Şimdi Ara

Kıramadığınız kişi arabanızı emanet isterse? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
1
Favori
4.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 80tlye araba kiralanabiliyorkem bu parayı vermeyip sizden arabayı isteyen adam emin ol ne benzin koyar ne de özen gösterir -durumu var ise-

Hanım izin vermiyor diyip geçin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş her yerde rent a car var, 60 liradan 500 liraya her bütçeye her zevke her ihtiyaca göre araba bulabilirsin ,,, 2 kişi akşam yemeği yesen 50-60 lira , bu paraya kıyıpta 40-50 milyarlık arabayı keyfi için kiralamaya veremeyip arkadaşının sırtından geçinmeye utanmıyorsa sende ''vermiyorum kardeşim'' demeye utanma,, yeminim var kusura bakma dersin
  • Goruldugu gibi herkesin aci tecrubeleri var (benimde) bahsettigin kosullar icin soyluyorum verme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salla hocam verme . Millet babasının oğluna vermiyor.Zamanında öz abime verdim tatile gidecek diye bende nişanlımla bulgaristana gidecektim ama verdim arabayı hadi coluk cocuk madur olmasın dedim kendim otobüsle gittim.Geldiğinde aracın içine etmiş gene ses etmedim.Aradan zaman geçti sonra birader araba aldı benimkide arıza yaptı o ara bi iş için istedim vermedi şaştım kaldım anasını satayım bende babamdan başka kimseye vermiyorum artık ne isterim ne veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makalali -- 1 Nisan 2014; 3:59:46 >
  • en nefret ettiiğim durum, versen bir başka vermesen başka.

elbette verme ve başindan direk söyle.

akıl fikir ver, şu surada araç kiralama şirketleri falan filan var de, indirimli bulursun diyerek bir alternatif söyle.

.
  • en güzel bahane hanımla planlarımız var olur. Arkadaş bu milletde cins ha ulan günlüğü 50 liradan arabalar kiralanıyor git araba kirala 20 lirada mazot desen 70 liraya istediğini yap. Bence arkadaşınızın karı kız işi var ki sizden araba istiyor yoksa bir insan neden araba ister ki hastane işi felan olsa en başında söylerdi zaten.
  • bence yalan söylemenize gerek yok. Prensip edinin bu konuyu. Daha önce yaşadığım tecrübelerden dolayı ödünç vermiyorum arabayı dersin. Zaten anlayış ile karşılanmalı. Karşılamıyorsa da zaten iyi ki vermemişim dersiniz.

Emanet konusu çok hassas bir konu.
  • Ben cok samimi arkadasimsa diyorum ki: bak arkadas benim arabam kiymetli ama sana da yok demek istemiyorum. Sen beni anlarsin gel istersen rent a car gidelim ortak araba kiralayalim.

• 60 tlye bir araç kiralayabilir günlük.

• Vermeeeee

• müdür şöförüyse araç kullanmayı bilen biridir. En basit şekilde içinde sigara içmez. ( deli olurum arabada sigara içene )

belkide adamın gerçekten ihtiyacı vardır ? illa araç kiralamasımı gerekir bir kaç saatlik işi için ? Eger yavşak bi tip değilde doğru düzgün biriyse ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero01

Arkadaşlar.
    Muhabbetimizin iyi olduğu bir iş arkadaşım, 1 hafta önce ay sonu kendisine araba lazım olacağını söyledi.
    Olumlu ve olumsuz bir tepki vermedim. Evet de demedim. Olmaz da diyemedim.
    Vermek istemiyorum çünkü bu konularda daha önce olumsuz tecrübeler yaşamışlığım var.
    (Yakıtı bitireni mi dersin, çizilen yeri benden önce vardı deyip atan mı, emanet arabayı başka birine emanet veren mi)

Şahinim varken kimseyi kırmazdım, ama şimdiki arabam 2010 Avrupa araba.

Arabayı isteyen kişinin profili:
    -3 yıldır çalıştığım kurumun müdürünün şöförü. Dışarda çay sigara içerken muhabbet ederiz o kadar.
    -Muhtemelen çapkınlık işleri için istiyordur.

sana kalmıs tabiki ben olsam veririm :) isterse parcalasın o verdigim kişiye bişi olmasın

• Verme bence de. At avrat silah paylaşılmaz. Bir kere kotu olursun, bi daha istemez..

• Kırmak istemediğin bir kişi ise araba kiralama ofisine git, 60 TL'ye araç kiralayıp parasını öde. Senet sepet kredi kartı vs diğer işlemler için de arkadaşın kendi adını versin. Olsun bitsin.
  • zero01 kullanıcısına yanıt
    Gecenlerde hanimin bi akrabasi istedi araci ama ben vermedim. Simdi sana verirsem o akraba da, hanim da gucenir bana de. Hanimla Aramizi acmak istiyosan buyur al arabayi itin kopegin olsun de.

• 20 yıllık arkadaşımdan 3 saatliğine arabasını istemiştim 4 /5 yıl önce çok saçma bir nedenle geri çevrilince o tarihten sonra arabamı kimseye vermeme kararı aldım(gerekçesi o 3 saat içinde çocuğu hasta olursa ne yapacakmış)
  • quote:

Orijinalden alıntı: noplaceforchance

Kırmak istemediğin bir kişi ise araba kiralama ofisine git, 60 TL'ye araç kiralayıp parasını öde. Senet sepet kredi kartı vs diğer işlemler için de arkadaşın kendi adını versin. Olsun bitsin.

bu fena değilmiş
  • Aracı verirsin bi iş açar başına uğraş dur, 1 kere kötü ol verme.Çapkınlık işine asla.
  • Arabanın istenmesine çok karşıyım.
    Hem beni hemde kendini zor durumda bıraktıran bir eylem.

Çok lazımsa kiralık araba ile işini görsün.
  • madem daha önce olumsuz tecrübeleriniz var cevap çok basit... daha önce yaşadığım bir olaydan ötürü kendime söz verdim hiç kimseden ne araba istiyorum nede araba veriyorum ... böyle bir karear aldım dersin olur biter..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.