Şimdi Ara

kırıkkale tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kırıkkale tıpta okuyan varsa bilgilendirebilir mi üni hakkında?

• buyrun hocam 2'ye geçtim siz sorun cevaplayayım
  • Hocam şehirden bahsedebilir misin gezmelik yerler eğlence mekanları vs.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sınavların zorlugu
    Hocaların durumu
    Akredite durumu
    Kadavra durumu
    Ortam
    Ankaraya ve kirikkaleye ulasim
    Yurt durumu
    nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramonaflowers -- 27 Temmuz 2020; 16:53:4 >
  • Şehir olarak söyleyim yerlisi olarak :
    -Şehir içinde 1 cadde ver cafe tarzı yerlerin olduğu toplan 10 tane maksimum
    -1 tane piknik yapabileceğiniz yer var şehirde (Celal bayar diye bulabilirsiniz)
    -Şehirde istediğiniz %80 markayı bulamazsınız
    Yerlisi olarak bilgim bu kadar büyükşehirden geliyorsanız kendinizi minicik bi ilçede hissedersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Temerrut -- 27 Temmuz 2020; 17:3:10 >
  • Pandemi hastanesi olmuş bu baya eksi bi durum ve kadavra da yok

• threesa lisbon T kullanıcısına yanıt
    Kadavra geldi diyorlardı yok mu hala

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***DÜZCE TIP FAKÜLTESİ***
    9 yıl önce açıldı
    MARMARA TIP
    6 yıl önce açıldı
    Ege Tıp
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gelse bile kırıkkale tıpta anatominin pratik sınavları çok kötü herkes öylesine geçiyor ve pratik anlamda yetersiz kalıyolar

• hocam Yenişehir'de üniversite ve merkezle alakan yok. Herkes öğrenci ve Yenişehir sana yetiyor diyebilirim ben hiç merkeze inmedim mesela. Yenişehir'de her yer kafe zaten o konuda sıkıntı yok. Ayrıca spor salonları, bilardo, halı saha, gençlik merkezine bağlı kapalı spor salonu, pes ve internet kafe falan var. Pub tarzı mekan yok o konuda eksik ama o eksiği Ankara'ya 1 saatle kapatıyor. Onun dışında gezecek merkezde birkaç müze vardı sanırım da ben gitmedim daha oralara, onun yerine Ankara'ya gidiyorum. Göletimiz var Tıp fakültesinin yanında. Bir de senenin başında bizi piknik alanı gibi bir yere götürmüşlerdi. Beklenti meselesi tabi ama bir büyükşehir değil. Şimdilik bu kadar sanırım.
  • ramonaflowers R kullanıcısına yanıt
    1-hocam sınavlar 1. sınıf için çok zor değil ama aşırı kolay da değil. Çalışmayı öğrenirsen rahat geçersin diye düşünüyorum bir de çıkmış çok önemli.
    2-Hocalardan genel olarak memnunum. Bazı arkadaşlarım Anatomicinin tek olmasından ve ders anlatışından şikayetçiydi ama dediğim gibi ben memnunum. Biyokimyacılarımız çok iyi. Aynı şekilde genetikçimizde. Yani dersleri dinlersen anlayacağını düşünüyorum.
    3-Akreditemiz yok diye biliyorum ama çalışmalar var sanırım.
    4-Bu sene kadavramız geldi ve pratiklerde hocamız anlatıyor sorun yok. Bizde daha diseksiyona yeni başlamıştı hocamız bundan sonra daha rahat ederiz herhalde. Ayrıca 1 kadavra daha gelecek deniyordu ama söylenti olabilir kesin değil.
    5-Ortam güzel hocam memnunum dışa dönük bir insansan zaten çok sorun yaşamazsın hiçbir yerde. Ders ortamını soruyorsan dersler amfideydi. Ders aralarında masa tenisi falan oynuyoruz. 1. sınıflar tıp fakültesinde görüyor derslerini. 2-3ler normalde dişteydi ama yeni bir bina yapıyorlardı ne oldu gidince göreceğim.
    6-50dk bir saat arası hocam. servisler var her saat o konuda sorun yok. biletler 15tl idi sanırım ama otostop da iş görüyor:)
    7-Ben kykda kalıyorum. 2 erkek yurdu var birinde odalar 4 kişilik diğerinde 2+2 şeklinde. Ben 2 kişilikteyim. Odanda banyo tuvalet ayrı. Yurdumdan çok memnunum fakülteye 2 dk yürüyüş mesafesinde. Diğer yurtta 10-15dk idi sanırım.

• threesa lisbon T kullanıcısına yanıt
    evet hocam zilli sınava girmedim ben mesela. Pratiklerde çoğunlukla kendi halimizdeyiz arada hoca gelip soru soruyor. Maketler yeterli ama.
  • Çok sağol

• ramonaflowers R kullanıcısına yanıt
    rica ederim
  • Şehirde sadece 10 tane kafe var alkollü bir yer yok gezecek de sadece yerlilerin piknik yapmaya gittiği bir yer var o kadar. O konu da pek ümitlenme.
  • +1

• www.youtube.com/watch?v=lfNPs-Qzvaw hocam şu videoyu da buraya bırakayım fikir sahibi olursunuz
  • düzceye bakın derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.