Şimdi Ara

KIRMIZI IŞIKTA GEÇMEDİĞİM HALDE CEZA YEDİM YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BURSA DA YAŞIYORUM 35 PLAKA ARACIM İLE KIRMIZI IŞIK TA GEÇMEDİĞİM HALDE CEZA YEDİM NAPMAM GEREKİYOR

OLAY ŞÖYLE OLDU İŞ YERİNDEN ÇIKTIM EVE DOĞRU GİDİYORDUM KÖPRÜLÜ KAVŞAKTAN ÜSTEN GEÇMEM GEREKİYORDU NEYSE LAMBALARA GELMEDEN ÖNCE YEŞİL IŞIK YANIYORDU ANCAK LAMBALARA YAKLAŞTIM ARAMIZDA 150 METRE FALAN VAR HIZIM 60 BU ARADA TAM GEÇİCEM TAM O SIRADA KIRMIZI YANMAZ MI YEŞİL IŞIK BİRDEN KIRMIZIYA GEÇTİ SARIYA BİLE GEÇMEDEN BEN ŞİMDİ KIRMIZI IŞIK İHLALİ YAPMIŞ OLUYORMUYUM YARDIM EDİN ANCAK DAHA CEZA FATURASI EVE GELMEDİ İNTERNETTEN SORGULATTIGIM DA ŞOK OLDUM CEZAYI GÖRÜNCE BEN ANLAMIŞ DEĞİLİM SÜREKLİ KIRMIZI IŞIKTAN CEZA YİYORUM BENDE Mİ Bİ SIKINTI VAR ANLAMIŞ DEĞİLİM 183 LİRAYI İŞİN YOKSA ÖDE ŞİMDİ YOK YEMEYE VAR VERMEYE ALLAH BELASINI VERSİN ŞU KAMERALARIN ÖZELLİK TRAFK POLİSLERİNİN HAKSIZ YERE PARAMIZI HORTUMLUYORLAR YETER ARTIK KIRMIZI IŞIK CEZASI YEMEKTEN BIKTIM YA

• Başlıkta GEÇMEDİM diyorsun, açıklama kısmında TAM GEÇİCEM TAM O SIRADA KIRMIZI YANMAZMI diye ifaden var ve neticesinde ceza yemişsin burada anormal bir durum yok ki sıkıntı tamamen sende
  • 1 dakika bekleseydin paran cebinde kalacaktı.
  • Kırmızıda geçmişsin ve EDS de yakalamış...Durum bu...

Ama normal işleyen bir devlette (bizimki değil) bu tip EDS olan yerlerde yeşil ışığın sönmeye yakın fasılalı yanıp sönmesi ve arkasından da sarıdan sonra kırmızı yanması gerekir...
    Ama dediğim gibi...Bizde bu ışık özellikle çaat diye yeşilden kırmızı yakılır ki millet yakalansın ve ceza yesin...

Geçmiş olsun...
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    SAOL
  • anlattığınız senaryoya göre Trafik İşaretleri hakkında yönetmeliğin 9ncu maddesine aykırı olduğundan hemen itiraz dilekçenizi sulh ceza mahkemesine yazın. dilekçe ekine ceza tebligatının kopyasını ekleyin. sonuç adresinize gelecek karar elinize geçince yeniden tebliğ edilmiş gibi olur.
  • ÖDEDİM YALNIZ :s HALA İTİRAZ ETME HAKKIM BULUNUYOR MU ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Radar mı yedim ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • james3456ss J kullanıcısına yanıt
    cezanın tebliğ tarihinden itibaren başlayan 15 gün içindeki itiraz süresi dahilinde ödeseniz dahi itiraz edebilirsiniz. ödeme makbuzunu ekleyin karara göre geri ödeme alırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.