Şimdi Ara

Kışlık Giyim Hakkında Bilgiler - Kışın üşümeyin - GÜNCEL (2024) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.314
Cevap
242
Favori
120.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir faydam olduysa ne mutlu bana.
  • @Anomalii

O listede sizin için en iyisi.

@Dethagorf

Bence yine TNF nin gore-tex olanlarını alabilirsiniz.

@United States

Şişme de içerik önemli. Zara'daki kaz tüyü mü elyaf mı. Kaz tüyünün koruması için en az 550 fill dolum olması gerekir. Önemli noktaları bunlar.

• @TRajikomik

Colombia dan memnun olan kimse görmedim.

Merrel markası iyidir bot olarak ama doğru botu almak gerekir. Gösterdiğiniz bot yoğun kışta fazla korumayabilir.
  • DECATHLON
    Trekking - RAINWARM 100 YAĞMURLUK
    https://www.decathlon.com.tr/rainwarm100-yamurluk-id_8343503.html

Şu nasıldır? Eskişehir'de kullanacağım. 6 yıl Bursa'daki 20 liralık yağmurlukla yaşadım ama artık düzgün bi şey almam lazım. Ya da bu fiyatlara başka ne bakmalıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 2AS markasınada bakın, karspor satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

North Face Hyvent montum var su geçirmez, benzer tavsiyeniz var mı ucuza alayım Polonyadayım şuan.

Mammut'lar ucuzdur orada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khiron

DECATHLON

Şu nasıldır? Eskişehir'de kullanacağım. 6 yıl Bursa'daki 20 liralık yağmurlukla yaşadım ama artık düzgün bi şey almam lazım. Ya da bu fiyatlara başka ne bakmalıyım?

Bu fiyata daha iyisini bulamazsınız. Extra olarak solognac ve wedze markalarına da bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugun saglam gezdim, her cesit bot ve mont denedim. Uzun botlar cok rahatsiz ediciydi, zaten gunde 12 saat yds giyiyorum, sivilde bari rahat edeyim diye boynerdan bunu aldim, hem cok rahat geldi hemde 3yildir giydigim urune benziyordu.

"The North Face Hedgehog Fastpack GTX"

Mont konusuna gelirsek, cesit cesit outdoor - spor magazalarini dolastim, decathlondan f/p kralı "rainwarm100 3in1" urununu aldim.

İçine giymelik farkli polarlarim vardi zaten, sadece thermoform' un microfiber termallerini, icligini ve birkac cesit corabini aldim..

DECATHLON

• hocam salomon xa pro 3d 450 tl fiyat aldım nasıl sizce. netten bakıyorum 235 tl falan diyor sanırım bir yanlışlık var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

North Face Hyvent montum var su geçirmez, benzer tavsiyeniz var mı ucuza alayım Polonyadayım şuan.

Karrimor mu mammut mu peki hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: TRajikomik

hocam salomon xa pro 3d 450 tl fiyat aldım nasıl sizce. netten bakıyorum 235 tl falan diyor sanırım bir yanlışlık var

Hocam hayırlı olsun. Nereden aldın ve hangı renk ? Ben xa 3d pro'ya baktım 699tl yazıyor neden fark ne ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ø

quote:

Karrimor mu mammut mu peki hocam?

O kadarını bilmiyorum ama mammut ve patagonia bu işin ferrarisi, tnf ve jack mercedesi derler.

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

quote:

hocam salomon xa pro 3d 450 tl fiyat aldım nasıl sizce. netten bakıyorum 235 tl falan diyor sanırım bir yanlışlık var

Hocam hayırlı olsun. Nereden aldın ve hangı renk ? Ben xa 3d pro'ya baktım 699tl yazıyor neden fark ne ?

yok yahu henüz almadım bir yerde sordum ama tek kalmıştı ayağımada tam oturdu yani 05 - 1 numara büyük olsa kışlık olduğu için iyi olacaktı sanırım

henüz almadım bi sorayım dedim belki al derlerse yarın alabilirim kadıköyde bir outdoorcuda

• Bot olarak 2 hafta önce Salomon X Ultra Mid 3 almıştım. ( XA Pro Mid ile arasında kalmıştım)
    Bugün de Bursa TNF mağazasından Evolution Triclimate ceketi aldım. İnşallah bu kış memnun eder bu ikili. İçlik konusunda da Decathlondaki ürünlere bakmayı düşünüyorum, siz hangi markayı önerirsiniz ?
  • TRajikomik kullanıcısına yanıt
    Ben aldın zannettim. Bende o modelı almayı dusunuyorum ama 699 tl bazı yerlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anomalii

Bot olarak 2 hafta önce Salomon X Ultra Mid 3 almıştım. ( XA Pro Mid ile arasında kalmıştım)
    Bugün de Bursa TNF mağazasından Evolution Triclimate ceketi aldım. İnşallah bu kış memnun eder bu ikili. İçlik konusunda da Decathlondaki ürünlere bakmayı düşünüyorum, siz hangi markayı önerirsiniz ?

botu ne kadara almıştınız hayırlı olsun umarım uzun süre kazasız belasız kullanırsınız.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Anomalii

Bot olarak 2 hafta önce Salomon X Ultra Mid 3 almıştım. ( XA Pro Mid ile arasında kalmıştım)

botu ne kadara almıştınız hayırlı olsun umarım uzun süre kazasız belasız kullanırsınız.

Teşekkürler. Botun etiket fiyatı 800 liraydı. Ben nakit 700'e aldım Korayspor'dan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Ben aldın zannettim. Bende o modelı almayı dusunuyorum ama 699 tl bazı yerlerde.

alırsam buraya yazarım mutlaka
  • TRajikomik kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam. Bende alacagım zaman ne aldıgımı yazarım buraya.
    Bu arada ben mavi rengını begendım ama gıyıp denemek lazım.

• nasıl beyler

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.