Şimdi Ara

Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.314
Cevap
243
Favori
120.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hareket halinde sizi korur. Sıcak tutar.

Sağnak yağmur yada kar yağışında su geçirir.

Kuru soğuk havalarda kullanabilirsiniz.
  • @Dethagorf

Mammut
  • Erzurum'un kuru soğuğuna ve ayazına karşı bu linktekinden giymiştim geçen sene. Altına polar, kazak ve akla gelebilecek her türlü kalın şey giymeme rağmen tir tir titretti. Tnf gibi bu da su ve rüzgar geçirmiyor ancak ayazda maalesef işe yaramaz kalıyor.

Tnf haricinde 3in1, iç katmanı kaz tüyü veya benzer sentetik olan hem ayazda sıcak tutacak hem kar yağışında ıslanmayacak ekonomik mont önerir misin hocam ? Şehir içinde giyeceğim.

(Geçen sene -30 dereceleri gördük bu arada. Tnf bile olsa rüzgar/su geçirmeyen teknolojilerin, Erzurum'un kuru soğuğuna karşı koyabileceğini sanmıyorum.)

Mesela şu Salomon nasıldır? Fiyat gayet uygun geldi 500 TL'ye kadar düşmüş Türkiye'de :

Aynı fiyat aralığında 2as, Karrimor, Evolite gibi markalar var, farklı olarak onların iç katmanı polar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volki25 -- 12 Ekim 2017; 17:2:42 >

• Öğrenci adamım. Önerdiğin markalara baktım. Hepsi bayağı pahalı. Böyle adaleti neyse. Zengin adam zaten arabadan inmiyor sokakta pek yürümüyor ama botun montun en kalitelisini alıyor. Öğrenci adam yollarda sürünüyor 5 para etmez mont ve botla. Ama dövletimiz eyiye gidiyor eyiye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: volki25

Erzurum'un kuru soğuğuna ve ayazına karşı bu linktekinden giymiştim geçen sene. Altına polar, kazak ve akla gelebilecek her türlü kalın şey giymeme rağmen tir tir titretti. Tnf gibi bu da su ve rüzgar geçirmiyor ancak ayazda maalesef işe yaramaz kalıyor.

Tnf haricinde 3in1, iç katmanı kaz tüyü veya benzer sentetik olan hem ayazda sıcak tutacak hem kar yağışında ıslanmayacak ekonomik mont önerir misin hocam ? Şehir içinde giyeceğim.

(Geçen sene -30 dereceleri gördük bu arada. Tnf bile olsa rüzgar/su geçirmeyen teknolojilerin, Erzurum'un kuru soğuğuna karşı koyabileceğini sanmıyorum.)

Mesela şu Salomon nasıldır? Fiyat gayet uygun geldi 500 TL'ye kadar düşmüş Türkiye'de :http://www.salomon.com/br/product/pathfinder-3-in-1-jacket-m.html

Aynı fiyat aralığında 2as, Karrimor, Evolite gibi markalar var, farklı olarak onların iç katmanı polar.

Sizin almanız gereken içi kaz tüyü dışı gore-tex mont. İçine iyi bir içlik giymek. Bu şekilde üşümezsiniz. Ama dışı gore-tex içi kaztüyü montlar pahalı malasef.

Mesela TNF McMurdo parka size göre. Dışı hem yağmur, rüzgar geçirmez içi kaz tüyü. İçine iyi bir içlik ve kazak ile üşümenize imkan yok. Ama unutmayın üşümek tüm vücut ile olur. Tamamlayıcı alt içlik, pantalon. Eldiven, bere, çorap ile devam etmeli -30 larda üşümemek için. Bütün bunlar da ciddi para oluyor Türkiye'de. Yurtdışında 1000 lira verip tüm setin en kralı alırken. Bizde bir mont bile zor oluyor malasef.

Özetlemek gerekirse. 3in1 mont alacaksanız kaztüyü olmalı.

Ya da en az 550 fill dolumlu bir kaztüyü montu alıp. Üstüne yağmur ve rüzgar geçirmez dış kabuk almanız.

• Arkadaşlar outdoor dısında bok arıyorsanız kesınlıkle Clarks bakın görun deneyın derim,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avva dan aldığım kaz tüyü paltom var, birde ceket istiyorum, alttaki ürüne ne dersiniz, sonbahar ve kışın rahatlıkla giyebilir miyim?

