Şimdi Ara

kış olmadan yazı yaşamak moralimi bozuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm dh gençliği sinir oluyorum beyler yaw kışı yaşamadan her gün güzel hava,keşke yağmur yağsa kar yağsa kimse dışarı çıkamasa kimse şımarmasa ama hava güzel ortalık cıvıl cıvıl herkes dışarlarda gezmede,herkeste bir şımarma sevinç,manita da yok Allaha kahretmesin,dışarı bile çıkmıyorum güzell hatunları görecem eve bir gelicem gene yalnız,hiç bir kıza sahip olmadan onları düşünmekten moralin iyice bozulsun öffffffff

ben iyi değilim valla arkadaşlar var mı aranıza benim gibi olan?bu arada asosyal bir psikopozum,badakım,tek büyüme çocuğum,annem babam ayrı yeter bu kadar içimi dökmem.Allah razı olsun herkesten.

• quote:

Orjinalden alıntı: seyhuncan

slm dh gençliği sinir oluyorum beyler yaw kışı yaşamadan her gün güzel hava,keşke yağmur yağsa kar yağsa kimse dışarı çıkamasa kimse şımarmasa ama hava güzel ortalık cıvıl cıvıl herkes dışarlarda gezmede,herkeste bir şımarma sevinç,manita da yok Allaha kahretmesin,dışarı bile çıkmıyorum güzell hatunları görecem eve bir gelicem gene yalnız,hiç bir kıza sahip olmadan onları düşünmekten moralin iyice bozulsun öffffffff

ben iyi değilim valla arkadaşlar var mı aranıza benim gibi olan?bu arada asosyal bir psikopozum,badakım,tek büyüme çocuğum,annem babam ayrı yeter bu kadar içimi dökmem.Allah razı olsun herkesten.

arkadaş eğer yalnızsan kendine kız arkadaş değil dost ara.. kızlar geçicidir. Arkadaş çevreni genişlet zaten kız vs.. onlar gelir..

• yaw erkek arkadaşlardan bir tane kafa dengi yok onlarla takılmakta baydı artık
  • okul ya da iş hayatın yok mu? kimselerle konuşmaz arkadaşlık yapmazmısın? insanlara karşı daha sevecen ol yakın dur içindeki yaşam coşkusunu arkadaşlarına belirt. sen adım at ki insanlar da sana adım atabilisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::aytuğ:::

okul ya da iş hayatın yok mu? kimselerle konuşmaz arkadaşlık yapmazmısın? insanlara karşı daha sevecen ol yakın dur içindeki yaşam coşkusunu arkadaşlarına belirt. sen adım at ki insanlar da sana adım atabilisin.

hahahahha olmaz mı olmaz mı ben nelere yaşadım ki insanalrdan bu akdar soğudum ama kıymet bilen yok ben hayata küsmüşüm neyse ya boşverin gitsin ben bir tekele uğrayayım
  • uğramışken banada bi rakı al.havalar güzel,ben ön çapraz bağ amelyatı oldum yatıom allah yatıom.okulada gidemiorum.ewde bunaldım be
  • çok gargamelimsi gördüm seni canım

şaka biyana öledeme be kardeş havalar ne güzel ohh mis gibi yazın %90 susuzluk çekecez ama olsun.şimdi hava karlı olsa biz sahilde nasıl mangal yapacaktık?nasıl biraları götürecektik? mis gibi deniz(çok temiz olmasada)yanında.canın kartopumu oynamak istiyo atlarım arabaya 30dk ya kartepedeyim.

karı,kız gelir geçer!dostluklar herkeze yeter hayata pozitif bakmaya çalışın ne kadar kötü durumda olursanız olun

• quote:

Orjinalden alıntı: Ganghis

uğramışken banada bi rakı al.havalar güzel,ben ön çapraz bağ amelyatı oldum yatıom allah yatıom.okulada gidemiorum.ewde bunaldım be

yatıyon mu laptop mu var elinde nasıl yatma bu,okula gitmiyo musun ah be keşke ben okulda olsam ulen,senin adına yazdırdım al rakınıkendime de 10 şişe bira sabaha kadar full time

• quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

çok gargamelimsi gördüm seni canım

şaka biyana öledeme be kardeş havalar ne güzel ohh mis gibi yazın %90 susuzluk çekecez ama olsun.şimdi hava karlı olsa biz sahilde nasıl mangal yapacaktık?nasıl biraları götürecektik? mis gibi deniz(çok temiz olmasada)yanında.canın kartopumu oynamak istiyo atlarım arabaya 30dk ya kartepedeyim.

karı,kız gelir geçer!dostluklar herkeze yeter hayata pozitif bakmaya çalışın ne kadar kötü durumda olursanız olun

arasıra böle karamsarlaşıyorum içimi dökünce rahatlıyorum dostum anladın sen beni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.