Şimdi Ara

Kiracıyı Nasıl Çıkartabilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasım kiracısını çıkarmak istiyor %25 artış devede kulak kaldıgı için, bende ona hesap kapa dedim kapadı, kiracı gitmiş mahkemeden Vakıfbank hesap no tayin ettirmiş,arkadaşım daha itirazını yapamadan muhtara yeni iban no bildirimi gelmiş, bende kira ödeme son günü git kiracının ibanına parayı yolla acılan hesabı kapattır dedim (burda amacım adamı sürekli uğraştırmak adam devlette memur mühendis olarak çalışıyor karısıda öyle)

ertesi günde noterden kira bedeli bir ay içinde ödenmediği için ihtar çektir çıkartmaya çalış diyorum

Sizce başka neler yapabilir arkadaşım, her fikre açığım ayrıca karşıdaki adam acayip pinti ve hin birisi arkadaşımsa çok iyi niyetli

• Adam şırıngayla kan alsa yeridir. %25 i kiracı yapmış gibi niye davranıyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sizce böyle bir şey mümkün olabilir mi ? Hesap kapatınca bunlar ortaya çıkmaz mı sanıyorsunuz. Kiracı akıllıymış.

Orta yolu bulmaya çalışın. En sağlıklısı bu olur

• Ben oturucam desin. Bu kadar basit.

• Kendisi oturacak olsa bile en az 10 sene kiracının çıkma mecburiyeti yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ctrlshft kullanıcısına yanıt

yanlış cevap. kendisi oturacaksa ve başka ikamet edecek bir evi yoksa süresinde çekeceği ihtar sonrasında tahliye davası açıp mecuru boşaltabilir.

• alikartall A kullanıcısına yanıt

1-2 yıldan az sürme o mahkeme.

Diyelim ki sabretti 2 yıl sonra kiracıyı (ben oturacağım diye) çıkarttı. kendi oturmadığı sürece kiraya veremez 3 yıl boyunca. Eğer başkasına kiraya verirse de 1 yıl kira + masrafları çatır çatır ödemek zorunda kalır çıkarttığı kiracısına.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşının yaptığı çok yanlış, eğer siz inada bindirip katakiulli yapmaya çalışırsanız kiracı da hiçbir şekilde çıkmaz çıkartamazsınız da. Kiracı ile anlaşmaya bakın derim yoksa kaybeden arkadaşınız olur

• Arkadaşına tavsiyem sizden tavsiye almaması yönünde

• Neden dert ediyorsunuz Aile yakınından birine devret evi tapusu ile sattım de çıkart bu kadar basit.

• O iş o kadar kolay değil.

• Sayılmıyor bu

• Burdaki bilgisizce yapılan tavsiyeye uyan ev sahibinin vay haline. Zorla ev sahibine tazminat ödetir :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.