Şimdi Ara

Kırıkla hazırlanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortalama olarak tyt 70 75/ayt 55 yapiyordum ama sinav zor gelince istediğim gibi yapamadım ve mezuna kalmayacağım fakat kırıkla hazırlanacağım. Sene içerisinde 15 20 ayt 15 tyt arttirilir mi? Tyt anlamında arttırmak pek problem değil de aytyi özellikle de matematiği bilemiyorum 20 25 bandindayken 32 35 e çıkarmak çok zor mudur?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kırık ile hazırlanıp istediğini elde edenlerin sayısı çok ama çok az birçok kişi istediğini sanıyor ama üniversiteye gidince bu isteği azalıyor sonra 1.,2. sınıfa geçince dersler okul falan derken unutulup gidiyor.

Tyr ayt konusunda ise tam tersini düşünüyorum aytyi 55ten 70 lere çekersinde tytyi 70lerden 100e çekme çok zor tyt refleks antrenman gerektirir hız sınavı performans psikoloji sınavı verdiğinin karşılığını tytde almak zor olur böylr bir planın varsa yaz sonuna üniversite başlayana kadar tytyi 100e çıkarmaya çalış eğer yaz sonunda 100e ulaşırsan kırık ile hazırlan yoksa kırık olan sene pas geç bir sonraki sene hala isteyip istemedğine bak bu arada herkesin kendi kararı ytd.

• Artar

• Eastai kullanıcısına yanıt
    Hocam bilinenin tam aksini konuşuyorsunuz en zor artan net tyt mat netidir siz kolay artar diyorsunuz eğer tyt mat netini arttırmak sizin için kolaysa.Orta seviye bir ayt çalışmasıyla bile ilk 5k hiç zor değil.Sayısal geneli bir öğrenci için tytmat>aytmat>aytfen>tyt turkce>tytfen>=tytsosyaldir birçok arkadaşta bana katılacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dua et de sınav zor gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.