Şimdi Ara

Kırmızı Renk araba ALMAYIN ! Çevre yolunda 2 kere hayvana çarpmak 🤦🏻‍♂️

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2014'den beri Aktif olarak trafikteyim. Son 3-4 aydır ne zaman Kırmızı Clio'ya binsem önüme hayvan fırlıyor. Kafayı yicem arkadaş.

Hayır uzun yolda hız yapan biride değilim. 110 sabit giderim. Yakıt tüketimine dikkat ederek sürüyorum bir de.

2014'den beri araba sürerim. Gitmediğim yer kalmadı. Sadece Clio ile 2 Kaza yaşadım. İkisinde de Kırmızı Clio ile çevre yolunda önüme aniden fırlayan, KOYUN'a ve büyük köpeğe çarptım. Hayvanları kurtaramadık...

ilkinde 27.000 TL tramer çıktı Led Far değişti, Tampon değişti, Çamurluk değişti, Cam suyu haznesi vs değişti. Bu sefer bunda da tramer ne çıkacak bilmiyorum. Airbag vs açılmadı her iki kazada'da

Hiçbir suçum yok. Araba çarpışan arabaya döndü arkadaş. 🤦🏻‍♂️Kırmızı Renk araba ALMAYIN ! Çevre yolunda 2 kere hayvana çarpmak 🤦🏻‍♂️ 

Hayır evde 4-5 araba var. Sadece bunun başına geliyor her şey. Aynı parayla alındı.

Bu nedir ya ? Bu aracı vericem Renault'a başka rengini versinler. Kırmızı nazar rengidir derlerdi vallahi doğru.

1. Kaza Fotoğrafı Sağ Ön Hayvana çarpma
    2. Kaza fotoğrafı Sol Ön 2.hayvana çarpma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş olsun.

Bu konu hakkında bilimsel bir çalışma falan var mı yoksa acı tecrübeler mi sadece?

• bu sene gördüğüm en boş konu

• TahaKaradeniz kullanıcısına yanıt

Kırmızı Renk aracın nazar getirdiği çokça söylenir hocam.

araştırma yapmışlar ama doğruluğunu bilmem

link burda ;

Kırmızı Renk araba ALMAYIN ! Çevre yolunda 2 kere hayvana çarpmak 🤦🏻‍♂️www.milliyet.com.tr
    Araçların rengi kaza sebebi mi? - Otomobil Haberleri
    https://www.milliyet.com.tr/amp/otomobil/araclarin-rengi-kaza-sebebi-mi-1688369

• Bu araç kırmızı değil ki koyu turuncu

• İki kez benzer olayın başa gelmesi can sıkıcı olmuş ama her yerde buzdolabı görmekten de bıktık. Bakımı zor, nazar da çekiyor olabilir ama bu tek düze hayatta biraz renk iyidir. Benim aracım da ateş kırmızısı. Önceki aracım bordoydu, bir daha kırmızı vb renk almam dedim, bahtıma bu çıktı.

• VW'deki LA3X Sunset Red gayet güzel.

Aslında ülkede adam gibi usta olsa vernikleri söker sıfır vernik atar metalik arabaları sıfır haline getirir.

Vernikli boyada vernik kendini feda eder boya zarar görmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun. Olaylar gece olmuş, renk doğrudan etkilemez fakat nazar haktır. Deveyi kazana, insanı mezara sokar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paramedik 112 kullanıcısına yanıt
    Hz.Muhammed zamaninda mezarlığı gösterip su mezarda yatanlarin yarisi nazardan yatiyor demiş.

Nazar işi tam bir beladir. İnsan kolunu kanadını kaldıramayacak hale gelir. Kanser oldum gunden gune eriyor ölüyorum zannedersin o derece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam da aynı arabanın sıfırını aldık. Kendi arabam da kırmızı leon hiç öyle bir sıkıntı yaşamadım. Geçmiş olsun.

• Bütün araba ve motorlarım neredeyse kırmızıydı. Böyle bi sorun yaşamadım.

• mordawey M kullanıcısına yanıt

bir an turbo sandım bu konudan daha boş konular vardı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.