Ve içlik tavsiyesi alabilir miyim, ofis soğuk oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 13 Ekim 2017; 13:35:23 >

• eyoruk E kullanıcısına yanıt
    Biz bot ariyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

Orijinalden alıntı: volki25

Erzurum'un kuru soğuğuna ve ayazına karşı bu linktekinden giymiştim geçen sene. Altına polar, kazak ve akla gelebilecek her türlü kalın şey giymeme rağmen tir tir titretti. Tnf gibi bu da su ve rüzgar geçirmiyor ancak ayazda maalesef işe yaramaz kalıyor.

Mesela şu Salomon nasıldır? Fiyat gayet uygun geldi 500 TL'ye kadar düşmüş Türkiye'de :http://www.salomon.com/br/product/pathfinder-3-in-1-jacket-m.html

Sizin almanız gereken içi kaz tüyü dışı gore-tex mont. İçine iyi bir içlik giymek. Bu şekilde üşümezsiniz. Ama dışı gore-tex içi kaztüyü montlar pahalı malasef.

Mesela TNF McMurdo parka size göre. Dışı hem yağmur, rüzgar geçirmez içi kaz tüyü. İçine iyi bir içlik ve kazak ile üşümenize imkan yok. Ama unutmayın üşümek tüm vücut ile olur. Tamamlayıcı alt içlik, pantalon. Eldiven, bere, çorap ile devam etmeli -30 larda üşümemek için. Bütün bunlar da ciddi para oluyor Türkiye'de. Yurtdışında 1000 lira verip tüm setin en kralı alırken. Bizde bir mont bile zor oluyor malasef.

Özetlemek gerekirse. 3in1 mont alacaksanız kaztüyü olmalı.

Ya da en az 550 fill dolumlu bir kaztüyü montu alıp. Üstüne yağmur ve rüzgar geçirmez dış kabuk almanız.

Haklısınız Türkiye'de değerinin çok çok üstünde paralar veriyoruz. Önerileriniz için teşekkürler hocam.

• @Karpuzcu.

Hocam merhaba. Sizide fikrini merak ettim, lowa aerox gtx low ayakkabı hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bugün mağazada denedım baya rahattı hemde gore tex su geçirmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

Biz bot ariyoruz

Anaaa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba tekrardan :) polyamid ve polyester ürünlere baktım. Hangisi daha avantajlıdır ? Farkları neler

• @Rwenzori

O fiyata TNF den işin uzmanından çok daha kaliteli ürünler alabilirsiniz.

Yağmur falan engellemez o kumaş.

@12 Angry Men

alınır iyi markadır.

@muscako

ikisi de aynı hemen hemen
  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederım.

• Merhabalar

İstanbul'un yağmur çamurunda beni memnun edecek orta halli 200 Tl civarı bir bot arıyorum. Şu yaşıma kadar hiç bot kullanmadım okul vs hep bu civarda oldugu için. Yani hiç bir fikrim yok nerdeyse botlar hakkında. Konunun çogusunu okumaya çalıştım fakat belirtilen marka modeller bana göre tuzlu geliyor.

Kısacası dedigim gibi tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hope22

Merhabalar

İstanbul'un yağmur çamurunda beni memnun edecek orta halli 200 Tl civarı bir bot arıyorum. Şu yaşıma kadar hiç bot kullanmadım okul vs hep bu civarda oldugu için. Yani hiç bir fikrim yok nerdeyse botlar hakkında. Konunun çogusunu okumaya çalıştım fakat belirtilen marka modeller bana göre tuzlu geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

Orijinalden alıntı: hope22

Merhabalar

https://www.decathlon.com.tr/forclaz-100-mid-bot-id_8383613.html

Teşekkürler hocam

• Hocam bot konusunda çok bilgisizim. Su geçirmeyen, sıcak tutan ve ağır olmayan 200 tl civarı bir bot arıyorum. İzmir'de olduğum için öyle kar mar yok. Ama su geçirmemesi çok önemli çünkü az birazda yağmur yağsa yollar dereye dönüşebiliyor.

1- https://lumberjack.com.tr/urun/lumberjack-a3323072-siyah-erkek-outdoor-bot-2/

2- https://lumberjack.com.tr/urun/lumberjack-a3370002-lacivert-erkek-deri-worker/

Üstteki linklerden hangi tip olanı benim isteklerimi daha iyi karşılar. Bir de lumberjack önerir misiniz? Tavsiyeleriniz benim için önemli.

• @Carpe Vita

İki bot da işinizi görür.
  • hocam yararlı bilgiler vermişsiniz teşekkürler.. önerdiğiniz mont yada polar tarzı bir şeyler var mı..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.