Şimdi Ara

Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.314
Cevap
243
Favori
120.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

@daikataNa~

The North Face 3in1 montlara bakın Polar olanları daha ılıman iklimlerde, kaztüyü olanları daha soğuk iklimlerde tercih edersiniz. İstanbul için polar fazlasıyla yeter. Çok üşürüm diyorsanız kaztüyü olanı. 3 mevsim giyersiniz.

@Computerce

İyidir.

çok fazla üşüyen birisi değilim açıkçası. Hatta biraz üşümeyi severim, dinç tutuyor beni.
    Ama bu kış karadeniz ve kars erzurum gezisi yapacağım. Oralarda epey sıkıntılı olabilir. 1-2 sene sonra Kuzey Avrupa planım var.
    Konya da yaşıyorum. Kışın inanılmaz soğuk oluyor, almışken kaz tüyü almak daha iyi olur benim için.

• Ben 4 yıldır aynı botu giyiyorum onu da ayakkabıcılar çarşısı gibi bir yerden almıştım.
    Mont olarak da de factodan takılıyorum.
  • @Ch4ylak

Lafuma'nın içliklerine bakabilirsiniz.

@crypterografi

Kalın olursa korur. Altınıza içlik giyerseniz de üşümezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheitani

250 liradan aşağı mont yok artık. 1 haftadır bakıyorum ama kış için iyi montlar 250den başlıyor.

kiğılıda bi mont var reklama çıkan kahverengi güzel gibi duruyor ben bakdımda alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa0120

quote:

250 liradan aşağı mont yok artık. 1 haftadır bakıyorum ama kış için iyi montlar 250den başlıyor.

kiğılıda bi mont var reklama çıkan kahverengi güzel gibi duruyor ben bakdımda alamadım

199 tl olan mı hocam? Valla herşey ateş pahası olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa0120

quote:

199 tl olan mı hocam? Valla herşey ateş pahası olmuş.

Aynen hocam o yuzden alamadim bende . 4 sene giydim 1 sene daha giyerim simdikini yapacak bisey yok .

• Yaw bot alamadık halen ya.Ne yapacağım bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Yaw bot alamadık halen ya.Ne yapacağım bilmiyorum

Botlar çok pahalı anlamadım hiç mi ucuzu yok bu meretlerin
  • Decathlon dan bu montu alan var mı? Yorumlara baktım çok sıcak tutuyor diyorlar fiyatı ve modeli hoşuma gitti Ankara'da giyilebilir mi.

DECATHLON
    Trekking - RAINWARM 100 YAĞMURLUK
    https://www.decathlon.com.tr/rainwarm100-yamurluk-id_8343503.html

• quote:

Orijinalden alıntı: crypterografi

Decathlon dan bu montu alan var mı? Yorumlara baktım çok sıcak tutuyor diyorlar fiyatı ve modeli hoşuma gitti Ankara'da giyilebilir mi.

DECATHLON
    Trekking - RAINWARM 100 YAĞMURLUK
    https://www.decathlon.com.tr/rainwarm100-yamurluk-id_8343503.html

Gayet rahat giyersiniz. Çok üşürseniz altına kazak giyerek kullanabilirsiniz.

• Karpuzcu. kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Hafta sonu gidip bakıcam.

• Up.
  • Maviden mont diye almıştım ama ceket geciyormuş fiyatı 300 TL.Kaşe ve sert yapıda şuan iyi ama çok soğuk havada sıcak tutar mı sizce? Bu paraya daha kaliteli ürün alına bilir miydi?

www.mavi.com
    Outlet | Ceket-Yelek | Ceket | Mavi
    https://www.mavi.com/haki-ceket/p/0195624401

• quote:

Orijinalden alıntı: net w

Maviden mont diye almıştım ama ceket geciyormuş fiyatı 300 TL.Kaşe ve sert yapıda şuan iyi ama çok soğuk havada sıcak tutar mı sizce? Bu paraya daha kaliteli ürün alına bilir miydi?

www.mavi.com

İnce görünüyor. Çok üşürseniz kazak ve içlik kombinasyonu yapmanız gerekir. Çok fazla soguk hava icin durmuyor gibi. Bu fiyata decatlon da daha iyi montlar var ama onlar da böyle casual durmaz.

