. Orada ihtar eden vekili kısmı olduğu için tereddüte düşmüştüm. O kısımları silip kendime göre uyarladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulascuhadar

Teşekkür ederim örnek için. Orada ihtar eden vekili kısmı olduğu için tereddüte düşmüştüm. O kısımları silip kendime göre uyarladım.

aynen vekil, müvekkil gibi kısımları çıkartabilirsiniz.
  • Icra takibi nasil baslatabilirz bilen biri varmi . icradan 30 gunluk odeme emri gonderebiliyomusuz. Bunun icin direk icra dairesine gidip derdimi anlatsam matbu dilekce varmidir. Yoksa benmi yazmam lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rayiç Bedel İtiraz
    10 ay önce açıldı
    Noter huzurunda tutanak
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.