Şimdi Ara

Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.314
Cevap
243
Favori
120.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zx6r

hocam yararlı bilgiler vermişsiniz teşekkürler.. önerdiğiniz mont yada polar tarzı bir şeyler var mı..

Bütçenize göre söyleyebilirim.
  • Hocam merhaba öncelikle verdiğiniz faydalı bilgiler için çok teşekkürler.

Bursa'da oturuyorum fiyatı 300 350 liraya kadar iyi bir mont önerebilir misiniz? North face'e baktım diğer önerdiklerinize de fakat benim için hep tuzlu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenderS

Hocam merhaba öncelikle verdiğiniz faydalı bilgiler için çok teşekkürler.

Bursa'da oturuyorum fiyatı 300 350 liraya kadar iyi bir mont önerebilir misiniz? North face'e baktım diğer önerdiklerinize de fakat benim için hep tuzlu..

Solognac sibir 500 yada wedze markasına bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karpuzcu.

quote:

Teşekkür ederim en iyisi decathlona gidip denemek olacak.
    Rainwarm 100 nasıldır hocam?
  • Lacoste almayı düşünüyordum lacoste almayımmı hocam mont olarak %100 polyester diyorda ama 3 katman değil. birde dediğin özellikler 1700 liraya 3 kumaşlı olan lacoste var oda çok pahalı.

millet markalra baktım daha özellikli duruyor 1000 liralıkları lacoste göre kararsız kaldım çabuk üşütüyorum monta paraya kıycam bunda
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim en iyisi decathlona gidip denemek olacak.
    Rainwarm 100 nasıldır hocam?

Fiat performans olarak o da isinizi görür.

• Önceki sayfalarda Mountain light önermiştiniz. Birde Altier down vardı ancak 200 tl fark için polyester ürün almak pek mantıklı gelmedi.
    Mountain light için iyi bir indirim kovalıyorum, olursa inşAllah. Kur sayesinde yurtdışı ve TR fiyatı arasında fark kalmadı hiç ürünlerde.
  • He Şimdi bir ürünün detaylarını buldum yazayım terletirmi terletmezmi bir söyleyiver hocam .

1.Kumas %100 Pamuk 2.Kumas %100 Polyester Astar %100 Polyester
    Ana kumaş: Pamuk (% 70), Polyester (% 29), Elastan (% 1) / Başlık: Polyamid (% 100) / Yoke: Polyamid (% 100) / Astar: Polyamid (% 100) (% 100) / Yaka: Polyamid (% 100) / Filling down (% 80), Tüy (% 20) / Iç yaka: Polyester (% 100)

alınırmı kalın geldi görüntüsü ama terletirmi türkiye şartları havada çok soğuk değil malum ?
  • Karpuzcu. kullanıcısına yanıt

Hocam istanbul icin nasil bu mont.Ogrenciyim :/

• Avcı ayakkabsı falan diyor da tipini beğendim, haftada 4 gün 1 saat kadar yol giderim.

Parayı çöpe atmış olmayalım sonra, önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanıncipsi -- 1 Kasım 2017; 12:50:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

He Şimdi bir ürünün detaylarını buldum yazayım terletirmi terletmezmi bir söyleyiver hocam .

Ana kumaş: Pamuk (% 70), Polyester (% 29), Elastan (% 1) / Başlık: Polyamid (% 100) / Yoke: Polyamid (% 100) / Astar: Polyamid (% 100) (% 100) / Yaka: Polyamid (% 100) / Filling down (% 80), Tüy (% 20) / Iç yaka: Polyester (% 100)

alınırmı kalın geldi görüntüsü ama terletirmi türkiye şartları havada çok soğuk değil malum ?

Terletip terletmemesi kumaşdan çok altına giydiğiniz ile alakalı. Ha birde yürüme ve durma durumları da ayrıca etkili olur.

1700 lira Lacoste almak delilik olur.

Gidin North Face, Millet falan alın. Yazık o paraya sizi korumayacak monta vermeniz.

Bütçeniz yüksekse

The North Face McMurdo parka alın. Hem soğuktan, hem yağmurdan, hem rüzgardan korur sizi.

Lacoste un ne işi olur dağ malzemeleri ile. Gitsin tenis kıyafetleri yapmaya devam etsin. Sadece markaya para verirsiniz alırsanız pişman da olursunuz.

• @nowo

Çok üşürsen altında bir tane polar giyersin fazlasıyla korur seni.

@hanıncipsi

Fiyat performans olarka iyi bot
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

He Şimdi bir ürünün detaylarını buldum yazayım terletirmi terletmezmi bir söyleyiver hocam .

Terletip terletmemesi kumaşdan çok altına giydiğiniz ile alakalı. Ha birde yürüme ve durma durumları da ayrıca etkili olur.

1700 lira Lacoste almak delilik olur.

Gidin North Face, Millet falan alın. Yazık o paraya sizi korumayacak monta vermeniz.

Bütçeniz yüksekse

The North Face McMurdo parka alın. Hem soğuktan, hem yağmurdan, hem rüzgardan korur sizi.

Lacoste un ne işi olur dağ malzemeleri ile. Gitsin tenis kıyafetleri yapmaya devam etsin. Sadece markaya para verirsiniz alırsanız pişman da olursunuz.

Araştırırken McMurdo parkayıda araştırdım hocam ama bana pek cazip gelmedi. Çünkü tek parça ürün olduğu için çok soğuk havalarda iş görür ama kuru havalarda o ağırlık ve sıcaklık eziyet olur diye düşünüyorum.

• Hocam cat botları nasıl ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vucuda temas eden sey sentetik olamaz, alerji yapar o ileride. Mutlaka pamuk olmali veya yun. Sen yanlissin.

• Computerce kullanıcısına yanıt
    3 yildir kullaniyorum bam gum yagmur camur kar daliyorum sıkıntı yok. Ama benden kaynakli olabilir bazen ayaklarim üşüyor. Botun ici haken cok guzel kokuyo normal corabi giy botu da giy corap hos kokuyor

• @daikataNa~

The North Face 3in1 montlara bakın Polar olanları daha ılıman iklimlerde, kaztüyü olanları daha soğuk iklimlerde tercih edersiniz. İstanbul için polar fazlasıyla yeter. Çok üşürüm diyorsanız kaztüyü olanı. 3 mevsim giyersiniz.

@Computerce

İyidir.
  • arkadaşlar 10 senedir ege bölgesinde oturuyordum oradayken hep mevsimlik kıyafet giyiyordum. şimdi ankaradayım ve kar yağınca ne yapacağım hiç bilmiyorum. ben palto tarzı dizlerime kadar gelen kıyafetlerden istiyorum dizlerimi de biraz koruması için ama uygun mudur tek başına sıcak tutar mı nasıl bi tavsiye verirsiniz
  • 250 liradan aşağı mont yok artık. 1 haftadır bakıyorum ama kış için iyi montlar 250den başlıyor.

• Alt içlik için tavsiye alabilirim.

Şuanlık tek sıkıntım bacaklarin ve alt takımın ruzgar yemesi..

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.