• @Karpuzcu.

Hocam merhaba, Yurt dışından Arc'teryx atom LT alıcam fakat aradığım renkler yeni ürün mü yoksa eski ürün mü olduğunu nasıl anlayabilirim ?

Örneğin baktım renkler şu; Anaconda ve odysseus renkleri. Sitesinde 2017 modellerinde bu renk yok, bunlar eski yıla ait ama ne kadar eski bunu biliyor musunuz ? İlk atom lt ile yenileri arasında farklar varmış, yanlışlıkla eski seriyi almaktan korkuyorum.
  • quote:

Bir yanda Canada Goose tavsiyesi diğer yanda Colombia tavsiyesi. Çok ilginç olmuş. Colombia son zamanlarda kimseyi memnun etmiyor, satış grafiği de düşüyüyor. Amerika artık komple The North Face giyer oldu. Avrupa'da Colombia yı bırakalı baya oldu. Jack Wolfskin gibi batışlarda kendisi.

Bu arada Canada Goose'un dediğiniz modelin fiyatı 3000 lira. Sanmıyorum bu konuyu okuyanlar alsın onu ki o mont Canada gibi Kutup bölgeleri gibi ciddi soğuklar için.

Eğer ciddi para vereceksiniz ülkemizde North Face - McMurdo parka en üst seviyede koruma verecektir.

Merhaba

Mcmurdo3 mu yoksa rab valiance mi sıcak tutar?

rab 170gram kaz tuyü kullanmış. Tnf genelde 100gramdan az kaz tüyü kullanıyor montlarda ama mcmurdo nun çok sıcak tuttuğunu söyleyenler var.

Hangisi daha sıcak olur acaba?

Tabi dayanıklılık da önemli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: net w

Maviden mont diye almıştım ama ceket geciyormuş fiyatı 300 TL.Kaşe ve sert yapıda şuan iyi ama çok soğuk havada sıcak tutar mı sizce? Bu paraya daha kaliteli ürün alına bilir miydi?

www.mavi.com

İnce görünüyor. Çok üşürseniz kazak ve içlik kombinasyonu yapmanız gerekir. Çok fazla soguk hava icin durmuyor gibi. Bu fiyata decatlon da daha iyi montlar var ama onlar da böyle casual durmaz.

Cevabınız için Teşekkürler ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: msg260

quote:

Bir yanda Canada Goose tavsiyesi diğer yanda Colombia tavsiyesi. Çok ilginç olmuş. Colombia son zamanlarda kimseyi memnun etmiyor, satış grafiği de düşüyüyor. Amerika artık komple The North Face giyer oldu. Avrupa'da Colombia yı bırakalı baya oldu. Jack Wolfskin gibi batışlarda kendisi.

Bu arada Canada Goose'un dediğiniz modelin fiyatı 3000 lira. Sanmıyorum bu konuyu okuyanlar alsın onu ki o mont Canada gibi Kutup bölgeleri gibi ciddi soğuklar için.

Eğer ciddi para vereceksiniz ülkemizde North Face - McMurdo parka en üst seviyede koruma verecektir.

Merhaba

Mcmurdo3 mu yoksa rab valiance mi sıcak tutar?

rab 170gram kaz tuyü kullanmış. Tnf genelde 100gramdan az kaz tüyü kullanıyor montlarda ama mcmurdo nun çok sıcak tuttuğunu söyleyenler var.

Hangisi daha sıcak olur acaba?

Tabi dayanıklılık da önemli.

Memurdo nun dışı rüzgar ve su geçirmez olduğu icin daha sıcak tutar.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Ürünün üretim yılı yazıyorsa öyle anlaşılabilir. Başka türlü bilmiyorum.

• Konuyu acan arkadas Millette calisiyor muhtemelen. Satir aralarinda hep Millet markasi var.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.