Şimdi Ara

kıskançlığın ve agresifliğin zirve yaptığı ülke TR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kıskançlığın ve agresifliğin zirve yaptığı ülke TR

• Bunu forumlarda da görebilirsiniz

Herkes birbirine laf sokma derdinde. Birisi tipim nasıl konusu açıyor , ortalama bir tipi olsa bile herkes geçiriyor

Sürekli birbirini aşağı çekme çabası

Kesinlikle çok sıkıntılı bir ülke. Bazen bütün Türk sitelerindeki üyeliklerimi silip kayıplara karışmayı düşünüyorum kıskançlığın ve agresifliğin zirve yaptığı ülke TR 

• kıskançlığın ve agresifliğin zirve yaptığı ülke TR
  • Ortadoğu genleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başbilen kullanıcısına yanıt

eskiden insanlar Türkleri ortadoğulu sınıfına aldığında hep tartışırdım onlarla , yabancılarla da kavga ederdim lisedeyken bu konu yüzünden.

Bu son bir kaç yılda anladım ki kesinlikle bu söylediğin doğru. Artık ben de saldım gitti , kim ne derse desin umursamıyorum kıskançlığın ve agresifliğin zirve yaptığı ülke TR 

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt
    Irk hakkında yalan söylüyon mu hocam ?

• Başbilen kullanıcısına yanıt

genelde sormuyorlar

sorduklarında Türk diyorum :D yalan yok yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kimsede psikoloji kalmadı, ekonomi bitik, eğitime, mahkemeye güven kalmadı.

• William0 kullanıcısına yanıt

dediklerinde doğruluk payı vardı ama

Türkiye 10-15 yıl önce daha iyiyken de yien böyleydi ki

Ben lisede spora başlarken hatırlıyorum , herkes boş iş diyordu. Hatta hocalar bile bazen "kasların sarkacak boşuna çalışma" falan diyorlardı

Yani biraz genetik ve kültürel de durum. Kötü ekonominin de etkisi yok değil tabi..

• daha evlendiği gece salondan takıları alıp ailesiyle birlikte kaçan, ertesi gün de boşanma davası açıp erkekten nafaka alan bi kadın vardı, kadına zaten ulaşamıyor kimse, mahkemeye avukatı geliyo.

forumda bu nafaka kanunu eleştirilince biri şunu yazmıştı: "kadın 1 hafta da evli kalsa nafakayı hakeder arkadaşlar, sadece gerdek gecesi yaşadığı travma yeter"

düşünün bunu yazan kişinin zihniyetinde olan sürüyle insan var bu ülkede, ve sen bu ülkede evleneceksin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Türk kızıyla evlenenlere zaten Allah sabır versin şimdiden kıskançlığın ve agresifliğin zirve yaptığı ülke TR 

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt
    ya düşünsene, sen "hayatımızı birleştiriyoruz" kafasında düşünerekten bi kız bulup evleniyosun, ama, kız ve kızın babası içlerinden şöyle düşünüyolar: "benim kısım 1 hafta da evli kalsa nafaka hakeder, sonuçta ilk gece yaşanan travma yeter" yahu böyle düşünün kişileri hayatına dahil edip de mutlu olabilmek mümkün değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iste bunlar hep sekssizlik

• saçmasapan yorumlar

• Katiliyorum, su gecen haftadan beri twitter ve eksi sozlukte gurbetciler icin hava parasi vergisi verilsin diye kendilerini yirtiyorlar. Kiskancliktan bunlar gece uyuyamiyordur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.