Bildirim
Kırık makine orjinal oyun bakar mısınız?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Normal oynarsın işte... Ama live meselesini soruyorsan fikir ayrılıkları var. Kimisi diyor bir şey olmaz banlanmazsın, kimisi diyor banlanırsın gene de. -
Fwli makinede orjinal oyun oynayabilirsin birşey olmaz. Ama live konusunda fikir ayrılıkları var. Ama bence Livede de yinede banlanırsın. Çünkü live banlanması oyunun içinden olmuyor profiline oluyor -
yok şimdi ben orj,nal alıcam oynıycam bitircem orjinal makinada sonra mkinası kırık olan arkadaşa vericem o alacak oda biterecek kırık oynayamıyormuiş galiba oyunu o bitirince ben geri alıp oynamamadevam edicem orjinal makinada ama ondan önce 1 kere kırık alete g,recek? -
quote:
Orijinalden alıntı: Karaltı
yok şimdi ben orj,nal alıcam oynıycam bitircem orjinal makinada sonra mkinası kırık olan arkadaşa vericem o alacak oda biterecek kırık oynayamıyormuiş galiba oyunu o bitirince ben geri alıp oynamamadevam edicem orjinal makinada ama ondan önce 1 kere kırık alete g,recek?
birşey farketmez çalışır -
bende orjinal var aynı tas aynı hamam fw oynuyorsan kayıt altına alınırsın eğer orjinal alıcaksan hepsini orjinal al ve fwsiz oyna. -
Fikir ayrılığı falan yok banı yersin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X