Şimdi Ara

Kısa ve Uzun Far Modifikasyonu x-max 2012

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni aldığım x-max 250 2012 model motorumun da far modifikasyonu yapmak istiyorum. Biliyorsunuz ki çoğu motorda olduğu gibi x-max' ler de de sağ far kısa sol far uzun.

Yani biri açıkken diğer far kapalı duruyor ve bu bildim bileli gözüme hoş gözükmemiştir.

Yapmak istediğim tam olarak, her iki farda da hem uzun hem kısa olması. Farı kısaya ayarladığım da ikisinde de kısa yanması ve uzuna ayarladığım da ikisinde de uzun yanması.

Sizce böyle bir şey yapılabilir mi? Yapılması durumunda aküye veya başka herhangi bir şeye bir zararı olur mu?

Ve son olarak da böyle bir şey yapan veya yapabilecek birilerini tanıyan kimse var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: umut8136

Arkadaşlar Merhaba,

Yeni aldığım x-max 250 2012 model motorumun da far modifikasyonu yapmak istiyorum. Biliyorsunuz ki çoğu motorda olduğu gibi x-max' ler de de sağ far kısa sol far uzun.

Yani biri açıkken diğer far kapalı duruyor ve bu bildim bileli gözüme hoş gözükmemiştir.

Yapmak istediğim tam olarak, her iki farda da hem uzun hem kısa olması. Farı kısaya ayarladığım da ikisinde de kısa yanması ve uzuna ayarladığım da ikisinde de uzun yanması.

Sizce böyle bir şey yapılabilir mi? Yapılması durumunda aküye veya başka herhangi bir şeye bir zararı olur mu?

Ve son olarak da böyle bir şey yapan veya yapabilecek birilerini tanıyan kimse var mı acaba?

farları düzgün çalışıyor olması gerektiği gibi . ışıklarının neden bu şekilde oldugunu araştırman google da daha dogru olur . iyi günlerde kullan kazasız belasız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.