Şimdi Ara

KIS 2010 KMPlayer'ın açılmasına izin vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kis 2010 yükledikten sonra kmplayer açılmamaya başladı. Şöyleki: " windows belirtilen aygıta, yola veya dosyaya erişemedi.Öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir" uyarısı alıyorum.kaspersky'yi yarım saat kadar kurcaladım ama engeli nasıl kaldıracağımı bulamadım.Yardım elinizi bekliyorum....

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terabyte_ -- 12 Şubat 2010; 20:39:21 >

• KIS ı yükledikten sonra tarama yapıp bulduklarını sildinizmi?eger yaptıysanız KIS kendine göre zararlı gördügü dosyalar içinde sizin programında 1-2 uzantısını veya dll dosyalarından birkacını silmiştir.Şahsen bu yüzden KIS tan vazgectim.

Onun dısında birde kapatıp deneyin.program hala acılmıyorsa dedigim sorundur.
  • kis i kapatınca program çalışıyor.ama açınca bir türlü çalıştırmayı beceremedim.
  • kıs in engellem listesi vardır orda ilk çalıştırıken bütün programların idleini kayıt eder ve siz bunları çalıştırmaya çalışırken kisde program idleini kontrol eder eğer daha önce kilitlediyseniz doğal olarak açmayacaktır engellendi gibisinden hataalr verecektir.
  • sanırım öyle bir durum sözkonusu yalnız ilk çalıştırmada engellensin mi,silinsin mi şeklinde bir uyarı ile karşılaşmadım.kis 2010 kurdum açılmamaya başladı.Ayarlar-istisnalar kısmından kmplayerin exe sini ve kısayolunu gösterdim ayrıca güvenlik duvarından gerekli izinleri vermeme rağmen hala açılmıyor.sadece uygulama denetimi komple kapatılırsa çözüm oluyor ama onuda yapmak istemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.