2022 - 75,25 tyt/41,5 ayt - 122k 2023 - 76,25 tyt/64,25 ayt - 48k 2024 - 97 tyt/66,75 ayt - ??? Sonuçlar sırasıyla bu şekilde fakat 2024'te kırık obp ile girdim 2023'te yerleşmiştim. OBP'm 73,65 ve kırık şu an... En kötü diş 43 binle kapatmış. Ona bile razıyım sanırım bi sene daha hazırlanamam mental açıdan aşırı yorgunum. Sizce yerleştirme sıralamam 43 binden iyi olabilir mi..? |
Kırık obp ile tıp veya diş kazanmak
-
-
diş gelir de tıp gelmez gibi duruyor
-
2021'e göre 2k, 2019'a göre 9,5k gösteriyor ham sıralama.. Yerleştirmeler de sırasıyla 12k ve 28k idi yanlış hatırlamıyorsam.
Bi 25-29k arası gelse o kadar mutlu olurum ki.. Ama sıkıntı yok şu an bana deseler 40kyı şu an verelim garanti olsun hemen kabul ederim yani en kötü dişe bile okeyim
-
eşşde kaç gösterdi 2024 için kırık haliyle
-
35 bin gösteriyor hocam. Ben okeyim keşke böyle gelse
-
umarım gelir. a*k sınavı 40 günde açıklanıyor
-
bence iyi dişler gelir yazar geçersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sana gelmiyor mu gemi ?
-
Yok gelmicek gibi mat kötü geçti aytde seneye artık
Evet hocam beklemek çok zor bi de çok sınırdan kazanıcam gibi duruyor ondan ötürü daha da zor.. 2-3 ayt fazla yapsaydım rahat rahat bekliyordum şu an..
-
Hocam 35 binden iyi gelsin zaten gidebileceğim çok iyi diş hekimlikleri oluyor ama şu an 43 binden iyi herhangi bi sıralamaya oturur şükrederim yani ben çoğu insan kadar iyimser değilim bu sıralama konusunda..
-
Sıralama bu sene çok farklı olur ama sana 30K net gelir diyorum
Bu sene ayt Mat+geometri hangi fasikül ya da SB çözdün sen yazsana bı ben de onlarla başlayayim
Hocam siz kou bırakıp bu sene sınava girmemiş miydiniz ? 2025’te birdaha mı gireceksiniz
Hocam benim ayt mat hep +35 geliyordu. Ozellikle son donem 40 yapiyodum 2-3 sinavda bir.. Rehavet vardi uzerimde belki ondan dolayi sinavda ayt mat ptlatti beni. Apotemo lti trigo cozdum sadece sb vs cozmedim ayt mat adina hic
Aynen gelmicek gibi
Eyvallah
Rica ettim
-
Hitit Erzincan gibi tıplar da gelebilir onlar gelmezse de diş gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 29 Haziran 2024; 9:2:46 >
Kirik obp ama hesaba kartın mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- uluslararası ilişkiler mezunu avukat olabilir mi
- tyt kimya kaç günde biter
- tyt fizik kaynak önerileri
- gre sınavı örneği
- bilgi sarmal paragraf zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X